- 5 Şubat 2024
- 222
- 405
- 23
- 26
- Konu Sahibi galibadefne
-
Ve evet etrafta kötü insan çok var. Sapık, tacizci, suistimalci o kadar çok manyak var ki. O yüzden korkuyorum ve endişeleniyorum. En azından ben 18 yaşında olsam veya kızım olsa 18 yaşında bunun olmasını istemezdim. Siz de dikkatli olun karşınızdaki kişiye karşı, normal olmadığını bilinNe kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)
Ondan mı 40 yaşında hala evlenmedik diye ağlıyorsunuz?Ne kadar da halk ağzından konuşuyorsunuz yan yana görseniz bizi gözleriniz dolar sevgimizden etrafınızda o kadar kötü niyetli insan var ki herkesw ve herşeye aynı gözden bakıyorsunuz 17 değil 18 dim Yani reşittim bu arada inanır mısınız konuşacak konularımız hiç bitmiyor 7 yıldır üstelik o kadarrr güzel anlaşıyoruz ki görseniz kıskançlıktan bile çatlardınız belki hiç bu kadar sevilemeyeceğim diye:)
Canım benim seni rahatsız eden em ufak bir şey varsa dik tavır al ve arkasında dur tavrının ,Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?
Herkes yaş konusuna girmiş 7. Yılda yaş farkı konuşulması sizcede çok komik değil mi yaş sıkıntı yaratsaydı bu kadar uzun sürer miydi lütfen komik olmayın konusa sadık kalın aksi halde yaş ile ilgili yorumları engelleyeceğim
Yavru ceylan kolay av olmuşsun 17 yaşında :) Sence de 40 yaşında adam evlenmek istese evlenmez mi :))) yaş yorumuna kızmışsın da eğri oturup doğru konuşalım 17 yaşından beri gözün açılmadan taze çıtır olarak 7 sene vermişsin. 40 yaşındaki adamda tık yok ben huylanırım. Eğer evlenmek istiyorsan ve hala bahane uyduruyorsa bu işin arkası senin hayal ettiğin gibi toz pembe olmayabilir.Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?
Herkes yaş konusuna girmiş 7. Yılda yaş farkı konuşulması sizcede çok komik değil mi yaş sıkıntı yaratsaydı bu kadar uzun sürer miydi lütfen komik olmayın konusa sadık kalın aksi halde yaş ile ilgili yorumları engelleyeceğim
Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?
Ben 24 o 39 yaşında fakat ben evlenip bir yuva kurmak istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum küçücük böyle arkadaşlarımda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki keşke bende anne olabilsem diye düşünüyordum bunu ona söylüyorum her seferinde yani onun daha fazla düşünmesi gerekmez mi bunları ben mi yanış düşünüyorum
Ailesinden kastın muhtemelen karısı ve çocuklarıdırErkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?
Engellersen engelle mevzu tabii ki yaş sadece sen görmek istemiyorsun 40 yaşında bekar adamın da hala borcu harcı varsa sana en güzel hayatı 50 gibi yaşatır.Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?
Sen otur kendine gül evlilik evlilik diye kafayı yiyorsun. Adam tenezzül edip seni ailesiyle tanıştırmıyor bile. Sen ve 3 ıq arkadaşın gülse ne ağlasa neValla kahkaha atarak okuyoruz mesajları arkadaşımla hep böyle komik ol emi yoksa başka türlü çekilmezsin sen
Tatlım adam belkide evlidir 7 yıldır hiç kimseyi tanımaman bir garip, resmi yoksa imam nikahlı gayri meşru bir durum vardır 7 yıldır aile icine sokmaması bu yaştaki adam için hiç masum değil yaşa takılma demişsinde, coktan işi gicü birikimi olması lazımdı bu adamın malesef parasız işe yaramaz sapık biri 5, 6 yaş değil 15 yaşşşBen 24 o 39 yaşında fakat ben evlenip bir yuva kurmak istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum küçücük böyle arkadaşlarımda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki keşke bende anne olabilsem diye düşünüyordum bunu ona söylüyorum her seferinde yani onun daha fazla düşünmesi gerekmez mi bunları ben mi yanış düşünüyorum
Ne ara oldu bunlar zaten 17 yaşından beri bu adamla sevgilisin.Önemli olan mutluluk değil midir? Ciddi anlamda soruyorum yaşıtım sevgilim de oldu anlaşamadık benden küçükte oldu onlada anlaşamadık
Bunlar normal insanlar değil, öyle ailesinin okutup büyüttüğü topluma giren oturup kalkmasını bilen insanlar değil linçlenicem amaaaa varoş kesimden bunlar tek derdi üremek ve eğlenmek olanliseyi bitirip üniversiteyi okuyacağınız sürenin tamamını sevgili olarak geçirmişsiniz, bu süreçte nasıl dışarı çıkmamış olabilirsiniz?
okul okumadınız, çalışmadınız, tüm vaktinizde evde mi oturdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?