Miletin hakkını yemek ne kadar da kolay degil mi paran varsa herşeyi hallediyorsun işte böyle ruh hastalarını hak etmediği halde devlet dairelerine getiriyorlar sonra olanlar malumBu sırada eşim hala işsiz, zamanındaki meseleler yüzünden denetimli serbestliği var ve giremiyor hiçbir yere, bir kurumun sınavını birincilikle kazandığı halde. Bunu da hallettim, araya birileri girdi ve işe başladı. ir
Başka bir arkadaş da yazmış, kamuya girmedi. Kanuni olarak da girmek hakkıydı ayrıca. Denetimli serbestlik girmeye engel değil çünkü.Miletin hakkını yemek ne kadar da kolay degil mi paran varsa herşeyi hallediyorsun işte böyle ruh hastalarını hak etmediği halde devlet dairelerine getiriyorlar sonra olanlar malum
İnsanlar cevap yazdığımı görsünler diye öyle yaptım ama her sayfayı açıp tek tek etiketlemek daha iyi doğru söylüyorsunuz, artık öyle yaparım
Proje danışmanlığı yapıyorum. Önceki sayfalarda var ama bulmanız zor olur, ben bile bulamadım şimdi. Bu harcamaları yaparken ailemi asla ihmal etmedim. Bunu da söylemek istiyorum.Ne iş yapıyorsunuz bu kadar hesapsızca harcamanın sonu ne olacak diye beklediniz? Bunu normal bir soru olarak soruyorum.
Bu mesajı yanlışlıkla yarımken gönderdim. Tam hali aşağıda var. Bunu silebilir miyiz?Günaydın herkese,
Toplu şekilde cevap yazayım dedim yine. Öncelikle yeniden, binlerce kez konuma tek satır cevap yazanlara dahi teşekkür ederim. İnsanın yakın arkadaşları böyle ilgilenmez bu devirde. Buraya yazdığım için çok mutluyum. Keşke daha önce yapsaydım.
Dün olanları anlatacağım. Sonra da tek tek cevap yazacağım.
Dün kendisi buraları okuduktan sonra epey mahcup bir tavır içindeydi. En son bana "ne olurdu hasta kadına he deseydiniz, burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz" falan dedi. Ben bunu duyunca ciddi bir kriz geçirdim. Çünkü inanın annesinin "he" denebilecek hiçbir tarafı yok. Annesiyle yüz yüze 2 yıl oluyor ben tanışalı. O kadar çok şeyine "he" dedim ve ailem de dedi ki, inanamazsınız. Çok ama çok çirkin sözleri oldu, kadın biraz çatlak dedik, dobra dedik, içi dışı bir dedik, hepsini yuttuk. Zaten bana öyle bir davranıyordu ki, anneme de, annem eşim için "bu kadın yetiştirdiyse o kadar kötü olamaz
Proje danışmanlığı yapıyorum. Önceki sayfalarda var ama bulmanız zor olur, ben bile bulamadım şimdi. Bu harcamaları yaparken ailemi asla ihmal etmedim. Bunu da söylemek istiyorum.
Kurtaracağım. Bir sonraki hikayem güzel olacak benim. Kendim inanmazsam kimse inanmaz ama ben inanıyorum artık. Öyle ciddi bir girişimim olmadı benim bu arada.Birkaç detay olmasaydı senin çok yakın bir arkadaşım olduğuna emin olacaktım. Ama konu sonunda anladım olmadığını.
Ona dediğimi sana da diyeceğim, ömrünün geri kalanını bari kurtar.
Arkadaşım 3 kez intihar etti, biri gerçekten çok ciddiydi, ölüm haberini bekledik. Değmez, gerçekten değmeZ. Çok emek vermiş olabilirsin ama sil at, kurtar kendini.
Doğru söylüyorsunuz. Anneme soruyorum hep nasıl başardın diye. O da çok zor ayrılmış babamdan. Onların hikayesinde inanılmaz şiddet var, yüzünde hala izleri var mesela. İkinci kadın var. Ben de bu yüzden yıllarca uzak kaldım babamdan. Şimdi keşke kalmasaydım diyorum, buradaki arkadaşlar babadan uzak kaldığım için böyle bir yol seçtiğimi yazdıkçaHayır aileyi ihmal etmek falan değil sorun.
Sorun siz geleceği görmeden hunharca harcama yapmışsınız. Rolleri değiştirmişsin iz. Bundan sonra da asla yerine gelmeyecek o roller. Bakın annenin izi örnek alın cesaret için.
Sorunuza tam cevap vermemişim.Ne iş yapıyorsunuz bu kadar hesapsızca harcamanın sonu ne olacak diye beklediniz? Bunu normal bir soru olarak soruyorum.
Hak etmediği bir işe girmedi. Aslında hak ettiğinden daha kötü bir işe girdi. Hiçbir kanuni düzenlemede denetimli serbestlik nedeniyle güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlanacağı yazmıyor. 2013 sonunda olmuş bir olaydı ve davası da düşmüştü. Dediğim gibi yasal olmayan hiçbir şey yapılmadı. Hak ederek girdi emin olabilirsiniz. İspat da edebilirim.Işe aldırma meselesine kızdım ama çok da üzüldüm adınıza .. ilk mesajı okudum sonuna kadar. Merak ettiğim şu, siz bu kadar para harcarken emek verirken anneniz sizi uyarmadimi
Uyardı tabi ki, annesi bize çok yakın davrandıktan sonra sevmeye başladı ama. İşe girer toparlarsınız dedi, güvendi. Pek de karıştırtmadım açıkçası.Işe aldırma meselesine kızdım ama çok da üzüldüm adınıza .. ilk mesajı okudum sonuna kadar. Merak ettiğim şu, siz bu kadar para harcarken emek verirken anneniz sizi uyarmadimi
Ben annenizi merak ediyorum daha çok sizi mutlaka uyarmış olmalı degilmiHak etmediği bir işe girmedi. Aslında hak ettiğinden daha kötü bir işe girdi. Hiçbir kanuni düzenlemede denetimli serbestlik nedeniyle güvenlik soruşturmasının olumsuz sonuçlanacağı yazmıyor. 2013 sonunda olmuş bir olaydı ve davası da düşmüştü. Dediğim gibi yasal olmayan hiçbir şey yapılmadı. Hak ederek girdi emin olabilirsiniz. İspat da edebilirim.
Bence boşver çocuk vs olmadan postala gitsin haketmiyor seni.Uyardı tabi ki, annesi bize çok yakın davrandıktan sonra sevmeye başladı ama. İşe girer toparlarsınız dedi, güvendi. Pek de karıştırtmadım açıkçası.
Doğru söylüyorsunuz. Anneme soruyorum hep nasıl başardın diye. O da çok zor ayrılmış babamdan. Onların hikayesinde inanılmaz şiddet var, yüzünde hala izleri var mesela. İkinci kadın var. Ben de bu yüzden yıllarca uzak kaldım babamdan. Şimdi keşke kalmasaydım diyorum, buradaki arkadaşlar babadan uzak kaldığım için böyle bir yol seçtiğimi yazdıkça