Bana çok abes gelmedi aslında ya. Maaşına göre belki de kredi ödemesi sıkıntı değildir . Ailesiyle mi yaşıyor mesela . Diyelim 30 bin gelirim var ailemle yaşıyorum , aylık on binlik kredi çekebilirim ailem için , sıkıntı olmaz. Bence siz çok karışmayın, resmî bir şey de yokmuş hem
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailesi için kredi çeken sevgili
- Konu Sahibi berrygo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kredi çekmek maddiyat sevgili ailesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?erkeği ağırdan alacaksın bak sen beni dinle. erkek zoru sever, çabalamayı sever. kolay olanın kıymeti ile zor olanın kıymeti aynı değil. seni sevsin diye zor ol demiyorum yanlış anlama, seven adam zorlukları aşıyor demek istiyorum. aslında çok temel çok ilkel bir denklem ama öyle. modern zamana da uyarlamaya çalışıyoruz işte napalım. sana işleri zorlaştır demiyorum ama gereksiz kolaylaştırma. bunlar çocuk gibi her şeyi kolay sanıyorlar ama o işler öyle olmuyor. ciddi ciddi konusu açıldığı zaman bu konuyu gündeme getir tatlı bir dille. en azından sana mantıklı bişey söylesin belki o borcu ailenin bir anda kapama gibi bir niyeti vardır böyle bişey de olabilir. peşin hüküm verme, mantıklı neden duyman lazım.Ona kalsa hemen bu sene de evlenir. Ağırdan alan ben oldum. Askerlik bitsin, düzenimiz otursun vs diye. Şimdi de bu kredi mevzusu kafamı kurcalayacak, bir süre daha erteleyeceğim belki ama ben de kendimi seneye göre ayarlamıştım galiba
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.603
- 138
- 34
Tabiki doğru. Lakin kp kvnin bizim malımız diye ay uy edip oğlu ve eşi gelince surat asmayacağıda belli değil baştan gidip otururum tüm yaz diye düşünmek biraz sakıncalı. Bu benim şahsi fikrim değil bu arada genelde bu meseleler bu şekilde sürece griyor. Ya tek gelinim diye hizmetci gibi kullanmaya çalışırlar ya da rakipmişcesine gelini görünce surat asar trip atarlar.Kalmaya ne hacet oğlan tek koskoca yaz bir dönem gider paşa gibi kalır babasının yazlığında !
- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.993
- 498
ayrılmayı düşünmeden önce kırıp incitmeden konuşmayı deneyinAilesinin birikimi var bu sevgilimin üzerine koyacağı miktar ve bana çok fuzuli geldi. Yazlık şart değil. Ayrıca seneye düğün düşünen bir ailenin de böyle bir borca girmesini gereksiz buldum (tahminimce onlar da çeker bir miktar). Çekme demeyi kendimde hak görmüyorum ama çekerse de ayrılırım diye düşünüyorum. Evlendikten sonra o borcu birlikte ödeyeceğiz sonuçta.
açıkça da söyleyin
bak x sen bu borcun altına gireceksin kaç sene ödeyeceksin
evlendikten sonra da kendi sıkıntılarımız hariç maddi sıkıntı çekmek istemiyorum vs diyin
annesi ve babası ile tanıştınız mı? ben anlamadım istemiyorlar mı sizi nedir?
evlenecek insana bişey aldırmaya çalışmalar falan
- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.630
- 158
Ben olsam almasını isterdim seneye evleneceğiz diyorsunuz seneye kim öle kim kala bir durun bakalım.
Baktınız sözlenmeye yakın sorun çıkarıyorlar istediğiniz gibi gitmiyor olaylar ilişkiyi bitirirsiniz.
ama daha şimdiden yatırım yapmalarına mani olmayın derim.
ben olsam kesinlikle alın derdim çünkü devir yatırım devri bu ülkede yaşıyorsak ve imkanımız varsa keşke her ilde ev alsak toprak sahibi olsak, yerimiz kendi insanımıza kalsa.
Bence destek olun. İlerde bi bakarsın iyi ki almışlar dersiniz. El birliğiyle öder o aile zaten sizi bağlayan bir durum yok.
