Ailesine aşırı bağlı eş

konuyu saptıran arkadaşlar destek olmak istemiyorsanız bari yazmayın....daha da can sıkıcı hale getirmeyin lütfen

Yariya kadar okudum ve okumayi kestim

Be kadar sanal ortamda begenilmeye meraklisiniz?
Yok bana yorum yapmazlar
Yok esin aileme yorum yapmaz

Liseli gencler gibi..

ben sadece sanal ortamdan ibaret bi insan değilim ki kaç tane konu açtım bilmiyorum bu sitede eşimle ilgili problemlerimi

Anlaşılan bu sitede insanlar yardımcı olmak yerine daha da can acıtmak için yazıyorlar....

Ailede sadece size mi bu tepkiler
akrabalarda ki diğer gelinlere de yapılıyor mu?

evet canım diğer gelinlerde aynı şekilde.onlardan duymama gerek kalmıyor aslında her sey gözümün önünde olup bitiyor.mesela geçen eşimin kuzeninin evine gittik.kuzeninin kız kardeşi abisiyle muhattap oluyor abisinin eşi yokmuş gibi davranıyor. sürekli bi laf sokma ince mesajlar vermeler.bize biz yeteriz muhabbetleri biz başkayız demeler.saçmalıyolar aşırı.ama yanlarındakilere saygı yok şaşırtııcı derecede bu lafları bizlerin yanında söylüyorlar

Neyse ki sadece size değilmiş sorun siz de değil demek ki
ama neden bu ayrımcılık çocukları benimsiyorlar mı ?

Neyse ki sadece size değilmiş sorun siz de değil demek ki
ama neden bu ayrımcılık çocukları benimsiyorlar mı ?

bi anlayabilsem canım bi abla var gelilerden kadın o kadar becerikli 4 4lük desem yeridir saygıda kusur etmez ama onu bile kabulluenememişler görünen o

şimdi öyle diyorsunuzda ertesi sabahın köründe niye rahatsız edilir insan.
bizim adetimizde de sabah kahvaltısı birlikte yapılır.onlarda da öyle demek ki.ayrıca evlerinde kalmakla bunun ilgisi ne.

bi anlayabilsem canım bi abla var gelilerden kadın o kadar becerikli 4 4lük desem yeridir saygıda kusur etmez ama onu bile kabulluenememişler görünen o

bazi yerlerin insani oyle olur.
Kendi akrabalarindankiz almadilarsa kabul edemezler, o geliun hep yabanci olur.
Bosver gitsin, sen kendi isine bak.

Niye herkes size destek olmak zorunda,sizinle aynı fikri paylaşmayanlar yazmayacak mı ? Pohpohlanmak için mi ,acındırmak için mi açtınız konuyu? Millietçiliğin genel anlamı vardır,biz nerden bilelim sizin Karadenizde saçma sapan bi şeye milliyetçilik dediğinizi ..Bizim buralarda BİRBİRİNİ KOLLAMAK deniyor ..Neyse aman bacı sen haklısın,erkek tarafının canı cehenneme oldu mu ???

Haaa bu arada en iyi reçeli de sen yapıyon ,dr oetkerden sonra tmm

sana senin tarzında cevap vermek gerekir ama ben senin gibi biri değilim.konuyu alıp başka yerlere çekmede üstünüze yok.insanın canı sıkıldığında destek olanı yoksa muhakkak birilerine sığınmak ister.ayrıca sen de pohpohlanmanın anlamını bilmiosun demek ki .kollamak başka dışlamak başka.

biribirini herkes kollamalı ama bu süreçte dışarıdan gelen insanı dışlamak ta size normal geliyorsa bu anormal bişey.

bazi yerlerin insani oyle olur.
Kendi akrabalarindankiz almadilarsa kabul edemezler, o geliun hep yabanci olur.
Bosver gitsin, sen kendi isine bak.

boşvermesem o kadar şey var ki.siz anlamışsınız durumu 2 örnekten bi ton saçmaladılar.anlamak isteyen doğrusunu anlıyor

İnsanların seni tanımadan yorum yapmasını saçma buluyorsan neden buraya konu açtın? Yanılmıyorsam burda kimse birbirini tanımıyor :)
Buraya en ince detaylar yazılamayacağına ve bizde herşeyi bilemeyeceğimize göre genel olarak yazdıklarına göre yorum yapılıyor.

Konu açan insan olumlu olumsuz yorumlara hazırlıklı olmalı. Herkesin aynı fikirde olup destek vermesi mümkün mü??

Eleştiren herkese kızmışsın. Moral verilsin istiyorsun da en yakın kız arkadaşı, annesi, evladı bile yeri gelir haksız bulur insanı.
Bu eleştiriler dönüp kendine bakmanı sağlar bendedemi hata var diye.

Ama eşinin ailesinde de kabahat var tabi. Düğünün ertesi sabahı kahvaltıya çağırmak filan çok saçma. Sürekli sülaleyi övmek gelini dışlar gibi hoş değil. Sen aileye yeni katıldığına göre içlerine almaları gerekir ama sende adım atacaksın soğuk durmayacaksın ki samimiyet oluşsun.

Bazen hiçbir şey bilmemekyani beceriksiz Olmak ve aileyle görüşmemek en iyisidir. Kafanı dinlersin yorumzsin.
En akıllı kadın salağa yatan kadındır evliliklerde, bir teyze demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…