- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- Konu Sahibi puccakanka
Okurken öyle duygulandım ki...İyi ki kıymamışsın kızına,ne kadar güzel kahkahalar atıyor bak(Allah'ım hep güldürsün).Sen ona kıysaydın o kahkahalarla evin içi şenlenmeyecekti belki de,abisi de maşallah delikanlı olmuş artık :)
Kardeşini öperken ki fotoğrafa bayıldım,Allah'ım inşallah herkese sağlıklı-sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eder.
Sokakta oynamalarına izin vermelisin bence,hanım evladı olmasınlar sonra ilerde :) Bırak çamurla hamurla ne bulurlarsa oynasınlar,vücutları da direnç kazanır hem.Dışarıda nasıl bir dünya var şimdiden alışmaları gerek ne yazık ki :/ Sonra ileride kendilerini savunamaz yavrucaklar...
Kızın ilerde sana fasulye bile pişirir annesi :) Sen de afiyetle yersin inşallah.Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
canım beni gülümsettin çok teşekkür ederim
dışarda elbetteki oynamalarına izin veriyorum fakat heran her saatte dışarda olmazki,altkatta ablam var çocuklarıyla kapı önünde oynuyorlar bazen iyi oluyo ama ben yanlarında olmadığım heran küçük kız yeğenimle kavga edip ağlayarak geliyo,ikiside küçük 2yaş var araları çekemiyolar anlaşamıyolar e bende hangine kızıcamı bilmiyorum,yeğenime kızsam gidip anasına şikayet ediyoteyzem beni dövdü diye yalan atıyo bidegıcık küçük yalancı
neyse ama iyiki kardeşini doğurmuşumki,şuan şükür yrabbim diyorum okadar güzel vakit geçiriyorlarki evde,heleki ben kendi başıma tv bakarken onlar evin içinde kayak seti var ordan beraber kayıyolar,gidip yatakta zıplıyolar kendikendilerine bişeyler anlatıyolar,,işte ozaman diyorum ya oğlum tek başına olsaydı canınasıl sıkılırdı kimle oynardı şimdi falan diyorum iyiki iyiki varlar