Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve evet etrafta kötü insan çok var. Sapık, tacizci, suistimalci o kadar çok manyak var ki. O yüzden korkuyorum ve endişeleniyorum. En azından ben 18 yaşında olsam veya kızım olsa 18 yaşında bunun olmasını istemezdim. Siz de dikkatli olun karşınızdaki kişiye karşı, normal olmadığını bilin

Ne yorum yapacağımı bilemedim gençliğinize yazık. Adamın bi kaç seneye enerjisi bitecek o zaman başlar sorunlar

Ondan mı 40 yaşında hala evlenmedik diye ağlıyorsunuz?
Kendinizi kandırmayın. Adam pedofili. Ve yavaş yavaş ilgi duyduğu yaşlardan çıkıyorsunuz. Haliyle evlenmek istemiyor. Liseli arıyordur yine kendine.
Yoksa 32 yaş erkek için evlenme yaşı zaten. Yedi sene bekleyip 40 yaşına gelmezdi evlenmek istese.
Gözünü aç bir sapığın oyuncağı olma.
Gençliğini harcama, kendin gibi genç pırıl pırıl bir sevgili bulursun. Hayatını yakma kızım

Canım benim seni rahatsız eden em ufak bir şey varsa dik tavır al ve arkasında dur tavrının ,

Yavru ceylan kolay av olmuşsun 17 yaşında :) Sence de 40 yaşında adam evlenmek istese evlenmez mi :))) yaş yorumuna kızmışsın da eğri oturup doğru konuşalım 17 yaşından beri gözün açılmadan taze çıtır olarak 7 sene vermişsin. 40 yaşındaki adamda tık yok ben huylanırım. Eğer evlenmek istiyorsan ve hala bahane uyduruyorsa bu işin arkası senin hayal ettiğin gibi toz pembe olmayabilir.
24 yaşında mis gibi gencecik hatunsun oyaladığını düşünüyorsan öyledir ama sevdiğin için yakıştıramamışsındır

1. Burda kınadığın büyük konustugun ne varsa yaşayacaksın ki insallah da sınanırsın yazdıklarınla,
2. Okumamışsın eğitilmemişsin haddini hududunu bilmemişsin bilmiyorsun hayatın ne halde farkında değilsin
3. Adam seni sevmiyor buyuk ıhtımalle kullanıyor 40 yasında heriften bı halt olmamış baska bişey
5. 32 yasında 17 yasında kıza bakan adam sen 30 35 olurken gene gider 20 liklere bakacak ve aldatılacaksın buyuk ıhtımalle adam evli yada sorunlu.

Sen işine gelmeyen yorumları engellemek yerine bi aynaya bakıp sevgilini engellemen gerektiğini idrak et bence.
Ayrıca ne bu merak? Karşındaki erkek henüz adım atmamışken, kimseyle tanıştırmamışken neden sen sülalenle tanıştırıyorsun?
Korkak erkeklerin yaptığı gibi bahanalere sığınmış.
Muhtemelen halasının kızıyla evlenecektir.

Adam seni sevmiyor kullanıyor.
Biz eşimle tanıştığımızda ben 20 o 35ti.
Evlenmek için kırk takla attı. 6 ay içinde evlendik 10 senedirde mutluyuz ve evliyiz.
Bugüne kadar bir dediğimi iki etmedi, ailesiyle ilk o tanıştırdı. Hatta 6 ay içinde herşey olsun diye adam neredeyse kapımda yatacaktı. 10 senedirde değişmedi.
Gelmiş 40 yaşına 7 senedir 1 adım atmadıysa ya imam nikahlı evlidir yada yaşı dolanı şutlayıp diğer liseliye geçiyodur.

Ailesinden kastın muhtemelen karısı ve çocuklarıdır

Engellersen engelle mevzu tabii ki yaş sadece sen görmek istemiyorsun 40 yaşında bekar adamın da hala borcu harcı varsa sana en güzel hayatı 50 gibi yaşatır.
40 ına kadar evlenmemiş boş bir adam bu saatten sonra senin güzel hatrın için o masrafa girmez

Valla kahkaha atarak okuyoruz mesajları arkadaşımla hep böyle komik ol emi yoksa başka türlü çekilmezsin sen
Sen otur kendine gül evlilik evlilik diye kafayı yiyorsun. Adam tenezzül edip seni ailesiyle tanıştırmıyor bile. Sen ve 3 ıq arkadaşın gülse ne ağlasa ne

Tatlım adam belkide evlidir 7 yıldır hiç kimseyi tanımaman bir garip, resmi yoksa imam nikahlı gayri meşru bir durum vardır 7 yıldır aile icine sokmaması bu yaştaki adam için hiç masum değil yaşa takılma demişsinde, coktan işi gicü birikimi olması lazımdı bu adamın malesef parasız işe yaramaz sapık biri 5, 6 yaş değil 15 yaşşş

Önemli olan mutluluk değil midir? Ciddi anlamda soruyorum yaşıtım sevgilim de oldu anlaşamadık benden küçükte oldu onlada anlaşamadık
Ne ara oldu bunlar zaten 17 yaşından beri bu adamla sevgilisin.

Ayrıca bu kendinden yaşça büyük erkeklerle birlikte olan cici kızların, sevgilileri yaşında hatta ondan daha küçük kadınlara teyze diyerek laf sokmaya çalışması çok zavallica.

Bunlar normal insanlar değil, öyle ailesinin okutup büyüttüğü topluma giren oturup kalkmasını bilen insanlar değil linçlenicem amaaaa varoş kesimden bunlar tek derdi üremek ve eğlenmek olan

siz 17 yaşındayken başlayan bir ilişki olmuş ve bana hiç doğru bir durum gibi gelmedi. Bu yaşta evlilik düşünmüyorsa ve bu yaşa kadar bir baltaya sap olmamış aksine borcu varsa zaten ne evlenin nede ondan bebek isteyin. Yuva kurmak istenince allah bi şekilde yardım ediyor

39 yasina kadar hayatindan olan veya olabilecek kadin icin en guzel hayati hazirlayamadiysa bu yastan sonra zaten hazirlayamaz .
Bu adamin ya kumari ya baska bir seyi vardir 24 yasinda genceciksin yasitin birini bul .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…