eşim ve ailesi

eslaaaaaa hanim konuyu basindan buraya kadar tekrar tekrar okudum,

ilk cok anlayissiz biri oldugunuzi dusundum

fakat okadar yorum okudum masallah hepsine
cok sakin fevri bi sekilde cevap vermissininiz
hakkinizda olumsuz yazilanlari bile begenmissiniz:-)

bence siz cok akilli sakin ne yaptigini bilen birisiniz,
gercekten cevap verme konusunda ornek alincak bi tipsiniz,
bu konuda ben bagzi tartismalarda bulundum bir kisiyle
benim yazima densiz bir cevap yazmis,
bunu sizde yapabilirdiniz bu yuzden tum samimiyetimle
yazmak istedim eslaaa hanim:-)

umarim kayinvalidenizle orta yolu bulursunuz:-)En Büyük KK

siz de eşsiniz. anne kıymetli evet ama erkekler eşleriyle huzurlu olmak ister ve yaşlanmak ister. açıkcası bu tarz yorumu ağır buldum gerçekten. benden boşanması gerektiğini söylemeniz apayrı bir terbiyesizlik olarak algılıyorum. kurua bakmayın önceki yorumları okumanızı ve benim tutumumu gormenizi tavsiye ediyorum size.

sadece eşiniz için güzel dileklerde bulundum ben :KK42:,anne kıymetli evet ama bunu anlamamışsınız siz.sizin tutumunuzu çok net görebildim ben o yüzden yorumum.siz takmayın benim yorumumu nasıl olsa size bravo,aferin,tabiki kalamaz,sen çalışıyorsun orası senin evin diyecek olan bir sürü yoldaşınız var forumda.ben insaniyet namına konuşuyorum:KK3:
sizde annesiniz sanırım,aynı tepkiyi size verirlerse birgün o zaman anlarsınız.inşallah anlarsınız.

ben şunu anladım. burada dert paylaşınca bazı bayanlar bu dertleri kendilerince sabote ediyorlar ve bundan zevk duyuyorlar. bakın haksız oldugum yerler var bunu ben de biliyorum dedim.

kimseye saygısızlık etmek istemem ama aşağılık psikolojisi takınan arkadaşlar derdiniz benimle değil. derdiniz kendinizle.

herkese dilediği gibi güzel hayat dilerim. büyüklük bende kalsın.

derdime içtenlikle cevap verennleri, haksız gordugu noktaları iğnelemeden soyleyenlere özellikle teşekkur ediyorum.

sadece eşiniz için güzel dileklerde bulundum ben :KK42:,anne kıymetli evet ama bunu anlamamışsınız siz.sizin tutumunuzu çok net görebildim ben o yüzden yorumum.siz takmayın benim yorumumu nasıl olsa size bravo,aferin,tabiki kalamaz,sen çalışıyorsun orası senin evin diyecek olan bir sürü yoldaşınız var forumda.ben insaniyet namına konuşuyorum:KK3:
sizde annesiniz sanırım,aynı tepkiyi size verirlerse birgün o zaman anlarsınız.inşallah anlarsınız.

Evet haklısınız aslında benimde gelinim eşyalarını karıştırmaya izin vermese ne beddualar ederdim bi bilsen. İnsanlıktan utanmalı bence! Çalışıyormuş banane ki saygı duyucam canım benim oğlumun evi.

Ev hanımını adam yerine koymamasına içerlemek ne kadar kötü birşey insanlık değil yaniiiii
:63:

daha önce yazmıştım yine yazıyorum,bu yazılanları okuyunca oğlum büyüyünce ne yapacağımı bilmiyorum,oğlumu kurt sürüsüne teslim edecekmişim gibi hissediyorum.
anne baba kardeş en kıymetlidir,bundan sonra eş gelir.bir kişi (kadın/erkek) eğer eşini 1. sıraya koyuyorsa,her şeyi ona göre düzenliyorsa hayatının 20 küsür yılını silip atıyor demektir.benim düşüncem bu.ayrıca eşinizin çok baskıcı aileyle büyüdüğünden dert yanmışsınız,sadece çok yazık ona,en azından evlendikten sonra baskı olmasaymış,biraz rahat tavırlı,kuralları keskin olmayan anlayışlı bir kişi olsaymışsınız keşke...şans diyorlar ya öyle işte.(not:konuyu baştan sona okudum,anladım).

