- Konu Sahibi galibadefne
-
Hanfendi yukarıda çok bilmiş bilmiş konustuda yok aklını kullansaydın bilmem ne aklı olmayan neden akıl satıyor kendisinin durumu çok daha vahimumarım ilerde çocuğun birden fazla evlilik yapmak zorunda kalmaz. kalırsa bu yazdıkların aklına gelsin:)
Öyle olsa ailesini tanırdınız heraldeYok değil zaten evlerimiz yakın herkesin birbirini tanıdığı biryer küçücük şehir :)
İdrak sorununuz mu var size direk aklını kullansa idin demedim bir şeyler sordunuz bende cevap verdim direkt akılsız aklını kullansaydın vs yazmadımHanfendi yukarıda çok bilmiş bilmiş konustuda yok aklını kullansaydın bilmem ne aklı olmayan neden akıl satıyor kendisinin durumu çok daha vahim
Ağlama tamam seni azarlamıycamYaş farkı önemli değil diyorsunuz ama 40 yaşına gelmiş adamın sperm kalitesi hakkında bilginiz var mı? Siz anne olmak istiyorsunuz, adam baba olmayı bırak evlenmek bile istemiyor. Sevmek aşık olmak her zaman yeterli olmuyor. Düşünce, saygı fedakarlık lazım. Sizin kadar yaş farkı olan ilişkilerde mutlaka ama mutlaka sorun çıkıyor. Ablam da öyle arkadaşım da öyle diyorsunuz da sizin garantiniz var mı? Küçük yerde yaşıyorsunuz herkes birbirini tanıyor ama sadece siz sevgilinizin ailesiyle tanışmıyorsunuz. Onlar niye sizi görmedi duymadı bilmedi o küçük yerde? Milleti azarlayıp atar gider yapmayın, yok evde kalmışsın yok beğenilmemişsin vs. Açın biraz sizinkine benzer konuları okuyun.
HaklısınızEvlenmeye gönlü yok sizi de ailesiyle tanıştırmayacak, sizi ciddiye almıyor belli ki. Ben ayrılmanızı tavsiye ederim. 7 yılda ciddiye alınmayan ve bi yola girmeyen ilişki asla girmez.
Benim mi aklım yok ?!Hanfendi yukarıda çok bilmiş bilmiş konustuda yok aklını kullansaydın bilmem ne aklı olmayan neden akıl satıyor kendisinin durumu çok daha vahim
Tamam bacım git uyu lütfen çok takılmaBenim mi aklım yok ?!
Ben buna bir yerlerimle gülerim
Ergensin büyük ihtimalle ve kafa bulmak için açmışsın konuyuAğlama tamam seni azarlamıycam
Yok rica ederim azarlayabilirsiniz, ama acele edin çünkü birazdan banlanacaksınız.Ağlama tamam seni azarlamıycam
Uyuyabildim uyurdum demi ?Tamam bacım git uyu lütfen çok takılma
Yok rica ederim azarlayabilirsiniz, ama acele edin çünkü birazdan banlanacaksınız.
Ne kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)Yaş hakkında yorum yapmayın ne demek ya. 17 yaşındaki kız çocuğuyla sevgili olmak SUÇ SUÇ! 17 yaşında biriyle ben konuşacak konu bulamam! Çocuk sevici! Pedofili! Lamı cimi olan bi konu değil bu! Ne desek boş. Çok üzücü. Kendinizi koruyun lütfen bu sapıktan.
Tamam anne sütümü de içeyim mi ?Tamam bacım git uyu lütfen çok takılma
Geçmiş olsunTamam anne sütümü de içeyim mi ?
Hay Allah'ım
Bakın hastayım ve ağrım var uyuyamadım
Kaldı ki sizden bilecek değilim ne yapacağımı
Lütfen saygı çerçevesinde konunuzu takip edin ve insanlara insanca tavır ile yaklaşın
Hee yaa cok kıskanırdi kesinNe kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)
Zaman kaybetmeden lütfen seriiYok rica ederim azarlayabilirsiniz, ama acele edin çünkü birazdan banlanacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?