Akraba binası sorunsalı...

tuzlulimooon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
20
8
36
27
Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştim şimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum

kendimi kötü hissediyorum ama anlamsız bi şekilde. İlk zamanlarda onları tanımıyodum iyi insanlardır demiştim ama içine girmeden tanınmıyormuş meğerse.
İyi insanlar olsada olmaz ki böyle birşey, siz eşinizle ailesiyle birlikte yiyip içmek, kendi evinize yatmadan yatmaya gitmek için mi evleneceksiniz?

İsterse dünya iyi olsunlar olmaz. Baştan tama demeniz bile hata.

kendimi kötü hissediyorum ama anlamsız bi şekilde. İlk zamanlarda onları tanımıyodum iyi insanlardır demiştim ama içine girmeden tanınmıyormuş meğerse.
Aman hiç söz, isteme , nişan işlerine girmeden kurtul o zaman.
Ayrıl güzel bir ayrılık depresyonu yaşa ama konuda bahsettiğin şartlar altında bir yaşam sürmeyi deneyeyim deme. Yazık ya hu.

Nasıl ya evlenmeden önce bu konular mı konuşuluyor artık evlenince nerde yenilip içilicek filan?

Neden sasirdiniz ki? Özellikle bu konular konuşulmali, herkes baştan neyin ne oldugunu bilerek devam etmeli degil mi?

Konu sahibi, sirf ailesinin yakininda, yaninda oturmak için beni gözden cikaran adami ben direk birakirim. Ne olacagi belli, adetleri benden onemliyse adeti uyan biriyle olmali. Kabul etmiyorsaniz direk soyleyin dolandirmadan.

Bunlar siz sevgiliyken konuşuluyor ve elti de sizin mutfak fayanslarınıza karışıyor, yanlış anlamadım değil mi?

Bunları konuşmak için çok erken değil mi? Ayrıca bu koloni gibi yaşamaktan ne zaman vaz geçecek bu millet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…