daha önce yazmıştım yine yazıyorum,bu yazılanları okuyunca oğlum büyüyünce ne yapacağımı bilmiyorum,oğlumu kurt sürüsüne teslim edecekmişim gibi hissediyorum.
anne baba kardeş en kıymetlidir,bundan sonra eş gelir.bir kişi (kadın/erkek) eğer eşini 1. sıraya koyuyorsa,her şeyi ona göre düzenliyorsa hayatının 20 küsür yılını silip atıyor demektir.benim düşüncem bu.ayrıca eşinizin çok baskıcı aileyle büyüdüğünden dert yanmışsınız,sadece çok yazık ona,en azından evlendikten sonra baskı olmasaymış,biraz rahat tavırlı,kuralları keskin olmayan anlayışlı bir kişi olsaymışsınız keşke...şans diyorlar ya öyle işte.(not:konuyu baştan sona okudum,anladım).

Asıl bi erkek ailesindeki dengeyi koruyamıyorsa yazık ona.

Senin görüşüne göre sen ancak en fazla dördüncü olursun daha fazla olamazsın. :KK66:
Ben birinciyim mesela :KK66: Eşimin hayat arkadaşıyım, hem dünyası hem ahiretiyim. Eğer bir erkek eşine değer vermekle 20 yılını çöpe atıyorsa eşini son sıralara atmakta önündeki 40 yılı çöpe atıyor demektir!

Bu arada bir sır veriyimmi? Oğlunu bir gün dişi kurtlar kapacak :KK66:

Senin görüşüne göre sen ancak en fazla dördüncü olursun daha fazla olamazsın. :KK66:
Ben birinciyim mesela :KK66: Eşimin hayat arkadaşıyım, hem dünyası hem ahiretiyim. Eğer bir erkek eşine değer vermekle 20 yılını çöpe atıyorsa eşini son sıralara atmakta önündeki 40 yılı çöpe atıyor demektir!

cevap vermememe rağmen daha kaç mesajımı alıntılayıp altına yorumunuzu yazacaksınız merak ediyorum:KK3: buyrun cevabınız. benim mesajlarıma cevap atmayı kesebilirsiniz yani.

çalışan bir bayanın evine son dakikada yatılı misafir gelmesi ve onun fikrinin dahi alınmayıp çok afedersiniz ama adam yerine konulmaması çok sinir bozucu gerçekten.
kim olursa olsun o evin hanımı sizsiniz, yakın bir mesafede oturuyorsunuz. benim iş yerim bile evime 30 km. evlerine gitmemelerinin sebebi nedir yani? çok gereksiz vıcık vıcık olmuş ilişkilere gerek yok bence.
eşinizin anlayışlı biri olduğunu sezdim ben, sakin sakin güzel bir tonla eşinizle konuşursanız bu konuyu bence ailesiyle konuşabilecektir. onların kırılmayacağı ve anlayacakları dili eşiniz bilir sonuçta. ütü konusu da gereksiz haklısınız, sizin çamaşırlarıızı ütüleyip çamaşır çekmecelerinizi karıştırmak için iyi bir fırsat tabi ki. odanıza kilitleyin bence ütülenecek eşyalarınız olduğu zaman.

cevap vermememe rağmen daha kaç mesajımı alıntılayıp altına yorumunuzu yazacaksınız merak ediyorum:KK3: buyrun cevabınız. benim mesajlarıma cevap atmayı kesebilirsiniz yani.

Mantıklı cevap beklemek bir lüks olmuş bu zamanda... Neyse...

Nereye yazacağıma mı karışacaksın? Yok artık :KK60::KK60::KK60: Eğer yazmamaya karar verirsem bu benim paşa gönlümün bileceği iştir. Kimse karışamaz, burada konu sahibinin sorununu tartışıyoruz güzelce :KK61:

Konu sahibine gelince, bazı şeylerden taviz vermemelisin, yuvanın huzur mutluluğu için. Sen çalışan bir bayansın sorumlulukların zaten yeterince fazla. Eşinle konuşup bu sorunu güzellikle halledebileceğine inanıyorum :KK61:

kızlar uzun zamandır siteyi takip edemedim. derdimi sizlerle paylaşmak ve akıl almak çözüm aramak icin yazıyorum.

