- 18 Temmuz 2023
- 1.287
- 4.477
- 53
- 27
- Konu Sahibi galibadefne
-
Ailecek fedofililere ilginiz var galibaHayır aynı durum ablamda da mevcut birbirlerini çok seviyorlar çokta aşıklar
İnanır mısınız önceden bende aynı sizin gibi düşünüyor ve kınıyordum böyle insanları büyük konuşmamak lazım o beni tanımadan ben onu tanımadan aşık olduk ilk görüşte aşk gibi işte ki yaşını göstermiyor gösterse böyle mi olurBir de akrabasınızdır kesin, sizin kasaba herkesin birbirini gundiklediği Müge anlı kasabası sanırsam
Herkes kart heriflerle mi yani, yaşıtı erkek seven kimse yok mu17lik çocukla gezen 30luk adam da sapık oluyor ayrıca hiç kimse normalleştirmesin
liseyi bitirip üniversiteyi okuyacağınız sürenin tamamını sevgili olarak geçirmişsiniz, bu süreçte nasıl dışarı çıkmamış olabilirsiniz?Ablası çalışıyor sürekli bu yüzden karşılaşmadık ki bende çok dışarı çıkan biri değilim annesi de yaşlı olduğu için evde hep
Önemli olan mutluluk değil midir? Ciddi anlamda soruyorum yaşıtım sevgilim de oldu anlaşamadık benden küçükte oldu onlada anlaşamadıkAilecek fedofililere ilginiz var galiba
Üniversite okuyorum şehir dışında fakat çok fazla okula gitmiyorum sınavlara gidip geliyorum genellikleliseyi bitirip üniversiteyi okuyacağınız sürenin tamamını sevgili olarak geçirmişsiniz, bu süreçte nasıl dışarı çıkmamış olabilirsiniz?
okul okumadınız, çalışmadınız, tüm vaktinizde evde mi oturdunuz?
Daha 24 yasindasiniz ya ne bu acelenizÖnemli olan mutluluk değil midir? Ciddi anlamda soruyorum yaşıtım sevgilim de oldu anlaşamadık benden küçükte oldu onlada anlaşamadık
Ne konuda acele anlamadimDaha 24 yasindasiniz ya ne bu aceleniz
hıh?Önemli olan mutluluk değil midir? Ciddi anlamda soruyorum yaşıtım sevgilim de oldu anlaşamadık benden küçükte oldu onlada anlaşamadık
Yok beşikteyken hahahaggkg bu ne saçma bi soru siz evde mi kaldınız açık açık söyleyin lütfen ben konuda gördüğünüz üzere farklı bi konuda yardım istiyorum görüş istiyorum siz yaş farkından başka birsey konuşmadınız lütfen bu evde kalmışlık beğenilmeyişlik travmalarınızı günlüğünüze yazınız ayrıca gidin bi okul falan okuyun bi is sahibi olun evde koca beklemeyle olacak iş değil benden söylemesi :)))))))))hıh?
17 yaşından beri bu adamlasın
17 yaşından önce kendinden küçük kiminle çıktın ?
ilk okuldayken anaokuluna giden bebeyle mi? o yaşlardaki şeylere ilişki mi denir?
yani tüm konuyu yaş farkına yıkmak istemiyorum ama gerçekten çok değişik kafalar...
7 senedir biriyle sevgilisiniz ve daha 24 yasindasnz ustelik yasitlarimla konustum anlasamadim diyecek kadr ne yasadinizNe konuda acele anlamadim
Lütfen konuya odaklanın :)7 senedir biriyle sevgilisiniz ve daha 24 yasindasnz ustelik yasitlarimla konustum anlasamadim diyecek kadr ne yasadiniz
Dalga gececek başka konu mu kalmadı ? Bu saatte neden böyle bi konu hakkında görüşlerinizi merak edeyim sizce saçma değilmi bu dediğinizBence ergenin biri fake konu acmış aklnca dalga geçiyor
Sen 17 iken adam 32 oluyor (asıl sorun ve mesele bu )Ben 24 o 39 yaşında fakat ben evlenip bir yuva kurmak istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum küçücük böyle arkadaşlarımda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki keşke bende anne olabilsem diye düşünüyordum bunu ona söylüyorum her seferinde yani onun daha fazla düşünmesi gerekmez mi bunları ben mi yanış düşünüyorum
Hayır değil adım kadar eminim diyorumm arkadaşlarım hep komşusu sevilen sayılan insanlarrrrrSen 17 iken adam 32 oluyor (asıl sorun ve mesele bu )
Adam evli olabilir mi
Sadece konu hakkında yorum yaptıgınız için teşekkür ederim bir taraftan borç ödeyip bir taraftan birikim yapıyor, kendi yaşını sorun etmiyor sanırım39 yasina gelmiş biri sizle evlenmek istemiyorsa ciddi değildir. Iliskilerde illaki 1.2. Yildan sonra iliski ciddileşiyor evlilik icin adim atilmasa bile birikimler yapılıyor. O zamandan bu zamana evlilik için birikim hazırlık yapmadiysa bu satten sonra nasil yapacak. Borcu bitirip, birikim yapmaya baslasa adamin yaşı 50ye yaklaşır
Hayır değil adım kadar eminim diyorumm arkadaşlarım hep komşusu sevilen sayılan insanlarrrrr
Sevilen sayılan düzgün iyi bir adam neden 17 yaşında biriyle beraber olsun neden bu vakte kadar evlenmesinHayır değil adım kadar eminim diyorumm arkadaşlarım hep komşusu sevilen sayılan insanlarrrrr
Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce? Herkes yaş konusuna girmiş 7. Yılda yaş farkı konuşulması sizcede çok komik değil mi yaş sıkıntı yaratsaydı bu kadar uzun sürer miydi lütfen komik olmayın konusa sadık kalın aksi halde yaş ile ilgili yorumları engelleyeceğim
Bilmiyorum malesef hayırlısı herşey içinIyi hoş da kızım adam 40yaşında, 7 yıl ne yaptı peki birikimi 50 yaşında mı yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?