Ailesine HAYIR diyemeyen eşim!

eşinle konuş. ailesiyle yüzgöz olma. bak bizim bebeğimiz var. onun bezi, maması, kreşi, bakımı, allah korusun hasta olursa doktoru, tahlili, herşeyi babası olarak sen karşılamak zorundasın de.
ben de maaşımdan çok birşey ayıramam kusura bakma de.

durum buyken senin gücün neye yetiyorsa, ev mi, yazlık mı, araba mı, yat mı, onu almakta serbestsin. ama öncelik oalrak evimizin ve çocuğumuzun ihtiyacını karşılaman şartıyla de.

elimden geldiğince net bir şekilde hayır dicem. olmuyorsa annesiyle konuşucam. o da olmazsa ikiside benim için bitmiştir. herkes başının çaresine baksın. aynen dediğiniz gibi
eşiniz hayır diyemiyorsa gerekeni yapın!!
çalışıyorsunuz sanırım eve para falan vermeyin eşiniz silah zoruyla alacak değil ya
bebeğinize kim bakıyor?

Aynen oyle cok haklisiniz. Benim suan sorumlulugum bebegim. Daha gelecegimi gormeden boyle bir sacmaligi aklim almiyor. Hele de boyle buyuk bir seyi kendi basina karar almasi. Ben olumsuz yanit veriyormusum bana soylemis ( lutfetmis) ben hayir dedigim icin kendi bildigini yapacak. Suclu benim boyle bir yukun altina girmedigim icin yani.

Suskun degilim ki. Kararimi ve tavrimi net olarak belirttim. Rizam yoktur gerekirse ailenle ben konusurum cok istiyorlarsa kendileri alsinlar da dedim. Ama dinlemiyor. Ben ailemi yuzustu birakamam benden bir sey istediler diyor. Dinlemiyor beni.

Maalesef gördüğüm kadarıyla bir kere para istemeye alışan aileler vazgeçmiyorlar.
Nasıl olsa veriyor diye.
Eşimle kavga ederdim ben olsam nasıl bu kadar ailesini ezdirir diye.

Ettim söyledim beni bebegini hic mi dusunmuyorsun dedim. Yatirim yapiyormus ilerde degerlenirmis. Kayinvalidem icinde oturduktan sonra degerlense ne olur. Bana kira gelmeden ben nasil ev alayim benim etim ne budum ne ya bu nasil mantiksizlik ne dediysem aşırı asiri anneci

Ehehe tabi. Şimdiden suçluyu belirliyor ki ilerde "Buna beni sen mecbur bıraktın" diyebilsin. Yemezler deseydiniz. Ben yurtdisinda yaşıyorum, ama anladığım kadarıyla piyasa şu anda malum kötü ve büyük yatırımlar iki kere düşünmeli. Esiniz tek başına (yani size güvenmeden) bu yükün altına girebiliyor mu? Ve yalnis yatırım yapıp sizi zora soksa bunun hesabının en çok sizin ve çocuğun başına patlayacagini biliyor mu? Çünkü hep öyle oluyor. Erkekler öyle batırır, sonra kadınlara yemek yetiştirmek, idare etmek felan düşünüyor.

Madem çalışıyorsunuz hesabınızı ayırın. Kendine güveniyorsan ne yapıyorsan yap benden bir kuruş bile alamazsın, senin düşünmediğin evladımın yaşam standartını ve geleceğini düşünmek zorundayım deyin. Faturaları, kirayı, mutfak masrafını ikiye bölün. Çamaşırını, bulaşığını yıkamayın, yemeğini yapmayın. Madem aile olma sorumluluğunda değil beyefendi, herşeyini kendisi yapsın ya da çok sevdiği anacığı yapıversin bi zahmet. Çocuk konusunda da sorumluluk verin. Haftasonu bir kaç saat bırakın, kuaföre, kahve içmeye gidiyorum bunaldım deyin.Yok öyle anasının paşası olmak. Benim fikrimi sorma nezaketinde bile bulunmayan adam daha da fazlasını hakediyor da neyse...

sizin aileniz biliyorlar mı bu talepleri
biliyorlarsa demiyorlar mı bu bebeğin ihtiyaçları geleceği var napıyosun sen diye

Benim ailem biliyor ama karismazlar sorumluluk almazlar. Beni hakli goruyorlar tabiki ama. Sen konuş esinle derler. Simdiye kadar bize hep anlayisli hep evliligimize saygili kaldilar. Ben de henuz kayinvalidemle konusamadim esimle tartistim sadece. Konu bi yere varmazsa kayinvalidemle konusacagm

o zaman rest çekeceksiniz madem sizi çocuğunuzu yok sayacak kadar cesaretli
buyursun alsın evi kendi parasıyla hadi bakalım

Denedim. Napiyorsun ki zaten yapma diyor. Bir sey yapiyorsun kafama kakiyorsun sanki ne diyor. Ben hem calisiyor. Hem bebegimle ilgileniyor hem ev hem yemek hem camasir utu bulasik kostururken o sefa da. Bir kezde gel suraya gidelim buraya gidelim de demez herseyi ben dusunurum soylerim isterse gideriz. Boyle dedgnz gbi umursamamaya baslayinca o da bebegini beni umursamaz sert konusur kavga eder hafta sonlarini arkadaslariyla gecirir. Ama dediginiz gibi kararim net. Beni ezipte yaparsa benim icin bitmistir. Bu ciddi ekonomik bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…