Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf yaaa keşke benim kayınvalidemde gelsee ütülerimi yapsaaa, yemek pişirse yesek birlikte, bana yardım etsee hamile hamile bayram temizliği yapıyorummmm:18:
kizlar allah nazarlardan korusun
ben kayinvalidemden cok cok cok memnunum
hayatta kayinvalidemin gelipte benim evimde is yapmasini istemem,
kiyamam.
ben hamileyim sagolsun gorumcem olsun kayinvalidem olsun hamisim diye
evime yardim etmek isterler kesinlikle kabul etmem,
ha nolur cok kotulesirim hasta olurum evim lesss gibi olur gorumcemi cagiririm
beraber yapariz.
alllah hepinize kayinvalidem gibi kayinvalide nasip eder insallah
kizlar allah nazarlardan korusun
ben kayinvalidemden cok cok cok memnunum
hayatta kayinvalidemin gelipte benim evimde is yapmasini istemem,
kiyamam.
ben hamileyim sagolsun gorumcem olsun kayinvalidem olsun hamisim diye
evime yardim etmek isterler kesinlikle kabul etmem,
ha nolur cok kotulesirim hasta olurum evim lesss gibi olur gorumcemi cagiririm
beraber yapariz.
alllah hepinize kayinvalidem gibi kayinvalide nasip eder insallah
ay bu ne yaa allah aşkına bu nedir bize ne bundan kadın burda derdini anlatıyor onun konusu içinde sen niye kaynananı görümceni falan övüyorsun
var oyle insanlar
kocam ilgisiz dersin, benimki yanımdan ayrılmaz öpe öpe boğar der
kocamla cinsel hayatımız iyi değil dersin, ay benimki hiç fırsatı kaçırmaz, nerdeyse hergün der
ev işlerinde iyi değilim dersin, ben sabah kalkarım şunu bunu yaparım mis gibi yaparım heryeri kocam bayılır der
yani der ki der
sanki kendi hayat hikayesini, kendi mutluluklarını anlatmasını istedik. bir de boncuğunu koyar. bunlar kk klişeleridir, alışmak lazım.
bence kayınvalıdene laf arasında...
-biz çalışıyoruz biliyosunuz anne bundan sonra gelirken banada haber etki bende işten erken gelıyım etrafı toplıyım, yemek için hazırlık yapıyım.
çalıstıgımız için herşeye yetişemıyorum.ayıp oluyo böyle çekiniyorum..
hazırlıklı olunca ben zaten davet ederım sizi tarzında konuşursan
gelırken sanada haber vermesini anlar belki.[/QUOT
böyle söyledim ama anlamamzlıktan geliyorlar. önceki gelişlerinde de cok soyledim. ben oğluma soylemiştim, misafir miyim neden temizlik yapıcaksın,, sizin eviniz hep duzenlidir zaten, yemegi ben yaparım sen işine bak tarzı konusuyor. aile saadetini benim evimde yaşaması hoşuma gitmiyor hiç anlamamazlıga vuruyor yani
kadin senin arkandan binbir turlu oyun ceviriyor,huzurunuzu bozmak icin gelmiyora gelsin bir , iki gun ne olurki..
bende siz kendinizi duzeltmeye calisin.esinizi arada koymayin..adam ne yapsin da kontrolu eline alsin. anne dun yattiniz bugun olma mi desin..ki diyemez.. yada anne eviniz yaniyormus hadi evinize diye yalan mi atsin.. kocaniz kendi cuma gunu gelin demis..siz niye onlara kiziyorsunuzki.. biraz tuhaf valla..
yatili misafir taraftari deglim,,ozellikle yeni evlilerde ve huzur kaciran insanlarin kalmasinda. ama kadina,, hem sadece oturuyor tv izliyorlar diyorsunuz ..hemde yemek yapiyor utu yapiyor rahatsiz oluyorum diyorsunuz.. bence siz onlari sevmemek kabullenmemek icin sebep ariyorsunuz..bana oyle geldi.. umarim yazdiklarimi kotu degerlendirmez ve acaba deyip kendinizi elestirirsiniz belki yardimi olur diye yazdim..
Ama bıde sunu dusundum evet gelırken bıde evın hanımını arasalar gururunu okşasalar saysalar,daha bır samımı olursun dırekt oğluyla muhatap olması aralarda soğukluk açabılıyor.bu da saçma evı hanımı oğlu degılkı adam ne anlar dırekt ara gelınını hem halını hatırını sor.... burası saçmaymış...ınsanı arada bırakıyor.eskı zamanda degılızkı herseyı sındırelım.devır ıletısım devrı.
canım inan ki bu durumda tek sen değilsin nedir bu eşlerimizin ailesinin bizi ezip geçmesi tamam kaynanalarda bizi çok sevmiyor belli ediyorlar ama herkes kerkese karşi saygı duymak zorunda o evi çekip çeviren bizleriz en büyük sorun şu ki eşlerimizin ailesi bizimde bir aile olduğumuz gerçeğini kabullenemiyorlar.
özür ne kelime. aşkolsun. ne muhabbetler döndü burda birsey demedik de buna mı dicem canım:) cok haklısın soylediklerinde ayrıca. benim annem bana 4 km mesafede otururken ben ona eşimle ayda bir gidiyorum. annem bana 1 yılda 4 kere ancak geldi. dusunceli olmak apayrı birsey cunkuçok haklısın canım
her defasında söylerim Prof.Üstün Dökmen bir programında aynen şunu demişti;
gelinlerin annesi annedir erkeklerin annesi nedense hep kayınvalidedir kesinlikle anne olamıyorlar
ve hatta programdaki bayanlara yönelip neden anne olamıyorsunuz diye söylemişti..
ne kadar doğru bir yaklaşım değilmi
bizim burda yazları yayla evlerine gider insanlar kaynanamgilde gider,bizde her hafta sonu gideriz yanlarına
hem çocuğu sevsinler diye hemde yayla evi serin bahçede çocuk oynasın vs vs
ama 1 hafta sonu gitmesek hemen tlf gelir gelmiyormusunuz niye diye
ne kayınbabam ne kayınvalidem hiç demezlerki çocuklar her hafta buraya geliyorsunuz
senin annenlere gidiyormusunuz onlarada gidin demezler
ama allah var yemin ediyorum benim anemlere gittiğimizde
hem annem hemde babam sorar sizinkilere de gidiyormusunuz
gidin ziyaretlerine eksik etmeyin derler
hep düşünürüm bu durumu iki tane aile var ikisininda yaklaşımına bak
maalesef eşlerimizin annesi anne olamıyorlar bizlere
bir annenin çocuğuna verdiği sevgiyi saygıyı iyiliği ilgiyi bizim annemin eşlerimize veriyor ama
eşlerimizin annesi bunları bize veremiyorlar ve bunları bizden bekliyorlar
1 tane oğlum var hep diyorum oğlumun eşi kızım olur onunla arkadaş gibi olurum
oğluma gösterdiğim hassasiyeti aynen onada gösteririm inşallah
off çok konuştum konu sahibinden özür diliyorum