- 18 Temmuz 2023
- 1.287
- 4.477
- 53
- 27
- Konu Sahibi galibadefne
-
Adam tabi sever o yaşta ona bakacak sizin yaşlardaki başka kerizi nerden bulacakNe kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)
Evlenip boşanmış olduğum için yeniden evlendim diye olmadık hakaret işittim şaka gibiSon olarakta burasi anonim bir site değil, nickler ile takilsak da kimse anonim degil, laflariniza dikkat edin, biri cikar sikayet eder sonra gelir ben degil kuzenim yazmis dersiniz ki bu cok oldu burda.
Yani gelisiguzel hakaret edebilceginiz bir yer değil burasi, ornekleri cok, hepsi yalvardi sonra:)
gahajajshsha bi evde kalmış daha tamam tamam ben senin psikolojini anlıyorumÜslup diye bişey var haberin var mı? Ufacık yaşına başına bakmadan senden kaç yaş büyük insanları azarlayıp hakaret edip durursan asıl sen evde kalırsın başkalarına söylediğin gibi. Kocan seni eğlendirmiyo mu bilmem ne densiz densiz saçma sapan yazıp durma insanlara. Biraz edepli saygılı ol. İnsanlar senin iyiliğin için yorum yapmış adamın sapık olduğu bariz belli neyi savunuyorsun? Ne demek 17 yaşındaki “çocuğun” 32 yaşında kazık kadar adamla sevgili olması sen farkında mısın nasıl korkunç bi sapkınlık? Yazılanları ve cevaplarını okudum da bu yorumu yaptım zaten, yazdığımdan anlayabilirdin bunu. Hem soruyorsun hem insanların yorumlarını beğenmiyorsun o zaman sorma, zorunda mısın?? 39 yaşında karta kaçacak bir adamın asla bir baltaya sap olamayıp evlenmek için yeterli birikime sahip olmaması sorumsuz olduğunu gösterir. Bakalım daha çocuğun olabilecek mi 40 yaştan sonra adamın sperm kalitesinden pek hayır bekleme çünkü. Yok evlenmeyi çok istiyomuş da çok özeniyomuş da… ya bırak kızım şu masallara kanmayı gerçek dünyaya dön. Bir insan seviyorsa koşulsuz her şeyi yapar sevdiğine kavuşmak için. Daha ailesiyle tanışmamışsın koskoca 7 yılda bir de gelmiş sapığını yüceltiyorsun gerçekten pes dedirtiyor düşünce şeklin.
KesinlikleSon olarakta burasi anonim bir site değil, nickler ile takilsak da kimse anonim degil, laflariniza dikkat edin, biri cikar sikayet eder sonra gelir ben degil kuzenim yazmis dersiniz ki bu cok oldu burda.
Yani gelisiguzel hakaret edebilceginiz bir yer değil burasi, ornekleri cok, hepsi yalvardi sonra:)
En azindan kullanilmadin, partnerlerinle karsilikli olarak bir seylere layik gordunuz birbirinizi.Evlenip boşanmış olduğum için yeniden evlendim diye olmadık hakaret işittim şaka gibi
Neden siz hep cinsellik yönünden mi kullanıldınız çok tecrübeli konuşuyorsunuz daEn azindan kullanilmadin, partnerlerinle karsilikli olarak bir seylere layik gordunuz birbirinizi.
Konu sahibi hicbir seye deger gorulmemis ve uzunca bir sure kullanilmis, hayalleriyle oynanilmis, husranla bas basa kalmis, yediremedigi ve gercekleri duyunca sinirlenmesi bu yüzden.
7 yilda bir seyler olmuyorsa, karsi tarafin olmasini istemedigi içindir.
sevilmiyor ve sanirim cinsellik icin el altında tutuluyor.
paraniz varsa devam edin hakaretlerinize.Kesinlikle
Sevgilin ile mutluluklar tatlım fuckbody olarak takılmaya devam edeceği için adam açısından sorun yokgahajajshsha bi evde kalmış daha tamam tamam ben senin psikolojini anlıyorumah teyzeler kendinizden yaşca kücük kızları çıtır olduğundan o kadar kıskanıyorsunuz ki gelmiş bide sprem sayısı falan diyo habire sapık inşallah sana gelecek gelin şöyle dişlidir de bi güzel ağzına eder cak cak cak konuşuyorsun insanın başını şişiriyorsun fazla konuşma yaşlılık psikolojisinden çık ömür bitiyor keyfine bakk
hic kullanilmadim, sevdigim adamla şakk diye evlendim, kul kole oldu hatta.Neden siz hep cinsellik yönünden mi kullanıldınız çok tecrübeli konuşuyorsunuz da
Böyle bir hakkımız var ise kullanmalıyız o zaman baya baya saydırdı banaparaniz varsa devam edin hakaretlerinize.
