- 2 Haziran 2019
- 20
- 8
- 36
- 27
- Konu Sahibi tuzlulimooon
-
Ev hazır olmadan kiz istenmez durumu bizim o tarafta da var göçmenler mi :)
Ya işte diyorum ki o kişiyle bu kadar samimi olmaya gerek yokmuş yani şimdiden ..Mesafe candır
Ama bilmiyorum kabile hayatı gibi yasayamazdim ben sanırım
Benim eşimin tqrafi da laz bırak ev görmeyi daha bizden bekleniyor evv alsak diye vay başımaYok hayır lazlar. Göçmenlerde ben yeme içme bir hiç duymadım. Samimi olacak bi imkan sunmadım inanın kendi kişiliği ile alakalı biraz. Evine 1 kez gitmişimdir o da tanışmaya her hafta beni kahveye ona buna çağırıyor gitmiceğimi bildiği halde. Garip daha kaç çeşit insanla karşılaşıcaz acaba
Bu işi baştan kabul etme zaten de. İlerde sen çalışacaksın, yemek işini eltin yapacak ve bu büyük huzursuzluk çıkacak demek oluyor. Bu ne böyle kabile hayatı gibi.Şöyle, her hafta 2 kez yazar yarım saat geç yazdım diye trip atar.. ergenKendinin tek başarısı koca bulmak ve çocuk doğurmak olduğu için benim çalıştığımı basmıyor beyni.
Onlarda ev vs hazır olmadan kız istenmezmiş o yüzden evi komple tadilat yaptılar sevgili olduğumuz için ben beğendiğim şeyleri belirttim ama hiç biri olmadı. Eltim sağolsun ya da sağ olmasa da olur
Bu işi baştan kabul etme zaten de. İlerde sen çalışacaksın, yemek işini eltin yapacak ve bu büyük huzursuzluk çıkacak demek oluyor. Bu ne böyle kabile hayatı gibi.
Eve girişte çıkışta gişeye takılacaksın
Nereye?? Nereden?? Niye bize haber vermeden gidiyosunuz?? Aaa dur bizde gelelim gezeriz??
Alışverişten gelirsiniz çantalar radarlardan geçer bi
Kendine bişey alsan eltin laf eder kıskanır al sana huzursuzluk
Kendi evine en erken 11 de gidersin tabi izin verirlerse
Çalışıp çalışmaman umurlarında bile olmaz her misafire gitmen gerek
Biraz sesiniz yükselse sizin eve damlayacaklar
Kendi misafirin gelse rahat vermeyecekler annen baban gelse onlarda gelecek görelim oturalim bizde EV SAHİBİYİZ diye
Çocuğun olduğu zamanları düşünmek bile istemiyorum
Çok mu kıymetli bulunmaz bi adam mı ki şartla şurtla geliyor bu devirde
Daha ayrı apartman bile olmaz bizdediyor
Oturacağınevin fayansına bile karar verememişsin
Her şey ortada zaten
Aklın varsa kaçarak uzaklaş. O hatayı ben yaptım çok pişmanım. Başta tamam dedim düğün yaklaşınca da başka yer diyemedim eşyalar yerleşti etti diye. Şimdiki aklım olsaydı çıkardım 1 dk durmazdım.Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Benimde kafama takılıyor çalışıp yoruluyo olarak düşünmek yerine hazırcı vs dicekmiş gibi. Ya da mesela ben haftasonu geç kalkmak isticem onlar sabahın köründe asker gibi kahvaltoya dikecek gibi
Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Cahillikle kabul ettiğin bir şartın şimdi mantıksız yönlerini görüyorsun, evlenipte o binada onlarla yaşarsan anlayacaksın, kendine yazık ettiğini...Merhaba
Adet gelenek görenek diyen insandan koşarak kaç... istemediğin ne varsa adet gelenek göreneğe monte edilip önüne sunulur ve herşeye mecbur bırakılırsınAdetlerimiz bu şekilde kabul ediyor musun diye sormuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?