Akıl sağlığınızla suçlandığınızda çevrenize iyi bakın

Bu nasil bir adam tek solukta okudum. Filmi çıksa abartiliyor, kitabi yazilsa haual gücü işte der geçerdim. Gercekten guclusun. Hayatta basarilar dilerim. Dilerim cocuklarinla beraber musmutlu bir ömrün olur.
Ben gerçek hayatta böyle şeylerin olabileceğini hiç düşünmemiştim bir yakınımın başına gelebilecek bir olay bile gelmezken kendim yaşamışım. Kabus bitti artık. Daha güzel günlerimizi de paylaşmayı isterim

Ben atlatamadıgınızı düşünüyorum . Nefrette duygudur. Takmıssınız kadının yatagına cocugun odasına . Onlara gelene kadar nelerrrr nelerrr olmus yanı o en normal kısım gibi geldi.
İnşallah en kısa zamanda ciddi anlamda yok sayarsınız buraya iç dökmek için bile aklınıza gelmez umarım

Valla yarıya kadar okudum,ınsanın kendıne ettiğini düsman etmez.
Adam at hırsıızı tipli bisey belli,niye dönüp dönüp basa sarıyorsunuz?Olmuyosa olmuyordur yahu.
Biir de nitelikli dolandırıcı herhalde?Her yol var masallahNeden sikayet etmiyorsunuz?

Aldatan insanların klasik yalanları .Hem yaşadıklarına çok üzüldüm hem de senin adına bu kadar çabuk uyandıgin için bir o kadar sevindim.Ayaklarinin üzerinde durup kizlarimla umarım hakettiğin gibi bir yaşam kurarsin.Ben çok uzun süre buna benzer bir evliliğe daha doğrusu esarete esir kaldım.Defalarxa affettim yine yaptı şimdi affetmedim diye ben suçluyum .Adam beni onun tapulu malı sanıyor kendisi her haltı yeyip benim de ayrı evlerde yaşadığı mız halde takip tehdit ediyor hala pençelerini üzerimden çekmiyor .O kadar pişmanim ki çocukluğumu gencligimi böyle bir pislik sapik ruh hastası için harcadığıma ömrümü böyle bir mikrobu düzeltmek için harcadığıma olsun o kadar.Bu arada terapi aldığıniz psikologunuz terapistinizin ismini öğrenebilir miyim

Mükemmelsin tebrik ediyorum seni.. benim de kayinvalide bu tipten hatta eşim bile mobing yapıyordu bana ama izin vermedim kestim attım zehirli sarmasiklari şimdi eşim ben kızım biz bize yetiniyoruz ama eşime bile postayı koymuştum o çeki düzen verdi kendine öyle kurtuldu evliligim

Benim anlamadığım kısım şu. Eski eşiniz belli ki hayatında çok sayıda yanlış olan bir insan. Ailesi nasıl destekliyor bu kısmı anlayamadım.

Allah size güç kuvvet versin. İki çocugu büyütüp ortaya cıkarmak kolay iş değil. Sadece ekonomik sebepleri veya boşanmış olmanızı kastetmiyorum. Evde hersey yolundayken bile annelik zor. İnsaallah evlatlarınız doğruluktan hiç ayrılmazlar.

Bu adamın yolu yol değil. Bence babalık yapmaması sizin için avantaj olabilir. Ben sizin yerinizde olsam çocukların baba ile görüşmesini bile istemezdim. Madde kullanıyor, suc işliyor. Böyle baba kime lazım ki.

Akıl saglıgınıza gelince. Valla yasamayan bilemez. Allah kurtarmış sizi. Gecmiş olsun.