Baktınız sözlenmeye yakın sorun çıkarıyorlar istediğiniz gibi gitmiyor olaylar ilişkiyi bitirirsiniz.
ama daha şimdiden yatırım yapmalarına mani olmayın derim.
ben olsam kesinlikle alın derdim çünkü devir yatırım devri bu ülkede yaşıyorsak ve imkanımız varsa keşke her ilde ev alsak toprak sahibi olsak, yerimiz kendi insanımıza kalsa.
Bence destek olun. İlerde bi bakarsın iyi ki almışlar dersiniz. El birliğiyle öder o aile zaten sizi bağlayan bir durum yok.
- 1 Haziran 2022
- 3.875
- 1
- 11.603
- 138
- 34
Bayılıyorum böyle kadını için adım atmaya çekinmeyen eril enerjili adamların hikayesini okumaya yaşimdi senin buradaki en büyük hatan, 1 sene sonra evlilik düşündüğü halde hala ciddi bir adım atmayan adamı ciddiye alman bence. insan ne zaman sahiden ciddiye alır biliyor musun, o nişan yüzükleri takılıp da eve eşya bakılmaya başlandığı zaman. en azından bu benim için böyle. ve gördüğüm, şahit olabildiğim kadarıyla erkek aileleri de bu dediğim şeyler olana kadar oğlanın hayatındaki kızı ciddiye almıyor.
ikinci bir husus, durumu iyi olan bir aile için 150 bin lira sürekli TL'nin değerinin düştüğünü düşünürsek çok da önemli bir rakam değil. sevgilin büyük ihtimalle jest yapmak istemiş. lakin zaten parası pulu olan bir ailenin oğlan evlenecek olduğu zaman o 150 bin lirayı bir çırpıda kapayıvermesi zor değil.
gelelim sana tavsiyeme... sana bariz ciddi bir adım atana kadar bu konuyu gündeme getirme, gözlemle. ne zaman ki ciddi bir adım atmak ister (artık evlenme teklifi mi dersin adına, nişan organizasyonu mu o sana kalmış) o zaman evlilikle alakalı maddi konuşmalar yaparken bunu söylersin. ben evlendikten sonra bu borcu ödemek istemiyorum, zorlanırız, onunla alakalı çözüm önerin nedir veya bu durumu çözdükten sonra evlenelim gibi bişeyler söyle. seni gerçekten ciddiye alan adam işte o zaman sahiden bir çözüm bulur.
kendi çevremden örnek vereyim, erkek ciddiye aldığı zaman tüm engelleri herkül gibi kaldırmaya çalışıyor emin ol. neler neler gördüm, işsiz güçsüz adam hayatındaki kadınla evlenmek istediği zaman "ailem beni şu anki halinle sana asla vermez, babamın karşısına çıkabilmen için işi gücü halletmen lazım aksi halde imkansız" dedi o kadın ve o adam iş durumunu hale yola koydu. ondan sonra geldi kızın ailesiyle tanıştı. bir başka örnek, erkek okuduğu bölümden memnun değil ve biraz sallıyor okul işini. yaşlar epey genç tabii bu örnekte. kız ailesine sevgilisinden bahsedince bi tanışalım diyorlar. tanışma aşamasında oğlanın bütün gelecek planlarını soruyorlar tabii. çocuk diyor işte okuldan memnun değilim şöyle böyle. aile diyor ki bak delikanlı, önce okul sonra iş, sonra bizim kızımız. sen okulunu bitirip ekmeğini kazanmaya başlamadığın sürece bu iş olmaz diyorlar. o okulu sallayan çocuk 2 sene içinde okulu halledip işe girip çalışmaya başladı. eylülde nişan yapacaklar. sana daha bariz örnek vereyim kendisi dayım olur, senelerce hayatını okulu sallaya sallaya tembellikle geçirdi, tam bir asalaktı. uzak mesafe bir ilişkiye başladı, hatun ailesine çıtlatana kadar bizim dayı bey hayatı ciddiye almamaya devam ediyordu. kızın ailesi dedi ki biz kızımızı şehir dışına vermeyiz, gelin burada yaşayın. bizimki kabul etti. sonra tabii o sakız gibi uzattığı okul ve iş durumu sorun oldu doğal olarak. uzun lafın kısası kızın ailesi "adam ol öyle gel" dedi, senelerdir kendi donunu toplayamayan dayım şimdi başka bir şehirde, aylardır iş hayatında şu an evlilik hazırlığı içerisinde. ben şimdi bu uzun uzun örnekleri neden yazıyorum, neden başınızı ağrıyorum sevgili üyeler, erkek bişeyi sahiden ciddiye aldığı zaman kızı memnun edecek adımlar atıyor. artık bu lafımdan siz ne isterseniz algılayabilirsiniz :) konu sahibi sen de kendi durumunu buna göre değerlendirebilirsin.
