- Konu Sahibi tuzlulimooon
-
Merhaba zaten çalıştığın için yorgun olacaksın .Haliyle dinlenmek isteyeceksin.Uygun bir dille nişanlına anlat.Boşuna kimsenin lafını,tribini yemezsin.Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Nişanlımla ailesi hiç birbirlerinden ayrılmamışlar.Eltimde kayınvalidemle oturuyor evlendiğinden beri.Ben aynı evde oturmak istemedim en başta söyledim.Ayrı ev tuttuk.Ama siz en başta kabullenmişsiniz bu saatten sonra zor olur.Aileniz ne diyor ?
Ayrı bina olmazsa olmaz bu iş de. Bakalım ne olacak. Hadi siz tamam diyorsunuz da aileniz de mi uyarmiyor yahu.
Biz eve bakarken iki taraf da bizden uzak olun aman dedi
Adam kabul etse bile, halen ana kuzusu kalir. Bağimsiz ve olgun bir erkek her gece ailesi ile vakit geçirmek istemez. Ayri evi olsun ister.
Ki adam bunu baştan beri konuşmuş, o derece önemli onun için. Yani sen düşün ne kadar ana kuzusu olduğunu. Ayri yaşasan dahi, sürekli kayin ailene hizmet etmek zorunda kalirsin.
Belli ki genç ve toysun. Ondan dolayi ilk başta kabul etmiştin. Kaç yaşindasin? 20-22 felan değil mi? Yol yakinken ayril. Bu çocuk ile çoook mutsuz olursun.
Haklısınız hiç bu açıdan düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Evet 24 yaşındayım
Size şart koyan birisiyle mutlu mu olacaksınız? Size duydugu sevgi bu kadar basit mi nasıl kabul ediyorsun bunu?Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
Nasıl ya evlenmeden önce bu konular mı konuşuluyor artıkevlenince nerde yenilip içilicek filan?
O bile özel değil ki?Özelden anladığı tek şey yatak odasıdır büyük bir ihtimalle :)
Nişanlı değil sevgililer.Bu kaynanalar ne anlıyor her yemekte gelini görmekten. Bir de şarta bak. O senin nişanlının değil kaynananın fikridir.
Daha iyi o zaman. Hemen ayrılabilirsin konu sahibi. Yakma kendini.Nişanlı değil sevgililer.
Bence de.Daha iyi o zaman. Hemen ayrılabilirsin konu sahibi. Yakma kendini.
Bir intihar türü bu sanırım.
Sizde aksi şart koşun.
"Ayrı bina hatta semtte oturmayı kabul etmezsen olmaz bu iş." deyin.
Kabul etmiyorsa ruh sağlığınızı kurtarmış olursunuz.
İki yılda ne kadar çok yuzgoz olmuşsunuz kusura bakmayın da eltiyi (?) analiz edecek kadar ne bileyim ya...Merhaba
Konuya nereden başlayacağımı bilmiyorum ama bir erkek arkadaşım var 2 yıldır birlikteyiz yakın bi zamanda söz isteme vs olacak. Biz en başında konuşurken oturucağımız ev kaynanamın üst dairesiydi ve çalıştığım için yeme içme bir olacaktı ben kabul etmiştimşimdi kabul ettiğime pişmanım istemiyorum birlikte olmakta diyemiyorum eltimde aynı binada eltim biz ve kaynanamlar yeme içme bir çok zor olucağını düşünüyorum. Kaldı ki o eltim olacak inanılmaz kıskanç herşeye burnunu sokan bi tip mutfağıma döşenecek fayanstan alınacak koltuk takımına bile burun sokan biri. Birlikte olmayı istemediğimi uygun bi dille nasıl anlatırım kendine?? Kabul etmezsen asla olmaz bu iş vs diyodu. Çok mutsuzum
İki yılda ne kadar çok yuzgoz olmuşsunuz kusura bakmayın da eltiyi (?) analiz edecek kadar ne bileyim ya...
Aynı bina,aynı sokak istisnalar vardır muhakkak ama mutlu olana ben rastlamadım birde birlikte yemek çok saçma o zaman hiç mutfak eşyası almayın orayı depo olarak kullanin bari nasılsa kullanmayacaksiniz
Ayrılın çünkü şuan tamam dese bile hep bir baskı yapacak oraya gidene kadar emin olun
Ev hazır olmadan kiz istenmez durumu bizim o tarafta da var göçmenler mi :)Şöyle, her hafta 2 kez yazar yarım saat geç yazdım diye trip atar.. ergenKendinin tek başarısı koca bulmak ve çocuk doğurmak olduğu için benim çalıştığımı basmıyor beyni.
Onlarda ev vs hazır olmadan kız istenmezmiş o yüzden evi komple tadilat yaptılar sevgili olduğumuz için ben beğendiğim şeyleri belirttim ama hiç biri olmadı. Eltim sağolsun ya da sağ olmasa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?