Evlenmeden önce neden dikkat etmedin ya da neden daha erken ayrılmadın konularına asla girmicem. Maalesef ki zaaflarimız bizi bambaska durumlara sürükleyebiliyor. Sonuç sadece sana değil senin gibi çaresiz hisseden tüm kadınlara umut olucak tarz da zoru basarmissin inşallah bundan sonra çok mutlu olursun çocuklarla ve inşallah yazdıkların daha çok kişiye hitap eder de dustugun duruma düşmez ya da nasıl çıkması gerektiği hakkında fikir olur. Kendine en büyük iyiliğin psikolojik destek alıp aslında sorunun sende olmadığını gormenle başlamış. Umarım daha da bilinçli kadınların yetiştiği ve erkek çocuklarını iyi yetiştiren annelerin olduğu bir nesille devam edebiliriz.. Tebrik ediyorum seni

Bu anlatimlariniz o kadar önemli ki eminim bir çok kadına ışık oluyorsunuz biz kadınlar çok güçlu varlıklarız Allah hiç bilgisi olmayan hayata yeni başlamış olan kızlarımızı korusun sizi de tebrik ederim

Reactions: Cac
İnsanlar bazen akıl tutulmasi yaşayabiliyor yargılamak yerine tebrik ederseniz ve de sonuca odaklanirsaniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Üstelik hanımefendinin ailesinin de destek olmadığından bahsedilmiş metinde gebelik ,yalnızlık,suçluluk psikolojisi,sindirme sonrasında iki çocuk inanmaktan başka çaresi kalmamış gerçekten çok zor yaşadığı durum herşey yolunda iken bile kendimden yola çıkarak söylüyorum bunu maddi imkanlarin yerinde olmasına rağmen çocuk doğurmak ve yetiştirmek çok zor lütfen ama lütfen yargılamak yerine anlamaya çalışın çok üzülüyorum. Kaldı ki herşeyi bilmesine rağmen sindirilmesi den bahsediyor saflıkla ilgili bir durum değil aksine çaresizlik Allah kimsenin başına vermesin kim ister ki böyle rezil bı evlilik. Dışarıdan bakıldığı zaman evlenmeseydin ya da daha erken bosansaydin diye düşünülmesi gayet normal ama bunları yaşaması gerekiyordu demek ki bazen akışı bozamayiz ama zararın neresinden dönersek kâr dir diye düşünüyorum..

Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum. Kadın kadının nasıl kurdu olur sorusuna hanımefendinin eşinin annesi tarafından yetiştirilmesi ve de desteklenmesi örnek olarak gösterilebilir. Ve bu platformda yargılayan insanlarında böyle bir durumla karşı karsiya gelmedikleri için yargiladiklarini düşünüyorum. Olumsuz eleştiri yapan arkadaşlara şunu soylemek istiyorum kötü insanlar gerçekten var arkadaşlar bu tarz insanlara elini versen kolunuzu kaptirirsiniz sonuca odaklanıp ışığı görmenizi temenni ederim.

Millet sizi uyarmıs eminim o uyaran insanlara bizi kıskanıoooo demissinzidir zamanında.
Buna ragmen hemen cocuk yapmıssınız simdi genc yasınızda malesef sizi oldugunuzdan geri düşüren bi hayata zorlanmıssınız.
Ne denebilir; gözünüzü kapatmanın bedelini ödemissiniz
Allah yardımcınız olsn

Çok geçmiş olsun.Evlatlarinizla size uzun bir ömür diliyorum çok mutlu olun bu baldı....... gelelim baltaya sizin olayiniz bir çok genç kıza ders olsun,eğer çevre uyardiysa koşa koşa evlenmeyin hemen size iyilik yaptı diye bir adama kahraman gözüyle bakmayın, balayında karşı cinse bel altı şakası yaptıysa hemen iki lafına kanıp koşa koşa hamile kalmayın, her gece bar ,pavyon gezen kocaları,yanında kim olursa olsun affedip eve almayın. Eşinizin silah kaçakçılığı,ve daha başka illegal işleri varsa kiminle sevişiyor yerine bu sıkıntılı duruma takılın çünkü bunun sonuçları sizi ve evlatlarınızın hayatının tehlikede olması demek.Güzel olmak, alımlı olmak ve eğitimli olmak tüm bunları kabullenip yaşamak zorunda olacağınız anlamına gelmez insana verilen en büyük nimet akıldır........

Genelde bu tarz insanların acayip manüpülasyon yapan insanları tanırım bir tanede bizim başımızda var ama ben uzak duruyorum bu insanlar mutsuz eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…