• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevilen sayılan düzgün iyi bir adam neden 17 yaşında biriyle beraber olsun neden bu vakte kadar evlenmesin
Neden Kendi yaşıtları ile beraber olmasın

Tamm adam 42 sen 30 yaşında olursun tamam da bu bir değişik
Yada sen 19 20 olursun adam 30 olur amenna
Ama sen 17 adam 32 bu pedofoli farkında mısın
Her zaman kaderimizdeki kişiyi seçebiliyor muyuz? seçebilsek neden boşanmalar var? Ayrılmalar var ? Ailesine bakmakla yükümlü maalesef evde tek erkek oldugu için kendini hep sorumlu hissediyor bu yüzden bu yaşına kadar evlenememiş hayır siz pedofili yazıyorsunuz da umarım ilerde çocugunuz yaşça büyük birini sevip gerçekten mutlu olursa bu yazdıklarınız aklınıza gelsin:)

Mesela ben eşimden 9 10 yaş ufağım
Eşim 21 yaşında iken ben 10 11 imişim
Eşimin 26 27 yaşındaki bir hâlini gördüm (dibim düştü tabi 😂😅)fotoğraflar arasında o zamanlar seni görsem aşık olsam beni kabul eder aşkıma karşılık verir miydin dedim ?( Tabi ölçmek için sordum)
Hayır saçmala çoluk çocuk la ne işim olacakti o zaman diyor
Yine yaş farkı var tabi ama ikimizde birşeyler yaşamış evliliği bilmiş boşanmış insanlarız o yüzden evlendik

Her zaman kaderimizdeki kişiyi seçebiliyor muyuz? seçebilsek neden boşanmalar var? Ayrılmalar var ? Ailesine bakmakla yükümlü maalesef evde tek erkek oldugu için kendini hep sorumlu hissediyor bu yüzden bu yaşına kadar evlenememiş hayır siz pedofili yazıyorsunuz da umarım ilerde çocugunuz yaşça büyük birini sevip gerçekten mutlu olursa bu yazdıklarınız aklınıza gelsin:)
Neden beddua ediyorsunuz anlamadım

Sevilen sayılan düzgün iyi bir adam neden 17 yaşında biriyle beraber olsun neden bu vakte kadar evlenmesin
Neden Kendi yaşıtları ile beraber olmasın

Tamm adam 42 sen 30 yaşında olursun tamam da bu bir değişik
Yada sen 19 20 olursun adam 30 olur amenna
Ama sen 17 adam 32 bu pedofoli farkında mısın
Mesela ben eşimden 9 10 yaş ufağım
Eşim 21 yaşında iken ben 10 11 imişim
Eşimin 26 27 yaşındaki bir hâlini gördüm (dibim düştü tabi 😂😅)fotoğraflar arasında o zamanlar seni görsem aşık olsam beni kabul eder aşkıma karşılık verir miydin dedim ?( Tabi ölçmek için sordum)
Hayır saçmala çoluk çocuk la ne işim olacakti o zaman diyor
Yine yaş farkı var tabi ama ikimizde birşeyler yaşamış evliliği bilmiş boşanmış insanlarız o yüzden evlendik
Pedofili diyenlerin kocası gizli pedofili çıktı 😁

Hayır secemiyoruz ama Allah akılda vermiş değil mi
Bile bile lades demek ne kadar doğru
Ben ilk eşime çok aşık oldum 21 yaşında iken evlendim ama aldattı ne yapsa idim oldu bu kere seviyorum mu deseydim
Beddua etmenizi de hiç yakıştıramadım

Hayır secemiyoruz ama Allah akılda vermiş değil mi
Bile bile lades demek ne kadar doğru
Ben ilk eşime çok aşık oldum 21 yaşında iken evlendim ama aldattı ne yapsa idim oldu bu kere seviyorum mu deseydim
Beddua etmenizi de hiç yakıştıramadım
Sizin durumunuz daha vahim sizi aldatmaya meyilli biriyle evlenmişsiniz üstelik çocuk bile yapmışsınız sanırım allah kolaylıklar versiz size zamanında akıl verememiş çünkü:)

Pedofili diyenlerin kocası gizli pedofili çıktı 😁
Nasıl gizli pedofoli afedersiniz
Ben evlendigimizde 28 idim kocam 38
Bunun neresi pedofoli
İkimizde yetişkin insanlardik
Evlilik yaşamış boşanmış hayat tecrübesi olan insanlariz yani

Ama ben eşime 17 yaşında aşık olsa idim oda benimle beraber olsa idi bu sorun olabilirdi

Sizin durumunuz daha vahim sizi aldatmaya meyilli biriyle evlenmişsiniz üstelik çocuk bile yapmışsınız sanırım allah kolaylıklar versiz size zamanında akıl verememiş çünkü:)
Çocuğumuz yok ortak karar aldık ve çocuk yapmadık
Beni aldatma ihtimalini nereden çıkardıniz
Aldatırsa da boşarim yani
Sonuçta boşanmanın ne olduğunu biliyorum zorluğunu vs yaşadım

