Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yariya kadar okudum ve okumayi kestim
Be kadar sanal ortamda begenilmeye meraklisiniz?
Yok bana yorum yapmazlar
Yok esin aileme yorum yapmaz
Liseli gencler gibi..
Ailede sadece size mi bu tepkiler
akrabalarda ki diğer gelinlere de yapılıyor mu?
Ailede sadece size mi bu tepkiler
akrabalarda ki diğer gelinlere de yapılıyor mu?
Neyse ki sadece size değilmiş sorun siz de değil demek kievet canım diğer gelinlerde aynı şekilde.onlardan duymama gerek kalmıyor aslında her sey gözümün önünde olup bitiyor.mesela geçen eşimin kuzeninin evine gittik.kuzeninin kız kardeşi abisiyle muhattap oluyor abisinin eşi yokmuş gibi davranıyor. sürekli bi laf sokma ince mesajlar vermeler.bize biz yeteriz muhabbetleri biz başkayız demeler.saçmalıyolar aşırı.ama yanlarındakilere saygı yok şaşırtııcı derecede bu lafları bizlerin yanında söylüyorlar
Neyse ki sadece size değilmiş sorun siz de değil demek ki
ama neden bu ayrımcılık çocukları benimsiyorlar mı ?
bizim adetimizde de sabah kahvaltısı birlikte yapılır.onlarda da öyle demek ki.ayrıca evlerinde kalmakla bunun ilgisi ne.şimdi öyle diyorsunuzda ertesi sabahın köründe niye rahatsız edilir insan.
bi anlayabilsem canım bi abla var gelilerden kadın o kadar becerikli 4 4lük desem yeridir saygıda kusur etmez ama onu bile kabulluenememişler görünen o
Bu çok komıktıReçel Milliyetçiliği ve yarattığı sorunlar.
Niye herkes size destek olmak zorunda,sizinle aynı fikri paylaşmayanlar yazmayacak mı ? Pohpohlanmak için mi ,acındırmak için mi açtınız konuyu? Millietçiliğin genel anlamı vardır,biz nerden bilelim sizin Karadenizde saçma sapan bi şeye milliyetçilik dediğinizi ..Bizim buralarda BİRBİRİNİ KOLLAMAK deniyor ..
Neyse aman bacı sen haklısın,erkek tarafının can cehenneme oldu mu ???
![]()
İşte bunlar hep Fransız Devrimi..
Haaa bu arada en iyi reçeli de sen yapıyon ,dr oetkerden sonra tmm![]()
bazi yerlerin insani oyle olur.
Kendi akrabalarindankiz almadilarsa kabul edemezler, o geliun hep yabanci olur.
Bosver gitsin, sen kendi isine bak.
İnsanların seni tanımadan yorum yapmasını saçma buluyorsan neden buraya konu açtın? Yanılmıyorsam burda kimse birbirini tanımıyor :)sizin konuşma tavrınız da çok gereksiz şuanda.demek ki sizinde erkek kardeşiniz var ki kendinizi benim yerime koyamıyorsunuz ben de buradan bunu çıkartırım o zaman.ne saçma değil mi insanları tanımadan konuşmak