Ailesine HAYIR diyemeyen eşim!

Eşinle bunu hemen konuş çünkü biriktikçe dahasını istiyorlar

Ya yemin ediyorum aynı benim eşim yıllardır buldugum her cözüm benim zararıma oldu kendisi ailesine pek düşkün degil aslında, mesafelidir, fakat hayır diyemiyor, ailesine sıklıkla gitmez onlar bu konuda sikayetci hem benden hem eşimden ama ailesi benim göndermediğimi düşünüyor cunku ben NEKADAR gitsemde yaranamadım eşim bunu bile bile bana bir laf söylediklerinde susup kendine temize cıkartır. Mesela babası durduk yere zengin oldugu halde bize bir borc cıkartır esşim onu ödemek istemez bende ödeme diye tartısırım oda babamla konusucam der ve dili tutulur konusamaz. Ailesi geldiği zaman kılını kıpırdatıp dogru düzgün sohbet bile etmez yıllardır benim güleryüzeme alıştı suratım asık olsa tepki gösterir. Evime geldiklerinde bana ne yaparlarsa yapsınlar güleryüzlü hizmette kusur etmem beyefendi benim yaptıklarımla gururlanır, yapmayınca tepki gösterir. Simdi de benim adıma ailesini yemege çağırıyor bende kızdım benim adıma karar verme diye, kendisi ailesine güleryüz bile göstermez sadece yetiştirilme tarzından her dediklerine tamam der, ama bıktım artık simdi yakında kv gelicek öğlen sonu. Önceden akşam yemege de kal derdim ama artık ısrar etmek istemiyorum biz yemege kalacağımız zaman kabul etmiyor. Eşimde illla kal derse yeter artık diycem sanki o hazırlıyor yemekleri

Bu arada yeni evliyken ben kpdere bilezikleri ilerde arsa için satıcsm ihtiyacımız oldugunda satarım demiştim. Onlarda bahce evi alıcaklardı kendilerine. Benim söylediğim lafı fırsat bilip ben ailemin yanında memleketteyken eşimi doldurup kendinize bahce evi alın altınların üstüne 10bin kredi cekin bizde ölene kadar oturalım karında arada gelir sebzenizi meyvesini toplar. İşin aslı öyle olmucak onlar ölüp ben bilmem kac yasına gelip sıkıntı cekip o arsayı satabilmek için onların ölmesinimi beklicem. Yıllarca kredisini ödeyip altınlarımdan oldugum arsaya eşimin ailesini mi oturtucam. Görümcemlerim gelicek mangalını yapıp pisletip gidecek. Yanlıs anlamayın esimin ailesinin 5 tane dairesi var oldukça zengin. Bende eşime altınlarımı satmak istemiyorum cocugumuzun tedavisinde kullanmak istiyorum deyince hemen eşimin aklına tekrar girip eski külüstür bir araba aldırdılar benim altınlarımı gitsinde nasıl giderse gitsin diye kpden eşimin aldıgı arabayı tamirciye götürmedi. Bende tepkimi gösterdim tamirciye götürülmeden araba mı alınır ıs dedim o da ben garanti veriyom araba cok iyi dedi. 3 ay demeden araba bizi zarara ugrattı bende laf arasında suratına vurdum birkaç yıl bekleseydik iyisini alırdık araba baya zarara ugrattı altınlarımdan dan da oldum dedim misafirlerin yanında gülerek. Ama şuna sukrediyorum en azından kendi arabamızla biniyoruz sende aklın varsa yazlık alma esinin ailesi pinekler hemen. Ama sadece kendiniz gitseniz gercekten kafa dagıtmak için cok iyi olurdu

Maalesef gördüğüm kadarıyla bir kere para istemeye alışan aileler vazgeçmiyorlar.
Nasıl olsa veriyor diye.
Eşimle kavga ederdim ben olsam nasıl bu kadar ailesini ezdirir diye.
Malesef canm kavga gürültü bir işe yaramıyor daha cok evliliği yıpratıyor aynılarının fazlasını bende yasadım her türlü yolu denedim

evet haklısınız. şimdi de oturduğumuz ev eşimin onu satın bana ev alın kendinizede kalanıyla başka ev alın diyor.

tabiki etmiyorum. ama para kısar yardım edicem mecburuym diye beni ezerse orasını bilmem. kararımı bildirdim. onların tavrını merak ediyorum

konuşmaya çalıştım ama yüzsüzlük diz boyu. kendimize ait evi satıp ona ev alıp bizde başka bi yerde alcakmışız oldu

evet ilk işim bu olacak. evde de eskisi gibi davranmıyorum. hatta git madem bile dedim. madem anne hala oğlunun maaşında gözü. o zaman evli gibi görünmemizede gerek yok

evet bizdede oluyor. tam dışarı çıkıcaz ailesi arıyor planımız var ya da evde yokuz diyemiyor. hatta dışardayız arıyorlar size gliyoruz diye. tamam dyor eve dönüyoruz. çıngar çıkarttm bağırdım çagırdm kavga ettim. ama söz konusu aileyse tam bir kukla

oofff ne kötü aynen dediğiniz gibi sanki biz ağaç kavuğundan çıktık. bi düşsseler artık paçamızdan koala gibi yapışıyorlar her konuda. bıktım usandım. ben de artık bebeği düşünüyorum yoksa boşanmıştım. çekilcek dert değil

yok çok fazla bir maaş almıyoruz piyasa standartı alltı asgari ücrete yakın. ama bizimkiler yüzsüz

bizde de ilk zamanlar gidip gelme sorunu oldu. eşimin ailesi her gün evine bekledi. eşimde en azndan gün aşırı gidelim diye ısrar ediyordu. tabi ki kavga kıyamet. her gün ananın evinde olacaksak sen niye cıktın ki ordan tam cinnetlikler

Babam senelerce bizimle bir bayram gecirmedi babaneme koştu gitti sekerler cıkolatalar bizde yokdu doldurdu valiz dolusu akrabaya goturdu evimzden tv buzdolabı kaset caları aldı koye babanenin evine taşıdı biz tv siz kaldık aylarca umrunda olmadı cebindeki son kurusa kadr halamın pis ogluna verdi evlensin diye ben evlenrken bir tl dahi destek olmadı ve hic degişmedi gerisini sen anla

inşallah eşiniz sizin için anlayışlı olurda kurtulmuş olursunuz. yazık böyle ailelere de çocuklarınada evlenmeseler keşke

Ha evi sen mi alacakmışsın parasını sen mi verecekmişsin
Ev kimin üstüne olucak?

Kadının parasına göz dikenlerden nefret geldi.

Yok benimkide ilk bi nasıl red edeyim ayıp su bu dedi ki evlerimiz yakın ailesiyle haftada iki üç görüşüyoruz zaten
E sabahtan beri plan yapıyoruz bana niye ayıp değil diye tartısma cıkardım biraz anladı benimki sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…