yaklaşık 1,5 yıldır evliyim. evlendiğimiz ilk ayda eşim ailesini bana sormadan davet etmiş, onlar da gelip 2 gece bizde kalmışlardı. evlerimiz arasındaki mesafe 20 km. bir yıl böyle ara ara gelip kalmalar devam etti. ben çalışan bir bayanım ve evime ayda bir temizlik için yardımcı alıyorum. evim her zaman duzgun temiz olmuyor. yine son olarak geçen hafta bahçemizden sebze meyve topladık. 22 yasındaki görümcemi aradım(eşim arabayı kullandığı için) evdeyseniz size geliyoruz dedim. annem evde yok dedi. neyse sonra konusur öyle geliriz dedim. evde yoklar diye spor salonuna gittik. eşim benden önce yapmış sporunu bitirmiş beni bekliyordu. kardeşi mesaj atmış" abi yarın size gelmek istiyoruz, müsait misiniz?" diye. benim canım kocam da yarın(yani persembe) benim canlı müzik dinlemek istediğimi düşünerek "cuma gunu gelin" demiş. bana söyledi. sinirlendim. evimiz musait değil dedim. bana sorsaydın keşke dedim. cuma günü misafir mi gelirmiş çalışıyoruz gibisinden ufaktan birseyler soyledim. "arayıp gelmeyin mi diyim yani" dedi. artık cok geç diye düşündüm. ayıp olur öyle soylersek dedim ve cuma gununu bekledik.

cuma işten 12 de cıktım eve gittim temizlik yapıcam. kocam akşama mangal yakıcam bahcede demişti. yanına ne yapsam diye dusundum. karar verdim. temizlik bitmek üzereydi, oruc tutuyorlarmış, mangal yapmayalım sen yemek hazırla dedi. ben evde cok yemek yapan biri değilim. basit pratik şeylerle geçiştiriyoruz cogu zaman yemekleri. soruyorum "ana yemek ne yapıcam" diye cevap yok. aklıma birsey gelmiyor. bana son dakka golu attıgı icin yine cok sinirliyim. stres yaptım oturdum ağladım . neyse bir yemeğe karar verdim. yaptım. akşam getirdi kocam onları. ellerine kavun almış gelmişler. soruyoru kalıcaklar mı diye. bilmiyorum diyor. belki bir gun kalırlar diyor. neyse iftar yapıldı. hizmet ettim. yüzüm gülüyor. misafire kötü davranmak asla yoktur bizde. ne kadar kötü olsa da moralin yüzüne gülmelisin. bir taraftan da kayınvalideme kızıyorum. "ben bu evin hanımı değil miyim. neden bana sormuyor musait misin diye de oglunu arıyor., cuma gunu calısan insana misafir gidilir miymiş, bu ne dusuncesizlik" diye kızıyorum.ama hiç surat asmıyorum yuzum gülüyor.

gece oldu. gitmicekleri anlaşıldı. hiç doğrulmadılar yerlerinden cunku. yatak açtım. yattık.
sabah 2 de uyandılar. eşim bugun gidecekler sabret filan diyor. öğlen büroda birkaç işim vardı geçicektim. kayınvalidem ütülukleri ütülüyüm zaman geçsin dedi. ben de kesinlikle izin vermem dedim. anladım ki bugun de iftara kalacaklar. gittim büroya işlerimi hallettim geri dondum. bir baktım ki ütü yappıyor. cinlendim yine. eşimi cagırdım"neden annene ütü yaptırıyorsun dedim"" yapma dedim dinlemedi diye cevap verdi"."annene sözünü geçiremiyor musun yani dedim" stres sinir akşam yemegi hazırlamaya basladım. neyse yine yemekler yenildi filan. bunların gideceği yok. sanırım pazar gunune kalacaklar. eşimin suratı asıldı neden gitmiyorlar diye. benim ütü meselesi ve diğer meselelerden suratım asıldı. evimde kendimi yabanci hissettim, sanki onlar ev sahibi ben yabancıyım misafirim. o kadar rahat davranıyorlar. yaptıkları tek şey ise oturmak ve televizyon izlemek. cok dusundum yıprattım kendimi. kocama kızdım neden kontrolu ele almadıgı icin. neden bu kadar rahat davranmalarına izin veriyor diye. bir daha yatılı gelmelerini istemediğimi söyledim kocama. ben isteyerek davet edeyim isteyerek hizmet edeyim dedim. kontrolu ele al bundan sonra yoksa benim yüz göz olmama az kaldı sabrediyorum saygısızlık yapmamak icin dedim. o koca 3 gun içinde daha cok sey oldu ama hepsini detaylı anlatırsam cok uzun surecek.