- 3 Şubat 2018
- 25.512
- 109.878
- 598
Ona kalsa hemen bu sene de evlenir. Ağırdan alan ben oldum. Askerlik bitsin, düzenimiz otursun vs diye. Şimdi de bu kredi mevzusu kafamı kurcalayacak, bir süre daha erteleyeceğim belki ama ben de kendimi seneye göre ayarlamıştım galiba
Burda rakamlar ve es adaylarin kazandigi maaslar önemli. Esimin zamaninda ailesi icin cektigi kredi 2042 ye kadar sürecekti. Ayliklar nerdeyse tamamen kiralardan ödeniyordu, ama kagit üstünde yine borclu görünüyorsun. Yani sizin planlariniz nedir bilmiyorum, ama biz krediyi kapattirdiktan sonra is yeri kurduk ve kendimize ev aldik. Yazlik icin kredi cekildikten sonra beraber yapmak istediklerinizi yapabilecekmisiniz? Bazi arkadaslar sana ne diyor da. Ama bir sene icinde evlenmeyi düsünen bir cift planlamalarini ona göre yapmalarini yapmali. Biz burda kizlara hep dügün hazirliklarda kimseye bel baglamayin, kendiniz yapin, budget planlamasi yapin demiyormuyuz. Buda öyle durum. Dünyanin borcun altina girip sonradan aglamanin faydasi yok. Cünkü öyle bir durum olusup sonradan buraya gelip konu acsa "evlenmeden önce körmüydün" sorulur. Yazlik iyi hos, ama ondan önce zoraki olanlar yapilmali. Ama dedigim gibi tüm bunlar rakamlara bagli ve sizin cift olarak beraber neler düsündügünüz
Ailrsiyle birlikte oturmuyor ve maaşın yarıya yakını krediye gidecek gibi duruyor. Kusura bakmayın ama bekar olsa da evlenmeyi düşünen erkeğin mantıklı hateket etmesi gerekir. Hadi bunu sevgilim karşıladı onlar da düğün masrafını üstendi. Her aldığımıza karışacaklar, her şeyi onlara sorup mu alacağız? Durumları iyiyse çocuklarını hiç karıştırmasınlar bu yazlık işine.Burda rakamlar ve es adaylarin kazandigi maaslar önemli. Esimin zamaninda ailesi icin cektigi kredi 2042 ye kadar sürecekti. Ayliklar nerdeyse tamamen kiralardan ödeniyordu, ama kagit üstünde yine borclu görünüyorsun. Yani sizin planlariniz nedir bilmiyorum, ama biz krediyi kapattirdiktan sonra is yeri kurduk ve kendimize ev aldik. Yazlik icin kredi cekildikten sonra beraber yapmak istediklerinizi yapabilecekmisiniz? Bazi arkadaslar sana ne diyor da. Ama bir sene icinde evlenmeyi düsünen bir cift planlamalarini ona göre yapmalarini yapmali. Biz burda kizlara hep dügün hazirliklarda kimseye bel baglamayin, kendiniz yapin, budget planlamasi yapin demiyormuyuz. Buda öyle durum. Dünyanin borcun altina girip sonradan aglamanin faydasi yok. Cünkü öyle bir durum olusup sonradan buraya gelip konu acsa "evlenmeden önce körmüydün" sorulur. Yazlik iyi hos, ama ondan önce zoraki olanlar yapilmali. Ama dedigim gibi tüm bunlar rakamlara bagli ve sizin cift olarak beraber neler düsündügünüz
- 23 Ağustos 2012
- 49.939
- 1
- 231.871
- 798
Ailrsiyle birlikte oturmuyor ve maaşın yarıya yakını krediye gidecek gibi duruyor. Kusura bakmayın ama bekar olsa da evlenmeyi düşünen erkeğin mantıklı hateket etmesi gerekir. Hadi bunu sevgilim karşıladı onlar da düğün masrafını üstendi. Her aldığımıza karışacaklar, her şeyi onlara sorup mu alacağız? Durumları iyiyse çocuklarını hiç karıştırmasınlar bu yazlık işine.
