- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- Konu Sahibi SerenityMamoru
-
eşiniz hayır diyemiyorsa gerekeni yapın!!elimden geldiğince net bir şekilde hayır dicem. olmuyorsa annesiyle konuşucam. o da olmazsa ikiside benim için bitmiştir. herkes başının çaresine baksın. aynen dediğiniz gibi
Esiniz madem kendi kafasına göre borca girmek istiyor hesapları ayırın. Hiçbirseye imza vermeyin. Yasalar nasıl Türkiyede, ama gerekirse bu konuda kağıt imzalasin kredi borcun ucu size dokunmasin. Kendi parası yetiyorsa buyursun alsın. Sizde ailesine söyleyin burunlarını kendi kasalarina soksunlar (tabi ki daha uygun laflarla), rızanızin olmadığını.. Bunun ilerde sorun çıksa vebali onlarda olduğunu bilsinler. Esiniz böyle kararları rizaniz olmadan kafasına göre alamaz. Benimde iki evladım var. En büyük sorumluluğum onlara karşı, başkalarına değil.
Altın veya para evdeyse git banka hesabı açtır ona at senin imzan olmadan eşin çekemesin kenarda paramız olsun yazlık alacak kadar zengin olduğumuzu düşünmüyorum de
Annen baban 1+1 veya 2+1 kiraya geçsinler daha uygun olur şu an ev falan alamayız ben razı değilim de
Nasıl suskun kalıyorsunuz böyle durumlarda şaşıyorum
Maalesef gördüğüm kadarıyla bir kere para istemeye alışan aileler vazgeçmiyorlar.
Nasıl olsa veriyor diye.
Eşimle kavga ederdim ben olsam nasıl bu kadar ailesini ezdirir diye.
Borcumuz ve Bebegimiz var diyorsunuz bunlari görmüyor mu esiniz ? Ailesi ne derse onu yapmak zorunda hissediyor galiba
Eşinizle bu sorun dışında sorununuz var mı?
Keşke bütün sorunları halledip ondan sonra çocuk sahibi olsaydınız
bebeğim olcak kocam gidip ev alcak anasına tırnak makası aldırmam be
Aynen oyle cok haklisiniz. Benim suan sorumlulugum bebegim. Daha gelecegimi gormeden boyle bir sacmaligi aklim almiyor. Hele de boyle buyuk bir seyi kendi basina karar almasi. Ben olumsuz yanit veriyormusum bana soylemis ( lutfetmis) ben hayir dedigim icin kendi bildigini yapacak. Suclu benim boyle bir yukun altina girmedigim icin yani.
Hem yazlık hem de oturdukları evi almaya tamam mı dedi eşiniz???
[/QUO
Bir ara yazlik dedi alin diye. Esimde bana soyledi alalim diye. Ne gerek var iznimiz yok daha cok yolun basindayiz cok sacma dedim.
Şimdi de evi alalim deMis ailesi. Evi alalim diyor
sizin aileniz biliyorlar mı bu talepleri
biliyorlarsa demiyorlar mı bu bebeğin ihtiyaçları geleceği var napıyosun sen diye
Sanırım amaçları evinize iki maaş giriyor nasıl olsa oğlumuz bizi ev sahibi yapsın kira ile ugrasmayalim.
o zaman rest çekeceksiniz madem sizi çocuğunuzu yok sayacak kadar cesaretliBenim ailem biliyor ama karismazlar sorumluluk almazlar. Beni hakli goruyorlar tabiki ama. Sen konuş esinle derler. Simdiye kadar bize hep anlayisli hep evliligimize saygili kaldilar. Ben de henuz kayinvalidemle konusamadim esimle tartistim sadece. Konu bi yere varmazsa kayinvalidemle konusacagm
Madem çalışıyorsunuz hesabınızı ayırın. Kendine güveniyorsan ne yapıyorsan yap benden bir kuruş bile alamazsın, senin düşünmediğin evladımın yaşam standartını ve geleceğini düşünmek zorundayım deyin. Faturaları, kirayı, mutfak masrafını ikiye bölün. Çamaşırını, bulaşığını yıkamayın, yemeğini yapmayın. Madem aile olma sorumluluğunda değil beyefendi, herşeyini kendisi yapsın ya da çok sevdiği anacığı yapıversin bi zahmet. Çocuk konusunda da sorumluluk verin. Haftasonu bir kaç saat bırakın, kuaföre, kahve içmeye gidiyorum bunaldım deyin.Yok öyle anasının paşası olmak. Benim fikrimi sorma nezaketinde bile bulunmayan adam daha da fazlasını hakediyor da neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?