yani anlayacagınız derdim şu: eşimin ailesi cok rahatlar. ogullarının evi olarak goruyorlar beni yabancı hissettiriyorlar kendi evimde. birlikte kalma mecburiyetimiz varmıs gibi davranıyorlar. alışmanız lazım vs gibi laflar ediyorlar. eşim ise kimseyi kırmamak icin susuyor. ailesi hakkında bana açık olamıyor. derdini dile getirmiyor. sabretmekle yetınıyor. eşimin ailesine tepki vermesi cok zor ama bu rahatsızlıgı baska nasıl dile getirebiliriz bilmiyorum.

ah arkadasim seni okdr iyi anliyorumki benim sorunumda ayni ama sanirim 100 kat fazlasi

benim kaynanam geldiginde en az bi ay kaliyor ogluyla kendi benim evimi kendi eviymis gibi kullaniyor bende aynen senin gibi kendimi evimde bi yabanci gibi hissediyorum kocam bi koltukta uzanir kendi bi koltukta uzanir kumanda onun elinden kesinlikle dusmez ben bi su dahi icmeye kalksam hemen kapar kumandayi yaptigim hicbir yemegi begenmez yemek aksamustu mu yapilirmis der bazen daha biz uyurken yemegi yapar ben sabahlari yemek kokusuna uyanirim dusunsene sabah sabah migdesi bulaniyor insanin birde pis calisir arkasindan herseyi temizlemek bana duser tabii haa gelirken evindeki herseyi bana getirir benim battaniye yorganimi begenmez getir kendi evinden bende birakir birde dolabi var bende artik kislik kiyafetleri hep vardir burda ayakabi terligi vs

biz aile apartmaninda oturuyoruz kendi kaynanasi bizim altimizda bazen iner oraya ama ne namazini kilar ne orda affedersin tuvalete girer hemen yukariya cikar neymis kadin pismis ztn oglunun geldigini duydugu an tepemizde kaynanam burdayken iki dk yalniz kalip iki laf edemeyiz sabahlari ilk zmnlar odama dalip oglunu kaldirirdi bende o gunde bi sinir bi stresle baslardim hergun baska bi bahane ile gelirdi odaya sonra o huyuna sinir oldugumu bi sekilde birileri vasitasiyla duyurdum birakti ama sonra ne yapti begenirsin bizim oda duvarina vurmaya basladi kalkin diye ben kocama butun sinir oldugum seyleri soylerdim ama ole anneci bi insanki kesinlikle hak vermez hep ben haksizdim cok kavgalarimiz oldu cok ayrilma noktalarina gldik sirf annesi yuzunden ooooo daha neler neler anlatsam sayfalar yetmez

tabii birde gorumcem varki sorma tatli dillidir ama bi damarina bas seytana doner birde benim evimide kendi evi gibi gormesi beni delirtiyor daha gecenlerde aksam onda aradi ve biz caya geliyoruz dedi ki yoldalarmis ztn yani musaitmisin yok sonra birde ogreniyorumki cocuklari bize birakacakmis bi kac gun ya be insan bi sor musaitmisin cocuklari birakcam bi planiniz varmi gecen sene ramazandada ole basima iki cocugunu birakmisti sicaklarda oruc tutarsin kendinlemi ugrascan onlarlami offf herneyse daha altin konusunda kocamla aramizi bozma konusuna ailem burda degil taa ailemi tanimidigi halde aileme laf solemesimi hangisini anlatayim benim kaynanam bence cok otu bir insan ona asla hakkimihelal etmiyorum

Dayak ihanet entrika ya da saygısızca söz düellosu yaşanmadıkça KK üyelerinin çoğu hiç bir şeyi dertten saymıyor anladığım kadarıyla(Sözüm meclisten dışarı)

Açıkçası ben konu sahibi hanımı gayet haklı buluyorum.Orası -altını çizerek söylemek istiyorum ki- biricik oğullarının evi değil.Orası oğlu ve eşinin evi..Yani esasen kimden hizmet bekliyorlarsa evvela ona sormaları lazım uygun olup olmadıklarını..Değil ki evin hanımı kusuruna bakmasalar dahi pis pasaklı evine içine sinmiyorsa kimseyi kabul etmek zorunda değil..Ayrıca 20 km lik bir mesafede birbirinde kalmalarının eğer ki bir gereklilik yoksa hiiiiç lüzumu yok..Herkesin kendine göre planı programı var sonuç olarak.Eşler çalışıyorsa bütün gün neden evde oturacaklar ki??Evlatlarını mı görmeye geliyorlar tebdil-i mekan ferahlığına mı??