Ben katılıyorum, gençsiniz belki gezmek isticeksiniz, belki jantili düğün isteyeceksiniz bu çocuk da maaşının yarısını götürüp bankaya mı verecek Valla kafasız bu çocuk
- 3 Şubat 2018
- 25.512
- 109.878
- 598
Ailrsiyle birlikte oturmuyor ve maaşın yarıya yakını krediye gidecek gibi duruyor. Kusura bakmayın ama bekar olsa da evlenmeyi düşünen erkeğin mantıklı hateket etmesi gerekir. Hadi bunu sevgilim karşıladı onlar da düğün masrafını üstendi. Her aldığımıza karışacaklar, her şeyi onlara sorup mu alacağız? Durumları iyiyse çocuklarını hiç karıştırmasınlar bu yazlık işine.
Aynen öyle. Bana sorulsa kimse dügün masraflarima yardim etmesin ben kendi kafama göre planlayip aliyim ama kimseye bagli olmayim isterim. Biz esimle planlamayi ona göre yaptik. Borcsuz evlendik. Dügüne harcayacak paralarini kendi yazliklarina yatirsinlar. Problem degil. Hani yasiniz 20 olsa hop önce bir dur derim. Ama bir sene icinde evlenmeyi düsünüyorsaniz ve adamin maasinin yarisi yazliga gidecekse bu bana göre mantiksiz. Kimse size de o durumda karisamazsin diyemez cünkü ailenize kullanacaginiz paranin bir kismi eksik kalsa bu bütün geri kalan planlarinizi etkiliyor. Cocuk planlamasi dahil. Kira geliri olan birsey olsa onunla kapatilir, ama yazlikta öyle bir sans yok
- 29 Mayıs 2021
- 2.859
- 5.535
- 108
- 39
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Insan ailesine destek olur bunda bir problem yok bana gore. Ancak ailesine kredi cekerken size gelip aylik odemem su kadar, evlendikten sonra bizi zorlamayacaktir, seneye memur maasina x kadar zam olsa zaten kredi odedigimizi hissetmeyiz gibi bir aciklama yapmadigi icin sizi henuz ailesi gibi(evlenmek istediginiz icin soyluyorum) benimseyemedigini gosterir. Ayrica arsa ucuz kismi, yazligi yaptirirken para lazim olacak hemde milyonlar kadar, peki bu parayi nereden bulacaklar? Bir evin bir cocugu zaten yazlik ona kalacak deyip tekrar kredi çektirebilirler. Zaten 2 memur maasiyla öder ne olacak diye dusunebilirler mi?
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Eşin aynı benim eşim gibi. Verici bir insan.Allahtan benim eşimde para yokta, kimseye dagıtamıyor. Ama benden habersiz kredi kartını arkadaşına verdi.Söylemleri eşime benziyor. Bana aileci geldi sevgiliniz.Farkettiyseniz ben krediyi çek veya çekme demedim. Herhangi bir fikir de belirtmedim. Aile işlerine hele maddi konulara şu anda karışmam. Bu adamla olur mu diyorum, ilişkinin geleceği beni korkutuyor. İleride buraya eşim ailesine kredi çekmiş diye konu açmak istemiyorum.
Lazım olsa kredi falan çeker bence. Ama evlenince sanırım eş onayı olmadan kredi çekilmiyor. Yüksek miktarlar tabi.
Tamam kredi çeksin ama evlenmeden ödesin. Ayrıca ogulları yani tabi ogullarını yardım edecekler.
