- Konu Sahibi tuzlulimooon
-
Erken akıllanmışsın:)))Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Kadınlar bu saçma adetleri kabul etmekten vazgeçene kadar devam edecek.Bunlar siz sevgiliyken konuşuluyor ve elti de sizin mutfak fayanslarınıza karışıyor, yanlış anlamadım değil mi?
Bunları konuşmak için çok erken değil mi? Ayrıca bu koloni gibi yaşamaktan ne zaman vaz geçecek bu millet?
Bunu isteyen kişinin hiç mi "özelim olsun "diye bir düşüncesi yok? Neden böyle bir şey talep edilir ki ? Bu dayatmanin sebebi ne?Kadınlar bu saçma adetleri kabul etmekten vazgeçene kadar devam edecek.
İlla bir anne babayla yemek yemem gerekiyorsa kendi anne babamla yemeyı tercih ederim :) diğer türlüsü evlilik olmuyor ki zaten.
Özelden anladığı tek şey yatak odasıdır büyük bir ihtimalle :)Bunu isteyen kişinin hiç mi "özelim olsun "diye bir düşüncesi yok? Neden böyle bir şey talep edilir ki ? Bu dayatmanin sebebi ne?
E ozaman kabul edecek birini bulsunMerhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Niye evleniyo şu zihniyetteki adamlar ya, otursun anasının dizinin dibinde
Hayatta boyle bir sart yok sanada koca cok baskada bisey demiyorumMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?