Annemiz babamız tabii ki başımızın üzerinde yerleri olan insanlar..Saygıda kusur etmemek onları zaman zaman misafir zaman zaman ziyaret etmek her evladın da borcu.Ama sadece ana ya da baba diye kimse kimsenin keyfini de çekmek zorunda değil.Sonra yüzgöz olunup yapış yapış ilişkiler yaşanıyor ve bir çok örneğini bu forumda okuyorsunuz zaten.Demem o ki mesafe iyidir...Ve herkes herkesin hayatına evine saygı duymalıdır.Saygı sadece büyüğe gösterilen bir kavram değil..Saygı bekleyen kişi karşısına da göstermelidir.

Hahah bayıldımmm yorumuna :KK60:

Mesafe koymanız ve çekindirmeniz şart. Şöyle ki bırakın sizin evinizde rahat hissetmesinler.Misafir olan kişi ev sahibinin yaşantısına kurallarına uymak zorundadır çünkü.Mesela bir gün kayın pederim eşimin kardeşinden bahsederek bu çocuğa da şöyle hamarat güzel ev işi yapan bir kız bulsak da evlendirsek" dedi bana.Ben de dedim ki "Adam yine mutsuz olduktan sonra kadın güzel yemek yapmış yok bal dök yala yer silmiş ne fark eder hizmetçi tutsun ayda 450 versin ama başı ağrımasın.Hayat arkadaşı bulsun yeterli" hizmetçi zaten bulunur" ağzı açık kaldı. Kayın validem bir gün çocuğa bakıp " Kendine benzetmişsin rivera bizim oğlana hiç benzemiyor" dedi. Ben de "Allah öyle takdir etmiş" dedim sustu.Yani terslemeden ama okkalı cevaplarla içinize girip vıcık vıcık olmalarını içli dışlı yaşamalarını engelleyin size karşı mesafeli yaklaşmak zorunda kalsınlar.Kocamın ailesi değil aramadan gelmek bir olay olduğunda bana sormak zorunda kalıyorlar şimdi onay almak için. demem o ki sizden çekinmiyorlar yüzünüzü yumuşak buluyorlar. demek ki biraz sertleşmeniz lazım.

ah arkadasim seni okdr iyi anliyorumki benim sorunumda ayni ama sanirim 100 kat fazlasi

benim kaynanam geldiginde en az bi ay kaliyor ogluyla kendi benim evimi kendi eviymis gibi kullaniyor bende aynen senin gibi kendimi evimde bi yabanci gibi hissediyorum kocam bi koltukta uzanir kendi bi koltukta uzanir kumanda onun elinden kesinlikle dusmez ben bi su dahi icmeye kalksam hemen kapar kumandayi yaptigim hicbir yemegi begenmez yemek aksamustu mu yapilirmis der bazen daha biz uyurken yemegi yapar ben sabahlari yemek kokusuna uyanirim dusunsene sabah sabah migdesi bulaniyor insanin birde pis calisir arkasindan herseyi temizlemek bana duser tabii haa gelirken evindeki herseyi bana getirir benim battaniye yorganimi begenmez getir kendi evinden bende birakir birde dolabi var bende artik kislik kiyafetleri hep vardir burda ayakabi terligi vs