Ayrıca yazlık sana kalacak demişler. Bu insanlar Azraille anlaşmamı yaptı sanki. Belki 100 yaşında ölecekler. Ee konu sahibi gelecek 70 yaşına. O yaşta yazlıgı napsın. Bence söylemlerine tavırlarına dikkat et. Birde evlilik sürecini uzat derim.
- 22 Temmuz 2020
- 67
- 181
- 43
Erkek arkadaşınız, ailesinin kendisi için yaptıklarına teşekkür amaçlı böyle bir şey düşünmüş olabilir. Mesele sadece askerlik bedelini ödemeleri değil. Bazı aileler çocukları büyürken sadece yeme, barınma vb. sorumluluklarını yerine getirirler. Bazı aileler ise çocuğunu yetiştirmek için her şeyin en iyisini yapmaya çalışırlar. Eğitimi, sağlığı, sosyal hayatı için çok çabalarlar. Çocuklarının mutlu olması için kırk takla atarlar. Belki erkek arkadaşınız bu şekilde büyümüştür. Ailesinin sorumluluklarının ötesinde gösterdiği fedakarlığın farkındadır. O da ailesini mutlu etmek istemiştir. Ama ailesi kabul etmeyebilir. Zaten çocuğu için bu kadar mücadele eden aileler kabul etmez. Genelde çocuğunu ite kaka umursamadan büyütenler, çocuğu iş güç sahibi olunca kene gibi yapışırlar. Siz önce ailesini iyice tanıyın. Sonra kararınızı verin. Zaten tek çocukmuş. Yapılacak her türlü yatırım ileride yine sizin ve yapmayı düşünürseniz çocuklarınızın olur.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Sizi her gördüğümde kartı alıp almadığınızı merak ediyorum. Alabildiniz mi kartı geri?Eşin aynı benim eşim gibi. Verici bir insan.Allahtan benim eşimde para yokta, kimseye dagıtamıyor. Ama benden habersiz kredi kartını arkadaşına verdi.Söylemleri eşime benziyor. Bana aileci geldi sevgiliniz.
Lazım olsa kredi falan çeker bence. Ama evlenince sanırım eş onayı olmadan kredi çekilmiyor. Yüksek miktarlar tabi.
Tamam kredi çeksin ama evlenmeden ödesin. Ayrıca ogulları yani tabi ogullarını yardım edecekler.
Ayrıca yazlık sana kalacak demişler. Bu insanlar Azraille anlaşmamı yaptı sanki. Belki 100 yaşında ölecekler. Ee konu sahibi gelecek 70 yaşına. O yaşta yazlıgı napsın. Bence söylemlerine tavırlarına dikkat et. Birde evlilik sürecini uzat derim.
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Henüz alamadık. Kartın borcu 7bine düşmüş. Ödemesini takip ediyoruz. Adam evini satıp tüm borçları kapatacakmış.Sizi her gördüğümde kartı alıp almadığınızı merak ediyorum. Alabildiniz mi kartı geri?
Bu arada eşimin 10 bin limitli iki kartı var. İkisini de iptal ettireyim diyorum. Sizce? Kartlar bende ama ileride bir başkası kart istemese bile taksit için kartı isteyebilir.
