- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.228
- 73
- Konu Sahibi galibadefne
-
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Amin Allah şifa versin inşallahTeşekkürler
Allah kimseye ağrılı uykusuz geceler vermesin
Ama hala burada ve bu gibi sitelerde takılıyorsunuz eşinizin yanında canınız mı sıkılıyor sizi eğlendiremiyormu koskoca insanın bu sitede ne işi ola ki yoksaYaş farkı önemli değil diyorsunuz ama 40 yaşına gelmiş adamın sperm kalitesi hakkında bilginiz var mı? Siz anne olmak istiyorsunuz, adam baba olmayı bırak evlenmek bile istemiyor. Sevmek aşık olmak her zaman yeterli olmuyor. Düşünce, saygı fedakarlık lazım. Sizin kadar yaş farkı olan ilişkilerde mutlaka ama mutlaka sorun çıkıyor. Ablam da öyle arkadaşım da öyle diyorsunuz da sizin garantiniz var mı? Küçük yerde yaşıyorsunuz herkes birbirini tanıyor ama sadece siz sevgilinizin ailesiyle tanışmıyorsunuz. Onlar niye sizi görmedi duymadı bilmedi o küçük yerde? Milleti azarlayıp atar gider yapmayın, yok evde kalmışsın yok beğenilmemişsin vs. Açın biraz sizinkine benzer konuları okuyun.
Ek: Bence sizi çok iyi tanıyorlar biliyorlar ve istemiyorlar. Çok sivri çok saldırgan bir üslubunuz var. Beni de azarlayacaksanız şimdiden yazayım. 18 senelik evliyim boyum kadar çocuklarım var.
Ah ah keşke yazılanları okusaydınız bu siteye bugün kayıt oldum insan gibi kırmadan cevap gelir diye düşündüm fakat umduğum gibi olmadı etkiye tepki verdim bende ne yapsaydımKonu açıp yorumları arsızca beğenmeyip yorum yapanları azarlayıp hakaret etmek de moda oldu bu sitede. Senin gibi gelin düşman başına. İlerde umarım oğlum senin gibi edep üslup bilmez, ergenlikten çıkamamış, pedofil bir sapık için kendini feda etmiş ama yine de yaranamamış bir şirret getirmez karşıma.
Konu sahibi henüz bekar; gelecek yıllar ne gösterir Allah bilir. Doğmamış çocuğundan önce kendisi de bu durumu deneyimleyebilir. Boyundan büyük laflar etmeden önce bir nefes alsa iyi olur.umarım ilerde çocuğun birden fazla evlilik yapmak zorunda kalmaz. kalırsa bu yazdıkların aklına gelsin:)
Eşi belki gece vardiyasında yada şehir dışında yada hanımefendi bekar olamaz mıAma hala burada ve bu gibi sitelerde takılıyorsunuz eşinizin yanında canınız mı sıkılıyor sizi eğlendiremiyormu koskoca insanın bu sitede ne işi ola ki yoksa
Üstten üstten yorum atmasalardı saygıyı bozmayacaktım fakat çok dangalak var hakedene hakettiği gibi davranacağım elbetteKonu sahibi henüz bekar; gelecek yıllar ne gösterir Allah bilir. Doğmamış çocuğundan önce kendisi de bu durumu deneyimleyebilir. Boyundan büyük laflar etmeden önce bir nefes alsa iyi olur.
Allah aşkına size karakterinize kişiliğinize kim hakaret etti buradanAh ah keşke yazılanları okusaydınız bu siteye bugün kayıt oldum insan gibi kırmadan cevap gelir diye düşündüm fakat umduğum gibi olmadı etkiye tepki verdim bende ne yapsaydım
Ben miyim o dangalakÜstten üstten yorum atmasalardı saygıyı bozmayacaktım fakat çok dangalak var hakedene hakettiği gibi davranacağım elbette
Hayır aslında sizin dilinizden size cevap verdim baştan sona okursanız konuşmalarımız tıpatıp aynı oldugunu göreceksiniz bu arada hakaret edende oldu gözünüzden kaçmış olabilir iyi gecelerAllah aşkına size karakterinize kişiliğinize kim hakaret etti buradan
Sizi uyardılar sadece ama siz bana hakaret ettiniz
Farkında mısınız
+ 1Herif karisiyla cocukuyla nasil tanistirsin xd
Size dememiştim ama siz üzerinize alıyorsanız amenna benlik bir sorun yokBen miyim o dangalak
Lütfen yazdıklarımi bir daha akıl süzgecinden süzerek okur musun
Üstten üstten ne yazmışım?
Bide dangalak oldum iyi mi
Hay Allah'ım kime dedin aciklasanaSize dememiştim ama siz üzerinize alıyorsanız amenna benlik bir sorun yok
Dikkat et benim seviye sana yüksek gelir düşersinHay Allah'ım kime dedin aciklasana
Bak canım birileri dangalak dedi diye kimse dangalak falan olmaz
Bide eğleniyoruz şurada sorun yok yani
Başta ciddiye almış idim ama seviyeyi görünce eğlenceye çevirmek işime geldi
Kaldı ki ben insanlarla kolay kolay uğraşmam
Ciddi misinDikkat et benim seviye sana yüksek gelir düşersin
Üslup diye bişey var haberin var mı? Ufacık yaşına başına bakmadan senden kaç yaş büyük insanları azarlayıp hakaret edip durursan asıl sen evde kalırsın başkalarına söylediğin gibi. Kocan seni eğlendirmiyo mu bilmem ne densiz densiz saçma sapan yazıp durma insanlara. Biraz edepli saygılı ol. İnsanlar senin iyiliğin için yorum yapmış adamın sapık olduğu bariz belli neyi savunuyorsun? Ne demek 17 yaşındaki “çocuğun” 32 yaşında kazık kadar adamla sevgili olması sen farkında mısın nasıl korkunç bi sapkınlık? Yazılanları ve cevaplarını okudum da bu yorumu yaptım zaten, yazdığımdan anlayabilirdin bunu. Hem soruyorsun hem insanların yorumlarını beğenmiyorsun o zaman sorma, zorunda mısın?? 39 yaşında karta kaçacak bir adamın asla bir baltaya sap olamayıp evlenmek için yeterli birikime sahip olmaması sorumsuz olduğunu gösterir. Bakalım daha çocuğun olabilecek mi 40 yaştan sonra adamın sperm kalitesinden pek hayır bekleme çünkü. Yok evlenmeyi çok istiyomuş da çok özeniyomuş da… ya bırak kızım şu masallara kanmayı gerçek dünyaya dön. Bir insan seviyorsa koşulsuz her şeyi yapar sevdiğine kavuşmak için. Daha ailesiyle tanışmamışsın koskoca 7 yılda bir de gelmiş sapığını yüceltiyorsun gerçekten pes dedirtiyor düşünce şeklin.Ah ah keşke yazılanları okusaydınız bu siteye bugün kayıt oldum insan gibi kırmadan cevap gelir diye düşündüm fakat umduğum gibi olmadı etkiye tepki verdim bende ne yapsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?