Ailesine HAYIR diyemeyen eşim!

Ev borcu için belli ki sizin çalışmanıza güveniyorlar.

Eşinize net şekilde "asla ödemem bana güvenme. Tek başına hem ev borcu ödersin hem bu evin masraflarını karşılarsın. Ben çocuğum için biriktireceğim. Ben ondan mesulüm, kazancı olan anne babandan değil. Çok istiyorlarsa onlar alıp ödesin" diye net bir şekilde konuşun..

Evt benim durumumu özetlediniz belli bi zaman sonra insan bıkıyor. Bende esimin bu halinden memnun degilim bizim evi esimin ailesi aşevi gibi kullanıyor sinir oluyorum... Bu zamanda iyi niyet güleryüz suistimal ediliyor..menfaat dünyası..bıktım bende..

Evt ya tam da böyle oluyo kukla gibi..Bi ben seni oynatamıyom dedim bi gün...Biz cok iyi niyetli yiz ondan oluyo sanırsam

Işiniz ne bilmiyorum ama eğer imkaniniz var bebeğinizi bahane ederek ucretsiz izin alacağınızı söyleyin eşinize..
Ya da varsa imkaniniz bir sure calismayin...
Bi anlasin borç neymis, ödemeyince ne oluyormus...

Arkadaşım sesini çıkarmazsan seni ömür billah kullanırlar. Yeri geldiğinde sesini de çıkartacaksin hic bir seyden korkma. Sen o evi alıp ne yapacaksın kimin icin çalışıyorsun sen. Söyle düşün o ev satılık değil ama sen eşinin ailesinin ev kirasını ödemeni istiyorlar kabul eder misin. Durum aynen bu. Evirip çevirip gelini kullanma peşindeler. Esimle aram bozulur korkusuna ses cikarmassan daha cok tepene biner bu tipler. Neden esin sana bu uyanık ev al baskısını yaparken seninle aranın bozulmasından korkmuyor da sen neden korkasın. Onlar düşünsün

Çoğu erkek boyke canım.Ben esime eltimle olduğum ortamlar beni geriyor sıkıyor bunalıyorum dedikce bizi aynı ortama sokma çabası içersinde ve eltim bir öyle bir böyle.Beraber olmak düşüncesi bile kalbimin ritmini bozuyor.Korkuyorum hasta olacağım ama eşler anlamıyor.Benim hiç umudum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…