ailem sevdiğimle evlenmeme izin vermiyor

annenden buyuk dayın teyzen kımın varsa konus bence
araya gırsın annenle konussun
en azından tanıs kızı enı sonu verıceksın kader kısmet belkı aıleyı seversın
burdan bırıne verıp kızını mutsuz edecegıne omur boyu vıcdan azabı cekıcegıne kız mutlu olsun sende ol desın
Kimse yanimda durmuyor aksine annemlerin yanindalar aileni dinle diyorlar :KK43: annemden buyuk bi teyzem var zaten baska yok amcalarla da aramiz iyi degil kimsenin faydasi dokunmaz yani bana

Kimse yanimda durmuyor aksine annemlerin yanindalar aileni dinle diyorlar :KK43: annemden buyuk bi teyzem var zaten baska yok amcalarla da aramiz iyi degil kimsenin faydasi dokunmaz yani bana
belkı bana kızacaksınız ama ıcımden gelenı soyleyeyım
ınsanın gercekten kaderındeyse o kısı
herkesın agzı dılı baglanıyor
hatta bazen kotu oldugunu bıle bıle evlılıkler oluyor ya
ondan ıste ınsanın kaderındeyse oyle oluyor
en bastan aılen boyle kestırıp attıysa emın ol aynı sehırde olsaydınız da olmayacak demektı
sen sen ol bankacı yası yerınde aklı basında kızsın
ne kadar seversen sev hıc kımse hıcbırsey aılenı uzdugune karsına aldıgına degmez
kac sene konusmussunuz sarsılmamıssınız
ınanıyorsan olabılecegıne 1 sene daha konusun devam edın
hayırlısıyla olsun ınsallah hayırlı degılse olmasın

Anneniz , uzağa gitmenizi istemiyor anladığım kadarıyla.
Başkasıyla evlenseniz dahi herzaman uzağa gitme gibi bir durumunuz olabilir , esinizin isi vs. Nedenlerle .
Zaten kaderde varsa kismetiniz çinde dahi olsa ,olur bir sekilde .
Allah ikna etme gücü versin size , kolay gelsin ::::))))

belkı bana kızacaksınız ama ıcımden gelenı soyleyeyım
ınsanın gercekten kaderındeyse o kısı
herkesın agzı dılı baglanıyor
hatta bazen kotu oldugunu bıle bıle evlılıkler oluyor ya
ondan ıste ınsanın kaderındeyse oyle oluyor
en bastan aılen boyle kestırıp attıysa emın ol aynı sehırde olsaydınız da olmayacak demektı
sen sen ol bankacı yası yerınde aklı basında kızsın
ne kadar seversen sev hıc kımse hıcbırsey aılenı uzdugune karsına aldıgına degmez
kac sene konusmussunuz sarsılmamıssınız
ınanıyorsan olabılecegıne 1 sene daha konusun devam edın
hayırlısıyla olsun ınsallah hayırlı degılse olmasın
Kizmam niye kızayim.. ben beraber oldugum kisiyle mutlu olacaģima eminim ailem sirf uzaklik yuzunden benim.mutluluguma mani olursa bazi seyleri goze alirim sevdigim icin.. biromur mutsuz olup pisman olmaktansa ben istedim evlendim pisman degilim derim bana hakli bi sebepleri de yok karsi cikabilecekleri.. ben sonuna kadar savaşicam sevdigim kisi icin.. bunuda atlaticaz insallah atlatana kadar cok yorulucaz biliyorum ama insallah bizim icin hayirlisidir

Ayyy bu ailelere ne oluyor boyle..
Allah yardimciniz olsun..
Ben cok sinir oldum..

Anneniz , uzağa gitmenizi istemiyor anladığım kadarıyla.
Başkasıyla evlenseniz dahi herzaman uzağa gitme gibi bir durumunuz olabilir , esinizin isi vs. Nedenlerle .
Zaten kaderde varsa kismetiniz çinde dahi olsa ,olur bir sekilde .
Allah ikna etme gücü versin size , kolay gelsin ::::))))
Tesekkur ederim sağolun insallah o benim kaderimdir :)

Çok enteresan
Sadece uzak diye kız mı verilmezmiş
Hani çocukta bir eksiklik bir gediklik görseler tamam diyeceğim aileler bilir ama

Cok tuhaf bir aileniz varmis dogrusu, hic bir yol birakmiyorlar tüm yollari kapatiyor lar.
Sende hergün hergün ayni konuyu gündeme getir biktir onlari taki getir tanisalim diyene kadar..
Baska care gelmedi aklima ...

5 yıl da az bi vakit değilmiş .. aileleriniz tanışmıyor mu belki yumuşarlardı öyle olsa

Yani simdi annendir, kirilma ama soracagim maasini ailene mi veriyosun?
Cogu ailede denk geliyorum cocugun maas iyiyse evlenmesini geciktirmeye calisiyolar.
Seninkinde uzaklik sorun degil. Hatta sorun bile yok.
Valla annem bu sebeple aglasa uzulmem hatta agla derim. Aglamak istiyosa aglasin cigerleri rahatlar. Anneyse anne gibi davransin. Yarin obur gun sen bu adamdan ayrilsan baskasiyla evlensen ve hergun o adamdan dayak yesen annen senin suratina nasil bakacak? Pışpış yapma, kiyamam da deme annene o sana baya saglam kiyiyo bencilligiyle. Ben olsam ne yemek yerim ne de konusurum.

X