Nasıl gizli pedofoli afedersiniz
Ben evlendigimizde 28 idim kocam 38
Bunun neresi pedofoli
İkimizde yetişkin insanlardik
Evlilik yaşamış boşanmış hayat tecrübesi olan insanlariz yani

Ama ben eşime 17 yaşında aşık olsa idim oda benimle beraber olsa idi bu sorun olabilirdi
Aaa çok farketti ya öyle 😁 bacım sen takılma çok sen seni sevmeyen adamla evlenip boşanmışsın aldatılmışsın başına daha kötü ne gelebilir ki üzülme çok yinede

yasa falan hiç girmicem. herkes gerekeni söylemis.

asıl sorduğuna gelirsek. 40 yasinda adam hala ekonomik olarak bir seyleri yoluna koyamadıysa bu saatten sonra da koyamaz. kaldı ki bu sadece bir bahane. evlenmek istemiyor. sizinle güzel cakit geciriyor ama işleri ciddiye cevirip de sorumluluk almak istemiyor. benim dayım da böyleydi iyi bilirim. bekar hayatına bayılır. ama hayatında duygusal olarak onu tatmin edecek birini de hep kösede tutar. sonuc ne biliyor musun? kız akıllılık edip mutlu bir evlilik yaptı. dayım 50 yasinda ve hala bekar. evlenmeye de hala niyeti yok. 🙃 gözünüzü açın ya

yasa falan hiç girmicem. herkes gerekeni söylemis.

asıl sorduğuna gelirsek. 40 yasinda adam hala ekonomik olarak bir seyleri yoluna koyamadıysa bu saatten sonra da koyamaz. kaldı ki bu sadece bir bahane. evlenmek istemiyor. sizinle güzel cakit geciriyor ama işleri ciddiye cevirip de sorumluluk almak istemiyor. benim dayım da böyleydi iyi bilirim. bekar hayatına bayılır. ama hayatında duygusal olarak onu tatmin edecek birini de hep kösede tutar. sonuc ne biliyor musun? kız akıllılık edip mutlu bir evlilik yaptı. dayım 50 yasinda ve hala bekar. evlenmeye de hala niyeti yok. 🙃 gözünüzü açın ya
Güzel yazdınız tesekkürler fakat bekar hayatı merakı yok bütün arkadaşları evli imreniyor üstelik onlara birseyleri yoluna koyup halledemediği için de üzülüyor hep

Aaa çok farketti ya öyle 😁 bacım sen takılma çok sen seni sevmeyen adamla evlenip boşanmışsın aldatılmışsın başına daha kötü ne gelebilir ki üzülme çok yinede
Teşekkürler ama sevgiler sonsuz değildir
Aldatılmak ve boşanmış olmak beni eksik yada hatalı yapmaz
Kişilerin tercihi hayatını oluşturur adam beni karaktersizlik yapıp aldattı bu benim suçum değildi bende gurursuzluk yapmayip boşanma yoluna gittim bu beni zayıf da yapmaz

İkinci kere evlendim çünkü yalnız yaşamak istmediim kocama aşık oldum evlendim ne yapayım öleyim mi
Aldatılan ve boşanmış bir kadınım diye

Güzel yazdınız tesekkürler fakat bekar hayatı merakı yok bütün arkadaşları evli imreniyor üstelik onlara birseyleri yoluna koyup halledemediği için de üzülüyor hep
40 yasinda adam neyi yoluna koyamıyor? 40 yasinda hayatını düzene sokamamış bir adamla mı evlenmek istiyorsunuz gercekten? benim esim 27 yasindaydi evlendiğimizde. dünya kadar borcu vardı. ama bir gün ya borcum var sen 7 sene bi bekle demedi 😂 evlendik çalıştı, ödedi hepsini. bir gün bile bana maddi manevi sorun yaşatmadı.
benim demek istediğim şu, isteyen istediği şey için bir yolunu her zaman bulur. istemeyen de çok güzel, mantıklı bahaneler bulur.

gençsin daha vaktini harcama derim ben. seni gercekten isteyen bir adamın önünde hiçbir sey engel olamaz. kendinizi kandırmayın. seni sırf iyi vakit gecirdiğiniz için hala hayatında tutuyor.

1. Eş 2. Eş 3. 4….. ? Yol uzun akıllık etseydin Allahın verdiği aklı kullansaydın 2. Evliliği yapmak zorunda kalmazdın
Ölse miydim ?!
Yada adam beni aldattı diye madalya takıp evliliği devam mı ettirseydim
Boşanan kadın ölü kadın değildir hanımefendi onunda yeniden sevmeye sevilmeye hakkı vardır

1. Eş 2. Eş 3. 4….. ? Yol uzun akıllık etseydin Allahın verdiği aklı kullansaydın 2. Evliliği yapmak zorunda kalmazdın
umarım ilerde çocuğun birden fazla evlilik yapmak zorunda kalmaz. kalırsa bu yazdıkların aklına gelsin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back