Ama sanmiyorum.
ciddi anlamda pisman olur ve bir daha yorum yazarken 10 kere düşünürsünüz, birkac kere okuyup oyle paylaşın.
Sitede hicbir sey silinmez ve hakkinizda dava acilabilir.
valla cok basit bir sey biliyor musun, oturdugun yerden bile sikayet edebilirsin, ya da direkt savcılığa, 1 saatini almaz.Böyle bir hakkımız var ise kullanmalıyız o zaman baya baya saydırdı bana
Farkında mısınız aynısını siz yazdınız ve aynııı şekilde size karşılık verdim ödeştik eğer birdaha şahsım hakkında iğrenç şeyler yazarsanız bu sefer ben uğraşacağım sizinle paranız varsa yazınparaniz varsa devam edin hakaretlerinize.
Ama sanmiyorum.
ciddi anlamda pisman olur ve bir daha yorum yazarken 10 kere düşünürsünüz, birkac kere okuyup oyle paylaşın.
Bunları yaşamak istemezdim ama insanlar değişebiliyor bu benim kusurum yada eksiğim değildiEn azindan kullanilmadin, partnerlerinle karsilikli olarak bir seylere layik gordunuz birbirinizi.
Konu sahibi hicbir seye deger gorulmemis ve uzunca bir sure kullanilmis, hayalleriyle oynanilmis, husranla bas basa kalmis, yediremedigi ve gercekleri duyunca sinirlenmesi bu yüzden.
7 yilda bir seyler olmuyorsa, karsi tarafin olmasini istemedigi içindir.
sevilmiyor ve sanirim cinsellik icin el altında tutuluyor.
Yıllanmış sevgilisi öder diyecem ama oda züğürtmüşparaniz varsa devam edin hakaretlerinize.
Ama sanmiyorum.
Tam da sana yakışır cevaplar çünkü herkesin harcı değil kızım 17 yaşında olup da 32 yaşındaki adamlarla sevgili olmak. Bide 7 yıl devam ettirmek. Leş bir ilişki.Ama hala burada ve bu gibi sitelerde takılıyorsunuz eşinizin yanında canınız mı sıkılıyor sizi eğlendiremiyormu koskoca insanın bu sitede ne işi ola ki yoksa
Fuckbody öylemi kaydettim bunuSevgilin ile mutluluklar tatlım fuckbody olarak takılmaya devam edeceği için adam açısından sorun yok
Ama biz seni uyandırmak kendine getirmek istedik iyi niyetli olarak bu adamla olmaz dedik anlamadın
Sen böyle devam et
ben ozgurce düşündüğümü söylüyorum, hakaret etmeden konu hakkinda yorum yapıyorum, bu bir suc değil.Farkında mısınız aynısını siz yazdınız ve aynııı şekilde size karşılık verdim ödeştik eğer birdaha şahsım hakkında iğrenç şeyler yazarsanız bu sefer ben uğraşacağım sizinle paranız varsa yazın
Fuckbody öylemi kaydettim bunuSevgilin ile mutluluklar tatlım fuckbody olarak takılmaya devam edeceği için adam açısından sorun yok
Ama biz seni uyandırmak kendine getirmek istedik iyi niyetli olarak bu adamla olmaz dedik anlamadın
Sen böyle devam et
zaten kinse sorumlu değil ki kimsenin özel hayatından burda fikir alışverişi yapmak amaçhic kullanilmadim, sevdigim adamla şakk diye evlendim, kul kole oldu hatta.
Uzgunum ama bunlari cok isteyipte yasayamamanin sorumlusu bizler degiliz.
Sevişmiyor musunuz sevgilinizle?Fuckbody öylemi kaydettim bunu
Özgürlük adı altında yaptığınız ve söyledikleriniz çok komik :) biraz açın hukuk kitabı okuyun öyleyseben ozgurce düşündüğümü söylüyorum, hakaret etmeden konu hakkinda yorum yapıyorum, bu bir suc değil.
boyle dusunuyorsam boyledir.
ve yine söylüyorum, kullaniliyorsunuz.
ama ben de zevk aldim sorun degil derseniz anlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?