- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki aynı durum sizin başınıza gelmemiş. Mirasınızı niye bağışlıyorsunuz ? Evlat, ömür boyu evlatta; 18 yaşını doldurmuş, yetişkin bir birey haline gelmiş çocuğunuz, hayatını sizin arzu ettiğinizden farklı bir şekilde yaşamak isterse; siz, neden hayatınız sona ermiş gibi davranacaksınız ?
Çok geç kalmışsınız neden bu kadar yıl beklediniz hemen evlenin okul bitmeden hatta bir de çocuk olsun ama peş peşeArkadaşlar selamınaleyküm. Ben 21 yaşındayım sevdiğim genç 24 yaşında ve biz birbirimizi çok seviyoruz aynı memleketteniz konuştuk görüştük Onun ailesi biliyor bizi ve destekliyor da tanıdığım kadarıyla çok da iyi insanlar ahlaklı huyları güzel tam da rabbimden istediğim gibi.
Ben üniversite 1 öğrencisiyim sırf ailem için memleketi terk etmedim memlekette okuyorum ve okuduğum bölümün ne ataması var ne önü açık hiçbirşey yok yeni birinci sınıfım. Ama içmide hiç okuma hevesi olmadı yıllarca her bölümü denedim dil sözel eşit ağırlık hiçbiri olmadı olmuyor yani bende o istek yok. Birlikte olduğm genç askeri personel ama 2025te bırakacak güvenlik görevlisi olacak 2 yıllık bölümünü okuyacak çünkü. evi var maaşı var her imkanı var annemin karşısına geçtim anlattım biz evlenmek istiyoruz tamam yaşım erken ama biz iki yıl sonrasında evlenmek istiyoruz nolur anlayış göster dedim. Ağza alınmayacak laflar saydı asla dedi olmayacak dedi git meslek sahibi ol yanımızda kal bizle yaşa dedi ama kendileri de biliyorlar okuduğum bölümün önü hiçbir şekilde açık değil. Ağladım yalvardım asla dedi olmayacak öyle bişey dedi anne seviyoruz genç yaşımızda helal olmak istiyorz dedim saldırdı dövdü yüzüme tükürdü namusuma laf söyledi sana ne yaptık da bizden kaçıyorsun dedi. ben evliliğe kaçış olarak bakmıyorum benim mutluluğum muradım kendi yuvamda dedim müsaade et dedim bi bırak çocuk senle tanışmak istiyor annesi tanışmak istiyor dedim o da teyzem de birlik oldular asla dediler yüzüme bakmıyorlar telefonumu aldılar hata yapıyorsun fark edip pişman ol aklından bu salak saçma evlilik konusun at diyorlar. ama çocuk ve ailesi çok iyiler çocuk bana annen beni tanısın hatta araştırın bile ailemi beni dedi yok napıyorsam yok annem yok diyor inadına napacağım bi fikir verin bana
Keşke senın yasında olsaydım. Eşşek gıbı calısır harıka bır bölüm okurdum. Annende helal olsun. Oku dıye her seyı yapıyor.Arkadaşlar selamınaleyküm. Ben 21 yaşındayım sevdiğim genç 24 yaşında ve biz birbirimizi çok seviyoruz aynı memleketteniz konuştuk görüştük Onun ailesi biliyor bizi ve destekliyor da tanıdığım kadarıyla çok da iyi insanlar ahlaklı huyları güzel tam da rabbimden istediğim gibi.
