Sizin onlara karşı davranışlarınız nasıl?
Evlilik arefesinde aranız nasıldı? Düğün öncesi, gelin adetleri filan, nasıl geçti? Evlilik sonrası nasıl?
Benim için bu konunun açıklaması bu cevaplarda gizli.
daha önceki konunda da bahsetmiştin,gerdekte alt kattalardı diye.orası onların evi değil mi,orada olmayıp nerede kalacaklardı.alt katta kalmalarının ne mahsuru varcanım ben sessiz biriyim gözümün önünde bişeyler yapılıyor lakin cevap veremiyorum onların yaptıklarına.adet gelenek görenekler uygulanmadı çünkü kayınvalidem ölmek üzereydi.biraz kolaycılardı eşya vs alınırken.zaten bi çok şeyi eşimle beraber aldık.gelinliğim takı setimi eşimle ortak aldık.kayın pederim yapmadı.altını dert etmem ama anlatabilmem açısından söylüyorum ince bilezik yapıldı 5 tane başka bişey yapılmadı.zaten hiç bi zaman konu açmadılar ne yapalım diye.eşim de aynı şekilde.gerdek gecemizde alt katta idiler.sabah erkenden aradılar beraber kahvaltı yapılcak diye.
Yanlış bir tabir olmuş. Bu durumun milliteyçilikle hiç ilgisi yok.
Facebook olayına fazla takılmışsın gereksiz olmuş . Demekki çok samimi değişsin ailesiyle dönüp birde kendine bak bence.ama senin evinde sen yokmuş gibi davranamazlar tabiki.
Yemek tariflerini de tabiki büyüklere soracak. Senin onlardan daha iyi bildiğini sanmam. İleriki yıllarda sen tecrübe kazandıkça sana soracak insanlar. Benim eşimde bende annesine sorarız. Ne var ki bunda. Sen biraz takıntılısın sanırım.gereksiz yere eşini sıkarsın ve kendinden uzaklaştırırsın bu tavırlarla benden söylemesi.
daha önceki konunda da bahsetmiştin,gerdekte alt kattalardı diye.orası onların evi değil mi,orada olmayıp nerede kalacaklardı.alt katta kalmalarının ne mahsuru var
Yanlış bir tabir olmuş. Bu durumun milliteyçilikle hiç ilgisi yok.
Facebook olayına fazla takılmışsın gereksiz olmuş . Demekki çok samimi değişsin ailesiyle dönüp birde kendine bak bence.ama senin evinde sen yokmuş gibi davranamazlar tabiki.
Yemek tariflerini de tabiki büyüklere soracak. Senin onlardan daha iyi bildiğini sanmam. İleriki yıllarda sen tecrübe kazandıkça sana soracak insanlar. Benim eşimde bende annesine sorarız. Ne var ki bunda. Sen biraz takıntılısın sanırım.gereksiz yere eşini sıkarsın ve kendinden uzaklaştırırsın bu tavırlarla benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?