Akraba Sorunsalı Kafam Çok karışık

öyle yapacağım canım zaten durum onu gösteriyor

Gitmeyin elbette...
Neden hayatımızdaki diğer insanlar başkalarını kırmak pahasına konuşuyor da bizler sabrediyor, susuyor, hala devam ediyor ve dayanamayacak noktaya gelince patlıyor sonra da haksız damgası yiyoruz?
Gitmeyin zaten bahaneniz de var, "sen benimkine gelmiş miydin?" dersiniz olur biter. Aranızın eskisi gibi olması mümkün görünmüyor zaten...

Bu durumdan şikayetçiysen değiştirebilirsin. Hatta ben olsam işe kuzenimi, eklediği hesaptan silerek başlarım. Düğüne falanda gitmem hiç bahanede üretmem canım istemedi ve gitmedim bu kadar basit.

öyle yapacağım gitmeyeceğim eşimi ve burdaki arkadaşları dinleyeceğim bahane de yapmayacağım o benim düğünüme gelmedi bende onunkine gitmeyeceğim bana faydan yok bundan sonra da zararın dokunmasın artık diyeceğim

siz böyle demeyin yahu
yok bende senin gibiyimde..aslında sözü kendime diyorum..ağzımızın payını veriyor ama biz hala anlamıyoruz...vicdan yapıyoruz,saygı yapıyoruz..yine ŞAPPPADANAK yiyoruz lafları,hareketleri.sonra git ağla üzül günlerce kendine gelmeme durumu

böyle yapanların suratına kapıyı kapatacak ,üstü üste kilitleyecek sonra denize atacaksın ki..bir daha o hallere durumlara düşme

gitmeyeceğim evet eşimi ve sizi dinleyeceğim bahane de yok sen benim düğünüme gelmedin ki şimdi benden senin düğününe gelmemi mi bekliyorsun ki derim soran olursa kimse de ağzını açıp tek kelime edemez zamanında o da benim düğünüme gelmedi ki zaten, düğünü bırakın iş arkadaşlarımı yanına aldı nedensiz sebepsiz benim haberim olmadan benim çalıştığım şirkete iş başvurusu yaptı küçükken beni ezmeleri ama şimdi çok şükür Allah a sahip olmak istediği her şeye ben sahibim o da ortada deli gibi dolanıyor ne yapsam da evlenebilsek diye Allah çok büyük

Konunun tamamini okudum esin net baski yapiyor. Bu kadar baski yapmasina izin verme, sen bir bireysin, kendi kararlarini verirsin. SEN SAFSIN KENDINI KULLANDIRIYOSUN diye diye seni domine ediyor.

Aynen öyle canım hatta hiç açıklama bile yapma kendi kendini yesin dursun senden böyle bir hareket beklemediği için.

canım şimdi gidersen yüz bulacak samimiyet kurmaya çalışacak e nihayetinde evli genç insanlarsınız yemeğe davet edicek senden davet bekliycek ve yine olumsuzluklar yaşayabilirsiniz.ama herkes bi şansı hak eder diyorsanız sen sana göre doğru olan gerçekten sen ne yapardın sana yakışan ne olurdu onu düşün onu yap, ama arandaki mesafeyi koru her zaman, sana zarar vermesine izin verme, canım benim niye üzülesin ki, düğününe gitsende mesafeli ol yabancı gibi ,boşver ha zarar verdi ha verecek diye düşünme sürekli ,sana da günah .

Konunun tamamini okudum esin net baski yapiyor. Bu kadar baski yapmasina izin verme, sen bir bireysin, kendi kararlarini verirsin. SEN SAFSIN KENDINI KULLANDIRIYOSUN diye diye seni domine ediyor.

Eşim baskı yapmıyor gerçekleri görüyor küçüklükten beri bana yaptıkları yetişkin bir birey olduğumuz halde benim arkamdan iş çevirmeleri sahte sahte gülüp beni öpmelerini en azından o ve ailem görüyor ben de iyi niyetli olduğum için görmek istediğim gibi görmememi istiyorlar, tek eşim değil ki burada gitmememi istemeyen hemen hemen herkes gitme diyor demek ki bende sıkıntı var öyle değil mi?

Sen gercekleri goremiyo musun yani? Anlamadim onu

Teşekkür ederim fikirleriniz için gitmek istemiyorum çok kararsızdım inanın konuyu açarken ama bu kadar insan gitme diyor ailem bana bırakıyor annem sen bilirsin kızım ama git kendini göster mesafeni koru al kocanı evine git diyor onlar utansın diyor, sonra bana yaşattıkları aklıma geliyor bir anda her şeyi geçin işimden etti beni ekmek param dan yaptıkları yüzünden işimde çalışamaz oldum üzülmekten ağlamaktan nefes alamıyordum o şirkette gözüm karardı bir anda dayanamadım çıktım geldim iş ten düşünün. Son zamanlar da bana yazmaları benim ona sorularına karşı cevaplarım yüzünden şimdi konuşuyoruz nasıl gitmeyeyim diye düşünüp durdum sürekli ama doğru olan gitmemek bahanemde olmayacak o benim düğünüme gelmedi ki benim onun düğününe gitmemi istesin dedim.

Cok mu ihtiyacin var kuzenine ?
Yol ver gitsin.

canım benim ya, en basiti eşinle konuş topu üstüne alsın eşim gitmek istemedi, bana da izin vermedi de , e nihayetinde annene falan niye gelmedi diye soracaklardır, annende üzülmesin eşi izin vermedi evli sonuçta ayrı yuvası var desin. sen üzülme bence zor şeyler yaşamışsın yine de eşin yanında olmuş hep maşallah onuda üzme yine , insan olsaydı da yapmasaydı kuzeninde eziyet etmiş sana resmen .

gitmeyin tabii ki ne bekliyorsunuz ki bundan,iliskilerin iyi olacagini pardon ben okuzluk yaptim diyecegini mi,bu insan cinsi iyilikle utandirilmaktan anlamaz,hakettikleri gibi davranmak lazim

Ben olsam gitmem net!

Ne düğününe giderim ne de konuşurum.

Senin hangi zor zamanında yanında olmuş ki sen ona şimdi yardımcı oluyorsun da sorularını cevaplıyorsun? Aksine hayatında bir sorun olmuş biri.

Bunun adı sakın şahsına alınma ama saflık değil salaklık. Merhametli olmak salak olmak değildir. İkisini karıştırmamak lazım.

gitmeyin tabii ki ne bekliyorsunuz ki bundan,iliskilerin iyi olacagini pardon ben okuzluk yaptim diyecegini mi,bu insan cinsi iyilikle utandirilmaktan anlamaz,hakettikleri gibi davranmak lazim

aynen bende düşünüyorum gitsem de utanmaz ki yaptıklarından aklına bile gelmez, gitmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…