Akraba binası sorunsalı...

kabul etmezse etmesın ne anladık bu evlılık degıl kı
ıkı bırey kendı ayakları ustunde durup bırlıkte bır hayatı surduremeyecekse evlenmesın zaten oyuncak ettıler evlılık ısını ıyıce

bosverın ıstemedıgınız bır seyı yapmayın bende ıstemem evıme bırtek uyumak ıcın gırmeyı

Erken akıllanmışsın:)))

Kadınlar bu saçma adetleri kabul etmekten vazgeçene kadar devam edecek.

İlla bir anne babayla yemek yemem gerekiyorsa kendi anne babamla yemeyı tercih ederim :) diğer türlüsü evlilik olmuyor ki zaten.

İlk başta nasıl bir mantıkla, neden kabul ettiniz ki bu saçmalığı? Eklemlene eklemlene büyüyorlar resmen. Kabile gibi yaşayacaksanız oturun kendi ailenizle yaşayın.

Bence sevgilinize "kabul ediyorum yeme içme bir olsun, herkes kendi ailesiyle yiyip içsin. Arada sevişmek için ortak evimizde buluşuruz" deyin.
Onun teklifi de bundan farksız zaten.

Kadınlar bu saçma adetleri kabul etmekten vazgeçene kadar devam edecek.

İlla bir anne babayla yemek yemem gerekiyorsa kendi anne babamla yemeyı tercih ederim :) diğer türlüsü evlilik olmuyor ki zaten.
Bunu isteyen kişinin hiç mi "özelim olsun "diye bir düşüncesi yok? Neden böyle bir şey talep edilir ki ? Bu dayatmanin sebebi ne?

Ailece yiyip içmek istiyorsanız oturun evinizde kendi ana babanızla yiyin için.
Af buyurun sadece yatmak için mi evleniyorsunuz. Kendi özeliniz nerede kalacak?
Siz de bunu şart koşun, aynı binada olursa ben yokum deyin.
Aşka saygım var 2 yıllık ilişkiyi çöpe atın demem elbette ama geçtiğiniz 2 yıl için geleceğinizi yakmayın.
Emin olsun bu şekilde yapacağı evliliği kendisi de sevmeyecek.

Bunu isteyen kişinin hiç mi "özelim olsun "diye bir düşüncesi yok? Neden böyle bir şey talep edilir ki ? Bu dayatmanin sebebi ne?
Özelden anladığı tek şey yatak odasıdır büyük bir ihtimalle :)
Ailede öyle görmüş devam ettirmek istiyor erkeklerde kadınlar niye kabul ediyor bende onu anlamıyorum.

Eşimden önce görüştüğüm kişi bana anne babamla yaşamak istiyorum evlendikten sonra demişti, bende cevap olarak; madem bir anne babayla yaşamam gerekiyor tercihimi kendi anne babamdan yana kullanırım, kendimi de evlendim diye kandırmam demiştim :) adamdaki yüz ifadesini ne zaman hatırlasam gülerim :)

Böyle aileleri anlayamıyorum.
Oğlumuzun hayatında hiçbirşey değişmesin her gün yine birlikte olalım mantığı nedir?
Değişen tek, yatak odası.
Oraya bir gelin alıyorlar ama onlar aile ilişkilerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Sitede bu şekilde yaşayan çok kadın var kimseyi üzmek istemem ama gerçekten üzücü şu durumu kabul etmek.
Sevdiğim insanla özgürce bir ev bir yuva kuramayacaksam neden evleniyorum. Kendi babamın evinde su mu çıktı derim ben olsam.
Bu ailelerin zihniyetinin sona ermesini diliyorum bir an evvel.

Adam kabul etse bile, halen ana kuzusu kalir. Bağimsiz ve olgun bir erkek her gece ailesi ile vakit geçirmek istemez. Ayri evi olsun ister.

Ki adam bunu baştan beri konuşmuş, o derece önemli onun için. Yani sen düşün ne kadar ana kuzusu olduğunu. Ayri yaşasan dahi, sürekli kayin ailene hizmet etmek zorunda kalirsin.

Belli ki genç ve toysun. Ondan dolayi ilk başta kabul etmiştin. Kaç yaşindasin? 20-22 felan değil mi? Yol yakinken ayril. Bu çocuk ile çoook mutsuz olursun.

E ozaman kabul edecek birini bulsun
Yıl olmuş 2019 hala birlikte yeme içme nedir herkesin evi ayrıysa herkes evinde yesin
fenalık geliyo bu zihniyetteki insanlardan
Sende istemiyosan söyle şimdiden
Sonra hiç önünü alamazsın

Niye evleniyo şu zihniyetteki adamlar ya, otursun anasının dizinin dibinde

Düzenli seks hayatı.

Konu sahibi koşarak, uçarak ayrıl. 2 seneye acıyacağına neden 2 senedir bu ilişkiyi devam ettiğini sorgula. Bugün 5 senelik kocam bu lafı etse giden 5 seneme acır kalan yılları kurtarırım.

Hayatta boyle bir sart yok sanada koca cok baskada bisey demiyorum

Çok mu aradın bu ilkel yaşam formunu. He demek adetlerimiz böyle. Kendi aklı fikri yok yani.

Bu durumu asla kabul etme. Edersen zaten boşanacaksın söyliyim. Sonra sürpriz olmasın. Vay efendim başıma niye bu bunlar geldi deme.

İki gün sonra açacağın konu başlıkları kaynanam böyle Eltim şöyle yaptı kocamla anlaşamıyorum bla bla otel gibi yatmadan yatmaya evinize çıkacaksın özel hayat Yok herseye karışılır normal olarak kavga çıkar çıkmasa da huzursuzluk olur

Ayrı bina olmazsa olmaz bu iş de. Bakalım ne olacak. Hadi siz tamam diyorsunuz da aileniz de mi uyarmiyor yahu.

Biz eve bakarken iki taraf da bizden uzak olun aman dedi

Bu birlikte yeme içme olayının sebebi genelde ortak kesedir. Eşin maaşını babasına mı verecek? Kp ordan giderleri öder. Zaten aynı binada oturacakmışsınız. Ufak da bir harçlık verir. Gerisi ortak keseye. Açıkcası bana bunu düşündürdü. Yoksa kv "gelinim çalışıyor, yemekle uğraşmasın" diye istemiyordur herhalde böyle birşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…