Ben üniversite 1 öğrencisiyim sırf ailem için memleketi terk etmedim memlekette okuyorum ve okuduğum bölümün ne ataması var ne önü açık hiçbirşey yok yeni birinci sınıfım. Ama içmide hiç okuma hevesi olmadı yıllarca her bölümü denedim dil sözel eşit ağırlık hiçbiri olmadı olmuyor yani bende o istek yok. Birlikte olduğm genç askeri personel ama 2025te bırakacak güvenlik görevlisi olacak 2 yıllık bölümünü okuyacak çünkü. evi var maaşı var her imkanı var annemin karşısına geçtim anlattım biz evlenmek istiyoruz tamam yaşım erken ama biz iki yıl sonrasında evlenmek istiyoruz nolur anlayış göster dedim. Ağza alınmayacak laflar saydı asla dedi olmayacak dedi git meslek sahibi ol yanımızda kal bizle yaşa dedi ama kendileri de biliyorlar okuduğum bölümün önü hiçbir şekilde açık değil. Ağladım yalvardım asla dedi olmayacak öyle bişey dedi anne seviyoruz genç yaşımızda helal olmak istiyorz dedim saldırdı dövdü yüzüme tükürdü namusuma laf söyledi sana ne yaptık da bizden kaçıyorsun dedi. ben evliliğe kaçış olarak bakmıyorum benim mutluluğum muradım kendi yuvamda dedim müsaade et dedim bi bırak çocuk senle tanışmak istiyor annesi tanışmak istiyor dedim o da teyzem de birlik oldular asla dediler yüzüme bakmıyorlar telefonumu aldılar hata yapıyorsun fark edip pişman ol aklından bu salak saçma evlilik konusun at diyorlar. ama çocuk ve ailesi çok iyiler çocuk bana annen beni tanısın hatta araştırın bile ailemi beni dedi yok napıyorsam yok annem yok diyor inadına napacağım bi fikir verin bana
Öyle bir denk geliyor ki okumak isteyene hemen kocaya dayatan kötü aile, istemeyene de okusun diye didinen başka bir aile.Helal olsun böyle ailelere. Kız çocuklarını okutmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Hayatımda abartan çok insan gördüm de bu kadarını görmedim. Yok daha nelerbak ben sana kızım bana okulu bırakıp evleneceğim deseydi iki lisans mezunu 20 yıllık öğretmen ,45 yaşında hayatın tüm sillesini yemiş bir kadın, konya ovası kadar geniş karakterli bir anne olarak yapacaklarımı yazayım
telefonunu kapatırdım
pcyi elinden alır satardım
bütün mirasımı bağışlar ona zırnık bırakmazdım
hayat sigortamı iptal ederdim
evde yemeği çamaşırı bulaşığı faturaları ödenir onun dışında kuruş harçlık vermezdim
çok istiyorsa istediği hayatı gider çalışır kazanır yapar
ha daha mı diretiyor doğru babasının evine
ordan da zaten kıçına baka baka dönerdi
neyin evliliği neyin helali
böbreğini veren kadını aldatıyor erkekler
5 çocuğunun anasını kapıya koyuyor be
kime neye güveniyorsun bu hayatta
kendinize gelin artık bıktım ergen ajitasyonundan
Buradakiler dindar değil ama ben dindarım deyince siz saçmalamış olmuyor musunuz? Nereden biliyorsunuz buradakilerin dindarlık seviyesini?Sacmalamissiniz çünkü neyse bende uğraşamayacağım iyi aksamlar
Ya bu aşk denenen saçma şeyi gözünde çok büyütme. Annen haklı önce okulunu bitirip kariyer sahibi olman gerekiyor. Elin oğluna güvenip geleceğini mahvetme.Arkadaşlar selamınaleyküm. Ben 21 yaşındayım sevdiğim genç 24 yaşında ve biz birbirimizi çok seviyoruz aynı memleketteniz konuştuk görüştük Onun ailesi biliyor bizi ve destekliyor da tanıdığım kadarıyla çok da iyi insanlar ahlaklı huyları güzel tam da rabbimden istediğim gibi.
Ayrıca hizmetçilerin müştemilatında yamalı kıyafetlerle dolaşmış saçlarla yaşamalı ve bir öğün önüne ekmek kırıntısı atılmalı.bak ben sana kızım bana okulu bırakıp evleneceğim deseydi iki lisans mezunu 20 yıllık öğretmen ,45 yaşında hayatın tüm sillesini yemiş bir kadın, konya ovası kadar geniş karakterli bir anne olarak yapacaklarımı yazayım
telefonunu kapatırdım
evde yemeği çamaşırı bulaşığı faturaları ödenir onun dışında kuruş harçlık vermezdim
Doğru düşünce yanlış tavır. Bunu yapmanız sadece yanlışı cazibeli hale getirir. Yanlışlar doğru, doğrular yanlıştır misali.bak ben sana kızım bana okulu bırakıp evleneceğim deseydi iki lisans mezunu 20 yıllık öğretmen ,45 yaşında hayatın tüm sillesini yemiş bir kadın, konya ovası kadar geniş karakterli bir anne olarak yapacaklarımı yazayım
telefonunu kapatırdım
O yorumu ben yapmadım.Karsi çıkan benim yanlış kişiyi etiketlemissinizBuradakiler dindar değil ama ben dindarım deyince siz saçmalamış olmuyor musunuz? Nereden biliyorsunuz buradakilerin dindarlık seviyesini?
Özür dilerim dikkat etmemişim.O yorumu ben yapmadım.Karsi çıkan benim yanlış kişiyi etiketlemissiniz