Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam tabi sever o yaşta ona bakacak sizin yaşlardaki başka kerizi nerden bulacak

Evlenip boşanmış olduğum için yeniden evlendim diye olmadık hakaret işittim şaka gibi

gahajajshsha bi evde kalmış daha tamam tamam ben senin psikolojini anlıyorum ah teyzeler kendinizden yaşca kücük kızları çıtır olduğundan o kadar kıskanıyorsunuz ki gelmiş bide sprem sayısı falan diyo habire sapık inşallah sana gelecek gelin şöyle dişlidir de bi güzel ağzına eder cak cak cak konuşuyorsun insanın başını şişiriyorsun fazla konuşma yaşlılık psikolojisinden çık ömür bitiyor keyfine bakk

Kesinlikle

Evlenip boşanmış olduğum için yeniden evlendim diye olmadık hakaret işittim şaka gibi
En azindan kullanilmadin, partnerlerinle karsilikli olarak bir seylere layik gordunuz birbirinizi.
Konu sahibi hicbir seye deger gorulmemis ve uzunca bir sure kullanilmis, hayalleriyle oynanilmis, husranla bas basa kalmis, yediremedigi ve gercekleri duyunca sinirlenmesi bu yüzden.
7 yilda bir seyler olmuyorsa, karsi tarafin olmasini istemedigi içindir.
sevilmiyor ve sanirim cinsellik icin el altında tutuluyor.

Neden siz hep cinsellik yönünden mi kullanıldınız çok tecrübeli konuşuyorsunuz da

Sevgilin ile mutluluklar tatlım fuckbody olarak takılmaya devam edeceği için adam açısından sorun yok
Ama biz seni uyandırmak kendine getirmek istedik iyi niyetli olarak bu adamla olmaz dedik anlamadın
Sen böyle devam et

paraniz varsa devam edin hakaretlerinize.
Ama sanmiyorum.
ciddi anlamda pisman olur ve bir daha yorum yazarken 10 kere düşünürsünüz, birkac kere okuyup oyle paylaşın.
Sitede hicbir sey silinmez ve hakkinizda dava acilabilir.
Böyle bir hakkımız var ise kullanmalıyız o zaman baya baya saydırdı bana

Ama sanmiyorum.
ciddi anlamda pisman olur ve bir daha yorum yazarken 10 kere düşünürsünüz, birkac kere okuyup oyle paylaşın.
Farkında mısınız aynısını siz yazdınız ve aynııı şekilde size karşılık verdim ödeştik eğer birdaha şahsım hakkında iğrenç şeyler yazarsanız bu sefer ben uğraşacağım sizinle paranız varsa yazın

Bunları yaşamak istemezdim ama insanlar değişebiliyor bu benim kusurum yada eksiğim değildi

Ama sanmiyorum.
Yıllanmış sevgilisi öder diyecem ama oda züğürtmüş

Ama hala burada ve bu gibi sitelerde takılıyorsunuz eşinizin yanında canınız mı sıkılıyor sizi eğlendiremiyormu koskoca insanın bu sitede ne işi ola ki yoksa
Tam da sana yakışır cevaplar çünkü herkesin harcı değil kızım 17 yaşında olup da 32 yaşındaki adamlarla sevgili olmak. Bide 7 yıl devam ettirmek. Leş bir ilişki.

ben ozgurce düşündüğümü söylüyorum, hakaret etmeden konu hakkinda yorum yapıyorum, bu bir suc değil.
boyle dusunuyorsam boyledir.
ve yine söylüyorum, kullaniliyorsunuz.
ama ben de zevk aldim sorun degil derseniz anlarim.

Sevgilin ile mutluluklar tatlım fuckbody olarak takılmaya devam edeceği için adam açısından sorun yok
Ama biz seni uyandırmak kendine getirmek istedik iyi niyetli olarak bu adamla olmaz dedik anlamadın
Sen böyle devam et
Fuckbody öylemi kaydettim bunu
hic kullanilmadim, sevdigim adamla şakk diye evlendim, kul kole oldu hatta.
Uzgunum ama bunlari cok isteyipte yasayamamanin sorumlusu bizler degiliz.
zaten kinse sorumlu değil ki kimsenin özel hayatından burda fikir alışverişi yapmak amaç

Özgürlük adı altında yaptığınız ve söyledikleriniz çok komik :) biraz açın hukuk kitabı okuyun öyleyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…