Akraba binası sorunsalı...

Yok hayır lazlar. Göçmenlerde ben yeme içme bir hiç duymadım. Samimi olacak bi imkan sunmadım inanın kendi kişiliği ile alakalı biraz. Evine 1 kez gitmişimdir o da tanışmaya her hafta beni kahveye ona buna çağırıyor gitmiceğimi bildiği halde. Garip daha kaç çeşit insanla karşılaşıcaz acaba

Benim eşimin tqrafi da laz bırak ev görmeyi daha bizden bekleniyor evv alsak diye vay başıma valla güzelim aşırı samimiyeti seviyorlar 6 yıldır evliyim neredeyse gördüğüm o .Mesela biz de böyle samimiyet olmaz hatta soğuk bir sulwleyiz o yüzden çok bocalamaistim .Ve eşimin çevresinde hangi kadını görsem ben anenyim anne hakkı ödenmez benim dediğimi yapmazsan cehenneme gidersin anayim ben ana lafları ağzında sakız .Dediğim gibi istisnalar muhakak var ama ben görmedim o yüzden ayrı yerde oturma durumunda kv duygu sömürüsü dibine vuracak emin ol

Ayyy konu sahibi bu sadece yeme içme ile kalmayacak ki

Daha bunun anahtar mevzusu olacak annemlerde dursun bi tane diyecek kaybolursa falan diye!! Sen olmaz diyeceksin sonra bir tartışma konusu daha

Kv sen evde yokken gelecek
Eltinin sevimli çocuklarıyla. Hah ellerinde çikolata olması kaçınılmaz

Yatılı akraba vs gelir sizin evde ağırlanır
Sizin evi görmeyen akrabalara siz evde olun veya olmayın eviniz sergiye açılır

Ha olurda birgün mutfağını ayırırsın hani olmaz da!
Bu sefer buzdolabın kilerin market görevi yapacak haberin olmadan alınacak sen yemek yaparken bakacaksın ki aa malzeme yok

.
.
.
.
.
Bööyle uzar gider şimdilik aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:
Bu zamanda hâlâ yeme içme bir olayını neden kabul edersiniz ki. Baştan koyacaktın tavrını. Çok çekersin böyle. Haberin olsun.

Kimseyi hiçbir şeyine karıştırma. Herkese mesafeli dur ki sana karışmasınlar.

Eve girişte çıkışta gişeye takılacaksın
Nereye?? Nereden?? Niye bize haber vermeden gidiyosunuz?? Aaa dur bizde gelelim gezeriz??
Alışverişten gelirsiniz çantalar radarlardan geçer bi
Kendine bişey alsan eltin laf eder kıskanır al sana huzursuzluk

Kendi evine en erken 11 de gidersin tabi izin verirlerse
Çalışıp çalışmaman umurlarında bile olmaz her misafire gitmen gerek
Biraz sesiniz yükselse sizin eve damlayacaklar
Kendi misafirin gelse rahat vermeyecekler annen baban gelse onlarda gelecek görelim oturalim bizde EV SAHİBİYİZ diye

Çocuğun olduğu zamanları düşünmek bile istemiyorum

Çok mu kıymetli bulunmaz bi adam mı ki şartla şurtla geliyor bu devirde

Daha ayrı apartman bile olmaz bizdediyor
Oturacağınevin fayansına bile karar verememişsin

Her şey ortada zaten

Kendinize yazık etmeyin
Anne babanızı düşünün
Sizi bu hale düşesiniz diye mi büyütüp okuttular? Yemeyip yedirdiler? Bunun için mi onca emek verdiler?

Gözünüzün önüne anne babanızı getirin. Kendinize acımadığınız belli. Bari onlara acıyın. Bu şartlar altında evlenmeyin.

Sakınnnnn uzak dur .bi erkek icin akıl sagligini bozmaya degmez haaaa seni seviyor ve istiyorsa ayrı ev tutsun..tutmuyorsa seni kaybetmekten korkmuyor demektir ki o zaman yol ver gitsin..yaniiiiii şartları sen koy o degil

Bu işi baştan kabul etme zaten de. İlerde sen çalışacaksın, yemek işini eltin yapacak ve bu büyük huzursuzluk çıkacak demek oluyor. Bu ne böyle kabile hayatı gibi.

Bu işi baştan kabul etme zaten de. İlerde sen çalışacaksın, yemek işini eltin yapacak ve bu büyük huzursuzluk çıkacak demek oluyor. Bu ne böyle kabile hayatı gibi.

Benimde kafama takılıyor çalışıp yoruluyo olarak düşünmek yerine hazırcı vs dicekmiş gibi. Ya da mesela ben haftasonu geç kalkmak isticem onlar sabahın köründe asker gibi kahvaltoya dikecek gibi

Böyle okuyunca gerilim ya da bi korku filmi gibi hissettim

Aklın varsa kaçarak uzaklaş. O hatayı ben yaptım çok pişmanım. Başta tamam dedim düğün yaklaşınca da başka yer diyemedim eşyalar yerleşti etti diye. Şimdiki aklım olsaydı çıkardım 1 dk durmazdım.

Benimde kafama takılıyor çalışıp yoruluyo olarak düşünmek yerine hazırcı vs dicekmiş gibi. Ya da mesela ben haftasonu geç kalkmak isticem onlar sabahın köründe asker gibi kahvaltoya dikecek gibi

Kimse "aman bu kadın akşama kadar çalışıp yoruluyor, yemeğini önüne koyayım, yesin dinlensin" demeyecek tabii ki.
Lütfen bu kadar saf olmayın.
Onlar aynı binada oturmayı elin kızına hizmet edip hoş tutmak için istemiyorlar. Sizi kendilerine hizmetçi yapmak istedikleri için istiyorlar.
Her gün 10 kişinin bulaşığını yıkayıp 10 kişiye çay servisi yaparken hayatı sorgulamak istemiyorsanız evlenmeyin.

Kabul etmezsen asla olmaz mı diyordu? Olmasın. Dünyada tek erkek o mu kalmış? Vazgeçin hazır sözü isteme de olmamışken. Bize dua edersiniz... ev ev Üstüne olmaz. Yeri gelir dışardan söylersiniz. Yeri gelir bir yumurta kırar eşinizle oturur yersiniz. Ne demek yeme içme bir olacak. Oldu olacak tuvalete de birlikte gidin... bunun şart koşulması çok ayıp geliyor. Teklif edilse kabul etseniz anlarım ama bu olmazsa olmaz ne demek?

Gelin çalışıyor sofra hazır olur çocuğu olur bakarız vs vs diye sevimli gösterilir bu durum da kendine ait evin olmaz yaşamın olmaz

Hüçbir Zaman yemek yenilip eve geçilmez bulaşığı var çayı var meyvesi var eve uyumaya gidersin

Kv ye şikayetlenirsin evimle ilgilenemiyorum çamaşır bile yıkayamıyorum dersin ertesi gün girer tüm çamaşırları yıkar

Özetle olmaz bu iş

Bir de amaç da yok hani bir anne olur geliri olmaz da mecbur ne yapalım der anlarsın bunlarda o da yok

Bir de para işi nasılmış

Yani ortak yiyip içince para da ortak mı

Eltin Kv den çalışmıyor senin maaşı ne yapacağız o da mı ortak keseye

Cahillikle kabul ettiğin bir şartın şimdi mantıksız yönlerini görüyorsun, evlenipte o binada onlarla yaşarsan anlayacaksın, kendine yazık ettiğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…