Ben iyi geliri olan çocukların, ailelerine gerekli yerlerde maddi destek yapmasını gayet normal buluyorum(özellikle de aile çocuğu büyütürken eğitiminden, masrafından, gezmesinden etmesinden kısmayıp elinden geleni ekonomisi ölçüsünde yaptıysa). Ailenin o çocuk üstünde emeği var (olması gereken) ve çocuk da gerektiği yerde ailesine destek vermek istiyor olabilir. Kaldı ki çocuk kocaman olduğunda bile askerlik parasını ödemişler. Çoğu çalışan insan kendisi ödüyor artık onu. Şimdiden evli olmadığımız kişinin ailesiyle maddi alışverişine karışmayı doğru bulmuyorum sonuçta sevgilisi var diye yA da evlenecek diye ailesini yok saymadı. Ödeyebildiği kadarını ödeyecektir, ödeyemediği yerde ailesi zaten destek olacaktır maddi imkanları varsa. Hatta belki eğer isterlerse düğününüzü bile çocuğa ödetmeden yapacaklardır, eşya almaya yardım edeceklerdir belki bilinmez. Bu tarz ev arsa işleri uygun fiyata bulduğun zaman çok ertelemeye gelmez çünkü bir anda dengeler değişebilir. Yani yazlığın acelesi yok demenin çok alemi yok bu anlamda bakınca bence. Evet zaruri ihtiyaç değil ama uyguna yakaladılarsa da kaçırmak istemedikleri bir fırsat belli ki. Ben hem kendi aileme hem de eşimin ailesine seve seve destek olurdum eğer bu insanlar da benden/eşimden bir şey esirgemedilerse ister büyütürken ister sonrasında. Ve sömürülme şeklinde yaklaşmıyorlarsa. Şimdiden 40 yıl sonrayı ne yapayım diyorsunuz ama belki ilerde siz de yazlık isteyeceksiniz ve hali hazırda yazlığınız olmuş olacak, yeniden almaya çalışma işleriyle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız belki de.Herkese merhaba öncelikle,
Daha önce burada hep konuları okudum ilk kez sormaya karar verdim. İnşallah becerebilirim. Hemen konuya giriyorum. Sevgilimle 2 yıllık bir birlikteliğim var. Yaşlarımız 26-28. Maddi durumumuz fena sayılmaz. Seneye evlenmeyi düşünüyoruz. Güzel, sağlıklı ve iyi giden bir ilişkimiz var. Fakat son 1 aydır kafama bir konu takıldı. Sevgilim tek çocuk ve ailesinin durumu iyi sayılır. Annesi de babası da çalışıyor. Geçen sene askere gitti ve ücretini babası karşıladı. Şimdi ise ailesi antalyada bir arsa bulmuş ve fiyatı çok uygunmuş. Yazlık yaptırmak için almayı düşünüyorlar. Sevgilim de geçtiğimiz ay ailem benim askerlik paramı verdi ben de onlara destek olmak için kredi çekeceğim dedi. Çekeceği miktar yaklaşık 150 bin lira. Askerlik ücretinin kat be katı. Kaç ay vadeyle çekecek bilmiyorum ama biz evlendiğimizde bu krediyi ödüyor olacak. Şu ana kadar birbirimizin maaşını ve yatırımlarını bilmek dışında maddi konular konuşulmadı. Normalde para işlerine karışmayı sevmem ama bu konu çok fazla canımı sıktı. Dediğim gibi ailesinin ödeyebilecek imkanı var. Ama sevgili iken ailesi ile arasına girmeyi kendime yakıştıramadım. Paragöz kadın imajı da çizmek istemiyorum daha resmi bir adım atılmadan ama düşündükçe sinirleniyorum. Hatta çekerse ayrılmak bile aklımdan geçti. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
Hala alamadı mıHenüz alamadık. Kartın borcu 7bine düşmüş. Ödemesini takip ediyoruz. Adam evini satıp tüm borçları kapatacakmış.
Bu arada eşimin 10 bin limitli iki kartı var. İkisini de iptal ettireyim diyorum. Sizce? Kartlar bende ama ileride bir başkası kart istemese bile taksit için kartı isteyebilir.
Yani o zaman kartları kapatın mecbur kalsın istesin. Ayy valla ben kartları kapamasa eve almazdım sanırım. Hala kartı alamamışsa kötü
- 25 Mart 2022
- 41
- 92
- 3
Endişeniz bu aile gelecekte sürekli kredi çektirir bir şey aldırır yaptırır mı diye düşünüyorsunuz ama ailesi oğlum bize kredi çek dememiş ki .Bence antalya gibi yabancı uyruklu insanların sürekli alım yaptığı fiyatların inanılmaz uçtuğu bir yerde böyle bir yatırım fırsatı buldularsa kaçırmamak istemeleri normal ve konu sahibi onlar bir aile ve siz bu aileye henüz dahil değilsiniz.Aileler bile tanışmamış ortada bir resmiyet yok iken bu düşüncelerle kendinizi yıpratmayın.