Akıl sağlığınızla suçlandığınızda çevrenize iyi bakın

Kadin diğer kadınlarla kapışacak bir yorum yapmamış ki?

Hanımefendi afedersiniz ama saf mısınız? Pavyona giden ve öyle bir çevresi olan biri başını eğerek mi gezecek sandınız inandınız mı cidden buna? Ne meraklıymışsınız şıracıların ağzına bakmaya.

okudukça sana sadece sarılmak istedim. içimden geçen de şu oldu , 2. evlilik ve o çocuklara öz babasından daha da iyi babalık yapan bir adam, eski eşinin kendini yemesi vs vs...

hiç yorum bile yapmayacağım sana çokça sarıldığımı seni çok iyi anladığımı bil .. geçmiş olsun arkadaşım.

sağlam manipule etmiş sizi
ama fark etmiş ve kurtulmuşsunuz.. adınıza çok sevindim
çalışıyor musunuz? bir mesleğiniz var mı?
şuan ailenizle mi birliktesiniz?

Benim herhangi bir kadınla kapıştığımı nerden çıkardınız ki? Ben adamı zaten bıraktım ve bıraktığım için de suçlandım

Sadece çocuklarıma sarılıyorum onlara yetebilmek eksik hissetmelerini engelleyebilmek en büyük çabam. Teşekkür ederim bu bile iyi hissettiriyor

sağlam manipule etmiş sizi
ama fark etmiş ve kurtulmuşsunuz.. adınıza çok sevindim
çalışıyor musunuz? bir mesleğiniz var mı?
şuan ailenizle mi birliktesiniz?
Sadece beni değil etrafımdaki herkesi. Bebekler küçük olduğu için şu an çalışmıyorum ama düzenli gelirim var. Yeniden çalışmaya başlamak çok daha iyi gelecek. Ailemle birlikteyim

Bakın bu adam düzgün bir adam olduğunu tüm pis işlerden uzak durduğunu ama benim yetinmediğimi söylüyordu. Tartıştığımız zamanlarda da klüplere gittiği arkadaşları evli ve eşleriyle beraberdi. Hala aldatılmadığımı anlatıp beni suçluyorlar tüm bunların kötü bir şey olmadığını dahi. Aldatıldığımı da boşanmadan sonra öğrendim. Meğer çıkardığı ve beni suçladığı tüm kavgalar rahat bir şekilde aldatabilmek içinmiş. Bana ise işlerim var ticaretim var diyordu başka şehirlere gittiğinde eğer çalışamazsam sana ve çocuklara nasıl bakarım. Çıkan kavgaların onun işlerine engel olduğunu. Ben aldatıldığımı dahi boşandıktan sonra öğrendim. Herhangi bir kadınla da kapışmam olmadı ayrıca. Bana ve çocuklarına ihanet eden adamı hak ettiği pisliğine bırakıp yoluma devam ediyorum. Ama zamanında bütün çevremi ve beni suçluluğuma inandırdı bu da bir gerçek

Geçmiş olsun Narsist'e denk gelmişsiniz kurtulmanız sevindim sakin kendinizi suçlamayın, hayatiniz bundan sonra çok güzel olsun

Evet inandım biliyor musunuz? Bu kadar insan şıracı olamaz dedim çünkü. Evet korkunç çevresini geçiyorum küçük bir şehir burası mesleği düzgün aile hayatı düzgün ve bu işlere hiç bulaşmayan bir çevresi de vardı onlar da şıracı değildir dedim. Yeri geldi kendi ailemi de inandırdı kendi arkadaşlarımı. Aradım ya hatayı kendimde aradım ve gerçekten çok geç gördüm. Tahammülüm kalmamıştı. Boşandığımda bile bu kadar korkunç bir insan olduğunu bilmiyordum. Sonrasında gördüm

Erkekler bu konularda birbirini deli gibi kollarlar, ser verir sır vermezler ama bar pavyon gezen eşinize karşı bu derin inancınız da çok doğal değil. Her şeyden çok inanmak istemişsiniz inanmışsınız. Artık geçmiş olsun.

