İşte borcunu şuan azaltıyor. Ondan almadık. İnşallah kapatırda alırız.Hala alamadı mı
Yani o zaman kartları kapatın mecbur kalsın istesin. Ayy valla ben kartları kapamasa eve almazdım sanırım. Hala kartı alamamışsa kötü
Neden hep bu yatırımlar ne hikmetse evlenmeden 1 2 yıl önce yapılıyor tesadüf mü bilmiyorum ama ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum tabi cok genelleme yaparak konuştum her ailenin durumu farklidir. Borcun bitince evlenmeyi düşünüyorum diyebilirsin
Oyalıyorlar sizi. Bir an önce almalısınız. Azalsa da o borç hala sizin borcunuz ispat edemezsiniz adamın kullandığını.İşte borcunu şuan azaltıyor. Ondan almadık. İnşallah kapatırda alırız.
Alırsak öder mi işte o zaman.Evini de satışa çıkardı. Tüm hepsini kapatacakmışOyalıyorlar sizi. Bir an önce almalısınız. Azalsa da o borç hala sizin borcunuz ispat edemezsiniz adamın kullandığını.
Böyle de borç yapmaya devam edebilir ama. Kartı ver parayı öde diyeceksiniz. Yani hem öder hem harcarsa ne olacak. Eninde sonunda almanız gerekmiyor muAlırsak öder mi işte o zaman.Evini de satışa çıkardı. Tüm hepsini kapatacakmış
Öyle bir konu olmuş ki konu sahibesine hak veren vermeyen her okuduğum yorumu mantıklı buldum ve bir yargıya varamadım
Evlilik sonrası da kredi çekmek için eş onayına ihtiyaç yok. Sadece kefillik için eş onayı istenir.Eşin aynı benim eşim gibi. Verici bir insan.Allahtan benim eşimde para yokta, kimseye dagıtamıyor. Ama benden habersiz kredi kartını arkadaşına verdi.Söylemleri eşime benziyor. Bana aileci geldi sevgiliniz.
Lazım olsa kredi falan çeker bence. Ama evlenince sanırım eş onayı olmadan kredi çekilmiyor. Yüksek miktarlar tabi.
Tamam kredi çeksin ama evlenmeden ödesin. Ayrıca ogulları yani tabi ogullarını yardım edecekler.
Ayrıca yazlık sana kalacak demişler. Bu insanlar Azraille anlaşmamı yaptı sanki. Belki 100 yaşında ölecekler. Ee konu sahibi gelecek 70 yaşına. O yaşta yazlıgı napsın. Bence söylemlerine tavırlarına dikkat et. Birde evlilik sürecini uzat derim.
Ben öyle duydum. Yüksek miktar için imza istiyorlarmış.Evlilik sonrası da kredi çekmek için eş onayına ihtiyaç yok. Sadece kefillik için eş onayı istenir.
Karışmamalısıniz.. Bu zamanda alınmış mal gelecekte çoluk çocuk hepinize kar olacaktır. 150 bin bu zamanda yazlık bir yer için hiçbir şeyAilesinin ondan öyle bir talebi olmadı ama kendisi öncesinde araba aldığı için askerlik parasını ödeyemedi, ailesi karşılayınca da altta kalmak istemedi. Bana göre gereksiz gurur yapıyor
Yatırımın günü mü olur ya, kelepir buldunuz mu atlarsınız gücünüz yetiyorsa. Oğlan nişanlı değil ki dur düğün sonrasını bekleyelim desinler.Neden hep bu yatırımlar ne hikmetse evlenmeden 1 2 yıl önce yapılıyor tesadüf mü bilmiyorum ama ben tesadüf olduğunu düşünmüyorum tabi cok genelleme yaparak konuştum her ailenin durumu farklidir.
Eldeki donelerle kesin yorum yapamıyorum. Her ikisi de ne kadar kazanıyor bilmiyoruz.Vallaha ben öyle hesap kitap islerini dogru dürüst düsünmeyip senelerce sirf dügün borcunu ödeyen o kadar cok kisi taniyorum ki. Bir tanesi abisine de kefil oldu. Evini arabasini kaybetti bu yüzden. Her aile öyle iyi ve ince düsünceli degil. Ortada gercekten evlenme niyeti varsa senelerce ödenecek borc gayet konu sahibini de ilgilendirir, cünkü esinin maasi yetmedigi yerde onun maasi gerek olacak
İstenmiyor. Yüksek miktarlar için ipotek veya nadiren kefil istenir. Yani atıyorum x ilçesindeki arsasını ya da evini ipotek gösterip bankanın verdiği krediyi çekebilir. Eşin ruhu bile duymaz.Ben öyle duydum. Yüksek miktar için imza istiyorlarmış.
Mortgage çekilirken eş imzası isteniyor. Attım ordan biliyorum.İstenmiyor. Yüksek miktarlar için ipotek veya nadiren kefil istenir. Yani atıyorum x ilçesindeki arsasını ya da evini ipotek gösterip bankanın verdiği krediyi çekebilir. Eşin ruhu bile duymaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?