biz aile apartmaninda oturuyoruz kendi kaynanasi bizim altimizda bazen iner oraya ama ne namazini kilar ne orda affedersin tuvalete girer hemen yukariya cikar neymis kadin pismis ztn oglunun geldigini duydugu an tepemizde kaynanam burdayken iki dk yalniz kalip iki laf edemeyiz sabahlari ilk zmnlar odama dalip oglunu kaldirirdi bende o gunde bi sinir bi stresle baslardim hergun baska bi bahane ile gelirdi odaya sonra o huyuna sinir oldugumu bi sekilde birileri vasitasiyla duyurdum birakti ama sonra ne yapti begenirsin bizim oda duvarina vurmaya basladi kalkin diye ben kocama butun sinir oldugum seyleri soylerdim ama ole anneci bi insanki kesinlikle hak vermez hep ben haksizdim cok kavgalarimiz oldu cok ayrilma noktalarina gldik sirf annesi yuzunden ooooo daha neler neler anlatsam sayfalar yetmez

tabii birde gorumcem varki sorma tatli dillidir ama bi damarina bas seytana doner birde benim evimide kendi evi gibi gormesi beni delirtiyor daha gecenlerde aksam onda aradi ve biz caya geliyoruz dedi ki yoldalarmis ztn yani musaitmisin yok sonra birde ogreniyorumki cocuklari bize birakacakmis bi kac gun ya be insan bi sor musaitmisin cocuklari birakcam bi planiniz varmi gecen sene ramazandada ole basima iki cocugunu birakmisti sicaklarda oruc tutarsin kendinlemi ugrascan onlarlami offf herneyse daha altin konusunda kocamla aramizi bozma konusuna ailem burda degil taa ailemi tanimidigi halde aileme laf solemesimi hangisini anlatayim benim kaynanam bence cok otu bir insan ona asla hakkimihelal etmiyorum

evet canım senin derdin benimkinden de cokmus bu durumda. allah kolaylık versin. umarım düzelicekk. çözümü olmayan brsey degil ki değil mi

Mesafe koymanız ve çekindirmeniz şart. Şöyle ki bırakın sizin evinizde rahat hissetmesinler.Misafir olan kişi ev sahibinin yaşantısına kurallarına uymak zorundadır çünkü.Mesela bir gün kayın pederim eşimin kardeşinden bahsederek bu çocuğa da şöyle hamarat güzel ev işi yapan bir kız bulsak da evlendirsek" dedi bana.Ben de dedim ki "Adam yine mutsuz olduktan sonra kadın güzel yemek yapmış yok bal dök yala yer silmiş ne fark eder hizmetçi tutsun ayda 450 versin ama başı ağrımasın.Hayat arkadaşı bulsun yeterli" hizmetçi zaten bulunur" ağzı açık kaldı. Kayın validem bir gün çocuğa bakıp " Kendine benzetmişsin rivera bizim oğlana hiç benzemiyor" dedi. Ben de "Allah öyle takdir etmiş" dedim sustu.Yani terslemeden ama okkalı cevaplarla içinize girip vıcık vıcık olmalarını içli dışlı yaşamalarını engelleyin size karşı mesafeli yaklaşmak zorunda kalsınlar.Kocamın ailesi değil aramadan gelmek bir olay olduğunda bana sormak zorunda kalıyorlar şimdi onay almak için. demem o ki sizden çekinmiyorlar yüzünüzü yumuşak buluyorlar. demek ki biraz sertleşmeniz lazım.

evet hep gülümserm. yumusak bir tavrım oldugunu kabul ediyorum. bakın sinirlendim cinlendim diye yazdım ama asla karsılarında somurtmadım. annem beni boyle buyuttugu cin pişman aslında. posta koymayı bilmek lazım yeri gelince diyip duruyor.

Pistachio arkadasa katiliyorum

ayrica derdim var bolumune girmeden once ne yaziyor baslikta?
"bugun caninizmi sikkin sebebi belki var belki yok yazin paylasin"
turunde bir yazi var!
yani illa dram yuklu hayat sahnelerimi yazmak gerek buraya?
"beterin beteri var sikma canini" diyebiliriz en az

Bir evin kadini esinin annesi dahi olsa
utulerinin yapilmasindan hoslanmiyorsa hoslanmiyordur
bu onun en dogal hakki
haaa benim hosuma giderdi o baska
ama kayinbabamin atletle pijamayla dolasmasi hosuma gitmez evimde
odama girilmesi hosuma gitmez
mutfaktaki duzenimin degistirilmesi hosuma gitmez
salonda yemek yasagi varsa kimse gelip o salonda yemek yemesin