Doğumdan sonra yalnız bırakıldığını anlatmışsın ya eşin ortada yok ailesi sırt çevirmiş kendi ailen uzak durmuş erken doğurmuşsun aylarca küvezde kalmışlar da hani sen nefes alıyorlar mı diye elini karnına koyuyormuşsun ya bebeklerin... Gözlerim doldu okurken geri kalan yazılar değil de burası çok etkiledi beni... Böyle yıpranmış ve sinirlerin bozuk şekilde ikisine birden nasıl bakabildin bilmiyorum çok üzüldüm çocuklar için.. Ben biraz kötü bir gün geçirsem kızıma sesimin yükseldiği oluyor sonra ne kadar üzülüyorum.. çocuklarınla yeni hayatında güzel şeyler yaşamanı temenni ediyorum. Eski eşinle ilgili hiçbir yorum yapamıyorum dizi gibi yaşadıklarınız..

Onların 1 kilo haliyle küvözde elimi nasıl tuttuğunu hayata nasıl tutunduğunu görmek sanırım. Neredeyse 3 aylık olacakladı 2 kiloya ulaştıklarında. İlk kucağıma aldığımda elleri ayakları mosmor iğnelerle delinmekten ve kollarında serumlarla besledim günlerce hastanede. Hemen vermediler. Hatta birini alabilmek için üç defa hastanede kaldım. Kustuğu için defalarca kucağımdan alınıp küvöze geri konuldu beslenmesi durduruldu. İkisinin de boynunda izi var hala geçmemiş olan sanırım o iz hep kalacak. Bana çok ihtiyaçları vardı. Herkese rağmen yetmek zorunda olduğum yaşamak için kocaman savaşlar veren küçücük bebeklerdi. Ve hala bana çok ihtiyaçları var.

İşte bu beni çok üzdü onca şey yaşamışsınız evet ama ben en çok bu kısımda üzüldüm keşke bunları yaşarken yanınızda bir destekçiniz olsaydı eşiniz ya da aileniz. Sizi yalnız bırakmışlar buna üzüldüm. Ama neyseki yeni bir sayfa açmışsınız geride kalmış bu günler.

Adam ruh hastasıymış. Lütfen bu adamın ismini bile ağzınıza almayın yazık geçen zamana

Bu durumda ne denir bilemedim, siz ve bebekleriniz iyi ki kurtulmuşsunuz o evden de eşinizden de, bundan sonra hayatınızı yaşamaya bakın, böyle adamlar çok garip karakterde oluyorlar eşlerine çocuklarına çektirmedikleri eziyet kalmıyor ama çevrelerine çok iyi ilgili davranıyorlar, eski eşiniz karakterinde bir akrabam vardı eşi çok tatlı çok iyi saf bir kadındı, adam bazen bir kaybolur aylarca şehir şehir pavyonları gezerdi, maddi imkanları çok iyiydi ama karısıyla çocukları evde yokluk çeker, adam tüm varını yokunu pavyonlara gece klüplerine harcardı, bazen İstanbul’a da gelirdi kendi evlatlarına göstermediği ilgiyi sevgiyi bize gösterirdi, onun da çevresi ailesi karısına tek kötü alışkanlığı bu sabret, erkektir yapar her erkek pavyona gider ne olmuş dediler, erkek çocuk doğursan böyle olmazdı diyenler oldu, oğlu da oldu ama ne oldu? Adam yapacaklarından geri durmadı o hayata devam etti.

Eski eşinizin sonu ne olur bilemem ama bizim akrabamız pavyonlarda gece klüplerinde harcadığı paralarla çok fazla göze battı, etrafında tekinsiz kişiler belirmeye başlamıştı, babam çok kereler nasihat etti ama dinlemedi, bir gece pavyondan çıktıktan sonra kuytu bir köşede sıkıştırıp bıçaklayarak öldürmüşler, o iri yarı heybetli adam tek bir darbeyle gitti.

Siz boşanarak kurtuldunuz akrabamızın eşi adamın ölümüyle kurtuldu, dul kaldığında 30 yaşında bile yoktu biri eteğinde biri kucağında 2 çocukla devam etti hayatına.

Bundan sonra ne yaparsa yapsın boş verin, havuzlu evler nispetler sizi incitmesin, kurtulmuşsunuz önemli olan da bu, umarım çocuklarınızla çok güzel bir hayatınız olur, eski eşinizde bir gün layığını bulur.

Tam olarak anlattığınız gibi aslında etrafa çok ilgili saygılı herkesin her derdine koşan. Gerçek yüzünü görmem çok zaman aldı. Ama artık ne yaptığı ya da yapmadığına bakmıyorum duyabileceğim kişilerden de uzak duruyorum. Çok yıprandım ama uzak olmak uzak kalmasını sağlamak hem kendime hem de çocuklarıma yapabildiğim en iyi şey. Bulur mutlaka bunca şey yanına kalmayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…