Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş farkı önemli değil diyorsunuz ama 40 yaşına gelmiş adamın sperm kalitesi hakkında bilginiz var mı? Siz anne olmak istiyorsunuz, adam baba olmayı bırak evlenmek bile istemiyor. Sevmek aşık olmak her zaman yeterli olmuyor. Düşünce, saygı fedakarlık lazım. Sizin kadar yaş farkı olan ilişkilerde mutlaka ama mutlaka sorun çıkıyor. Ablam da öyle arkadaşım da öyle diyorsunuz da sizin garantiniz var mı? Küçük yerde yaşıyorsunuz herkes birbirini tanıyor ama sadece siz sevgilinizin ailesiyle tanışmıyorsunuz. Onlar niye sizi görmedi duymadı bilmedi o küçük yerde? Milleti azarlayıp atar gider yapmayın, yok evde kalmışsın yok beğenilmemişsin vs. Açın biraz sizinkine benzer konuları okuyun.

Ek: Bence sizi çok iyi tanıyorlar biliyorlar ve istemiyorlar. Çok sivri çok saldırgan bir üslubunuz var. Beni de azarlayacaksanız şimdiden yazayım. 18 senelik evliyim boyum kadar çocuklarım var.

Son düzenleme:
umarım ilerde çocuğun birden fazla evlilik yapmak zorunda kalmaz. kalırsa bu yazdıkların aklına gelsin:)
Hanfendi yukarıda çok bilmiş bilmiş konustuda yok aklını kullansaydın bilmem ne aklı olmayan neden akıl satıyor kendisinin durumu çok daha vahim

Evlenmeye gönlü yok sizi de ailesiyle tanıştırmayacak, sizi ciddiye almıyor belli ki. Ben ayrılmanızı tavsiye ederim. 7 yılda ciddiye alınmayan ve bi yola girmeyen ilişki asla girmez.

Hanfendi yukarıda çok bilmiş bilmiş konustuda yok aklını kullansaydın bilmem ne aklı olmayan neden akıl satıyor kendisinin durumu çok daha vahim
İdrak sorununuz mu var size direk aklını kullansa idin demedim bir şeyler sordunuz bende cevap verdim direkt akılsız aklını kullansaydın vs yazmadım
Ben insanlara hakaret etmem konu sahibi lütfen yazdıklarımi dikkatlice okuyun

Ağlama tamam seni azarlamıycam

Ne kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)

Tamam bacım git uyu lütfen çok takılma
Tamam anne sütümü de içeyim mi ?
Hay Allah'ım
Bakın hastayım ve ağrım var uyuyamadım
Kaldı ki sizden bilecek değilim ne yapacağımı
Lütfen saygı çerçevesinde konunuzu takip edin ve insanlara insanca tavır ile yaklaşın

Hee yaa cok kıskanırdi kesin
32 yaşında kazık kadar adam beni 17 18 yaşında iken sevmedi diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…