konu sahibi sende istemedigin seyleri kocana soyletirmeden kendin yapmaya calis
utunu yapmasini istemiyorsan ciddi ciddi soyle
kayinbaban atletle dolasiyorsa
gomleginizi getireyimmi diye sor hafif soguk bir sekilde
mudahale et
sen bu sekil yaparsan onlar her hafta sonu gelir ustunede hosuna gitmeyecek sekilde
hareket ederler :)

evet canım senin derdin benimkinden de cokmus bu durumda. allah kolaylık versin. umarım düzelicekk. çözümü olmayan brsey degil ki değil mi

benimkinin cozumu yok gibi esim annem der baskabirsey demez annesi hep haklidir ve esimi hep doldurur offf hernesye allah sabir versin hepimize senin de dedigin gibi insan yerine konulmak istiyoruz sonucta bizdebir ana baba evladiyiz onun yaptigin bizimkiler yapsa icin icin yerdi kendini oglumun basinda kaldilar diyeyalanmi arkadasim 4 senelik evliyim annem daha 2 gece kaldi oda yatma vakti geldi sabah kahvaltidan sonra gitti rahatsiz etmeyim diye ama esimin ailesi emin ol1 seneyi doldurmustur simdi yine dert basladi kis geliyor gelip en az 3 ay kalacak ve biz artik bu sefer kesin bosanirz cunku lacka olduk ama kadinin umurunda degil cok rahat o oglunu dort dortluk yetistiridgine inaniyor bi gram hatasi olamazmis butun sorun bendeymis dogmamis cocugmun adini bile koydu kaynanam inanbiliyormsun daha cocugumun olacagi bile belli degl rahmimde miyomlarim varmis ve baya buyuklermis rahmin alinabilir dediler ben kendi derdimlemi ugrasyim onunlarmi daha neler neler dedigim gibi anlatmayla bitemze

anneler oglullarinin artik evlenip biyuva kurup artik kendi baslarina bi aile olduklarini yediremiyorlar ozmn evlendirmiyceklermis

güniz hanım gereksiz gergnlik yaratıyorsunuz
benimkinin cozumu yok gibi esim annem der baskabirsey demez annesi hep haklidir ve esimi hep doldurur offf hernesye allah sabir versin hepimize senin de dedigin gibi insan yerine konulmak istiyoruz sonucta bizdebir ana baba evladiyiz onun yaptigin bizimkiler yapsa icin icin yerdi kendini oglumun basinda kaldilar diyeyalanmi arkadasim 4 senelik evliyim annem daha 2 gece kaldi oda yatma vakti geldi sabah kahvaltidan sonra gitti rahatsiz etmeyim diye ama esimin ailesi emin ol1 seneyi doldurmustur simdi yine dert basladi kis geliyor gelip en az 3 ay kalacak ve biz artik bu sefer kesin bosanirz cunku lacka olduk ama kadinin umurunda degil cok rahat o oglunu dort dortluk yetistiridgine inaniyor bi gram hatasi olamazmis butun sorun bendeymis dogmamis cocugmun adini bile koydu kaynanam inanbiliyormsun daha cocugumun olacagi bile belli degl rahmimde miyomlarim varmis ve baya buyuklermis rahmin alinabilir dediler ben kendi derdimlemi ugrasyim onunlarmi daha neler neler dedigim gibi anlatmayla bitemze

anneler oglullarinin artik evlenip biyuva kurup artik kendi baslarina bi aile olduklarini yediremiyorlar ozmn evlendirmiyceklermis

canım cok uzuldum. saglıgına kavusmanı diliyorum öncelikle. sonra da yuvan da mutlu olmanı diliyorum. ama boşanıcam demeden önce nolur uzun uzun düşün.

canım inan ki bu durumda tek sen değilsin nedir bu eşlerimizin ailesinin bizi ezip geçmesi tamam kaynanalarda bizi çok sevmiyor belli ediyorlar ama herkes kerkese karşi saygı duymak zorunda o evi çekip çeviren bizleriz en büyük sorun şu ki eşlerimizin ailesi bizimde bir aile olduğumuz gerçeğini kabullenemiyorlar.

20km hicte uzun bir mesafe degilmis
illede kalmalarini gerektirmez
neden gelip 3gün kaliyolar hadi bir gün kalsalar yine anlarim
sahsen bende istemezdim gelinsin evime günlerce kalinsin
ama bazen bazi seylere katlanmak zorunda kaliyoruz
sanirim buda onlardan biri:26:

X