- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
- Konu Sahibi puccakanka
hepsinide bayılarak baktım fotolarına çıtıtrıcıgmm allah mutluugnuzu daim etsinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağolasın canım herkezinkini inşallah,,zayıflama öykünüz beni etkiledi.bende zayıflayacagım.inşallah siz gbi başarırım.cocuklarınız cok güzel allah bagışlasın.
sağol canım aminhepsinide bayılarak baktım fotolarına çıtıtrıcıgmm allah mutluugnuzu daim etsinnnn
inşallah en büyük temennimiz o zaten,herkeze hayıırlı evlat nasip etsin rabbim,,teşekkürlerallah ikisinide hayırlı evlat eylesin mutluluğunuz daim olsun
ah ah güzel olmasına güzelde,bu canavarlar neden bukadar sinir edici veletler oldular anlamıyoruuum,kafayı yiyceem bu gidişleeeeemaşallah,gözlerim doldu okurken..evlat sevgisi çok güzel çok...
maşallah çok sevdim :) inşallah bizde kucağımıza alırız sağsalım doğumdan çok korkuyorum
canım yaaaa gözlerim dolu dolu okudum... iyi ki de aldırmamışsın :) maşaallah kuzularına ... Allah analı babalı büyütsün....
amin canım çok sağolasınaynen katiliyom, gözlerim doldu, sonra bi umut sonrada tebessüm..cok tatlilar Allah bagislasin masaAllah la kuvvete illa billah..
sağol canım,,Allah nazarlardan saklasınnn
Maşallah ikiside pırlanta gibi yavrular
Ne güzel beraber büyüyorlar canım iyi ki kıymamışsın o fasulyeye.
Allah sağlıklı ömürler versin
Allah yavrularınızı size, sizi onlara bağışlasın İnşaAllah
Allah sağlık ve hayırlı bir kader nasip etsin.
Dileyen herkes bebek sahibi olsun İnşaAllah.