Ya yemin ediyorum aynı benim eşim yıllardır buldugum her cözüm benim zararıma oldu kendisi ailesine pek düşkün degil aslında, mesafelidir, fakat hayır diyemiyor, ailesine sıklıkla gitmez onlar bu konuda sikayetci hem benden hem eşimden ama ailesi benim göndermediğimi düşünüyor cunku ben NEKADAR gitsemde yaranamadım eşim bunu bile bile bana bir laf söylediklerinde susup kendine temize cıkartır. Mesela babası durduk yere zengin oldugu halde bize bir borc cıkartır esşim onu ödemek istemez bende ödeme diye tartısırım oda babamla konusucam der ve dili tutulur konusamaz. Ailesi geldiği zaman kılını kıpırdatıp dogru düzgün sohbet bile etmez yıllardır benim güleryüzeme alıştı suratım asık olsa tepki gösterir. Evime geldiklerinde bana ne yaparlarsa yapsınlar güleryüzlü hizmette kusur etmem beyefendi benim yaptıklarımla gururlanır, yapmayınca tepki gösterir. Simdi de benim adıma ailesini yemege çağırıyor bende kızdım benim adıma karar verme diye, kendisi ailesine güleryüz bile göstermez sadece yetiştirilme tarzından her dediklerine tamam der, ama bıktım artık simdi yakında kv gelicek öğlen sonu. Önceden akşam yemege de kal derdim ama artık ısrar etmek istemiyorum biz yemege kalacağımız zaman kabul etmiyor. Eşimde illla kal derse yeter artık diycem sanki o hazırlıyor yemekleri