- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi tuzlulimooon
-
Eve girişte çıkışta gişeye takılacaksın
Nereye?? Nereden?? Niye bize haber vermeden gidiyosunuz?? Aaa dur bizde gelelim gezeriz??
Alışverişten gelirsiniz çantalar radarlardan geçer bi
Kendine bişey alsan eltin laf eder kıskanır al sana huzursuzluk
Kendi evine en erken 11 de gidersin tabi izin verirlerse
Çalışıp çalışmaman umurlarında bile olmaz her misafire gitmen gerek
Biraz sesiniz yükselse sizin eve damlayacaklar
Kendi misafirin gelse rahat vermeyecekler annen baban gelse onlarda gelecek görelim oturalim bizde EV SAHİBİYİZ diye
Çocuğun olduğu zamanları düşünmek bile istemiyorum
Çok mu kıymetli bulunmaz bi adam mı ki şartla şurtla geliyor bu devirde
Daha ayrı apartman bile olmaz bizdediyor
Oturacağınevin fayansına bile karar verememişsin
Her şey ortada zaten
Yok yok benim başımda değil şükürBosandiniz mi? Merak ettim
İstememekte çok haklısınız ev üstüne ev olmuyor kesinlikle.Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
şimdi ayrılmak ve ya 2 sene evli kalıp boşanmak arasında seçim yap. Hangisi daha kolay. Bu beraberlik sadece yeme içmeyle kalmayacak hayatınız ortak olacak2 seneden sonra kolay mı
Ben de Karadenizliyim öyle bi adet Yok seni kendilerine köle etmek için uydurmuşlar. Aksine çevremdeki lazlar hep çocuğum mutlu olsun düzenini kursun rahat olsun kendimden bıktırmayayım derler hatta babam biz onlara yakın oturmak isterken bizi şehrin öbür ucuna gönderdi. Yakın olmayalım diye. Hatta tartışırlarsa duyar üzülürüm bile demişliği vardır. Ancak eşim başka memleketten ve onlarda da adet değil ancak annesi çok cahil bir kadın olduğu için beraber oturmak istesek can atar. Komşularına bize misafirliğe gelince sabahları bir çayı bile demlemediğini her hizmeti bana yaptırdığını anlatır. (Ki evime gelen misafirden birşey beklemem zaten)Yok hayır lazlar. Göçmenlerde ben yeme içme bir hiç duymadım. Samimi olacak bi imkan sunmadım inanın kendi kişiliği ile alakalı biraz. Evine 1 kez gitmişimdir o da tanışmaya her hafta beni kahveye ona buna çağırıyor gitmiceğimi bildiği halde. Garip daha kaç çeşit insanla karşılaşıcaz acaba
Ahh cnm ya kardeşim bu durumda yeme içme bir değil ama aslında o bile bir gibi çok pişman ne yapsa etse ayrilamiyor da şimdi deli gibi kpss çalışıyor atanıp çıksınlar diye bende kabul etme baştan ne olacaksa olsun sonra işin içinde kalırsin o kadar sevmesine rağmen boşanmaya bileMerhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Kardeşim aynı şeyi yaptı ve şuan mutsuz eşini seviyor ama yapamıyorum diyor deli gibi kpss çalışıyor atanıp çıkabilmek için. Sen bilirsin ama bence geri çekil ayrı ev iste sonradan o evden ayrılman imkansız gibi bir seyMerhaba
kayınvalıdem iş çıkışı yemege çağırıyordu fakat ben gitmek istemiyodum ne kadar bir şeye elleme desede mutfagı toparla fln sonra haydı çay faslı uzanamıcaksın.Kendi evimde mutfagı canım ne zaman isterse o zaman topluyorum istedogım zaman ayaklarımı uzatıyorum.Çok zorluk çekersin sizde bide eltiyle beraber olacaksınız iş fln hepsi sorun olucak çok zorMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?