Kimse yanimda durmuyor aksine annemlerin yanindalar aileni dinle diyorlarannenden buyuk dayın teyzen kımın varsa konus bence
araya gırsın annenle konussun
en azından tanıs kızı enı sonu verıceksın kader kısmet belkı aıleyı seversın
burdan bırıne verıp kızını mutsuz edecegıne omur boyu vıcdan azabı cekıcegıne kız mutlu olsun sende ol desın
Üzüldüm canımYok
Yok cnm bn bulundum ama yok istemiyorlar bni
belkı bana kızacaksınız ama ıcımden gelenı soyleyeyımKimse yanimda durmuyor aksine annemlerin yanindalar aileni dinle diyorlarannemden buyuk bi teyzem var zaten baska yok amcalarla da aramiz iyi degil kimsenin faydasi dokunmaz yani bana
Yok cnm mezhep meselesiÜzüldüm canımseninde ailen uzak oldugundan dolayi mi karsi cikti
Kizmam niye kızayim.. ben beraber oldugum kisiyle mutlu olacaģima eminim ailem sirf uzaklik yuzunden benim.mutluluguma mani olursa bazi seyleri goze alirim sevdigim icin.. biromur mutsuz olup pisman olmaktansa ben istedim evlendim pisman degilim derim bana hakli bi sebepleri de yok karsi cikabilecekleri.. ben sonuna kadar savaşicam sevdigim kisi icin.. bunuda atlaticaz insallah atlatana kadar cok yorulucaz biliyorum ama insallah bizim icin hayirlisidirbelkı bana kızacaksınız ama ıcımden gelenı soyleyeyım
ınsanın gercekten kaderındeyse o kısı
herkesın agzı dılı baglanıyor
hatta bazen kotu oldugunu bıle bıle evlılıkler oluyor ya
ondan ıste ınsanın kaderındeyse oyle oluyor
en bastan aılen boyle kestırıp attıysa emın ol aynı sehırde olsaydınız da olmayacak demektı
sen sen ol bankacı yası yerınde aklı basında kızsın
ne kadar seversen sev hıc kımse hıcbırsey aılenı uzdugune karsına aldıgına degmez
kac sene konusmussunuz sarsılmamıssınız
ınanıyorsan olabılecegıne 1 sene daha konusun devam edın
hayırlısıyla olsun ınsallah hayırlı degılse olmasın
Tesekkur ederim sağolun insallah o benim kaderimdir :)Anneniz , uzağa gitmenizi istemiyor anladığım kadarıyla.
Başkasıyla evlenseniz dahi herzaman uzağa gitme gibi bir durumunuz olabilir , esinizin isi vs. Nedenlerle .
Zaten kaderde varsa kismetiniz çinde dahi olsa ,olur bir sekilde .
Allah ikna etme gücü versin size , kolay gelsin ::::))))
Amin sagolun tesekkur ederim. Bende de sinir denen bisey kalmadi yasadiklarimdan dolayiAyyy bu ailelere ne oluyor boyle..
Allah yardimciniz olsun..
Ben cok sinir oldum..
Sen devam et bunlari yapmaya. Bu kiz cok kotu diyip izin vericekler. Yeter ki vazgecmeBugun zaten sinir krizi gecirdim annem ne yapacağini şasirdiama yine de beni görmezden geliyorlar herkes kendi havasinda hiç bisey olmamis gibi
Tesekkur ederim sağolun insallah o benim kaderimdir :)
Insallahhh.. vazgecmeye niyetim yok.. zaten icimde hep bi umut var rabbim boşa çikarmaz insallahSen devam et bunlari yapmaya. Bu kiz cok kotu diyip izin vericekler. Yeter ki vazgecme
Amin insallah tesekkur ederim :)İnsallah ,hayirlisiysa Allah kavusturr sizi , mutluluklar :::))))
Şuan tek dertleri uzaklıkÇok enteresan
Sadece uzak diye kız mı verilmezmiş
Hani çocukta bir eksiklik bir gediklik görseler tamam diyeceğim aileler bilir ama
Ikna etmekten baska carem yokCok tuhaf bir aileniz varmis dogrusu, hic bir yol birakmiyorlar tüm yollari kapatiyor lar.
Sende hergün hergün ayni konuyu gündeme getir biktir onlari taki getir tanisalim diyene kadar..
Baska care gelmedi aklima ...
Hayir tanismayı bile istemiyorlar5 yıl da az bi vakit değilmiş .. aileleriniz tanışmıyor mu belki yumuşarlardı öyle olsa