• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem sevdiğimle beni ayırdı

Kesinlikle oyle. 8 bucuk yillik evliyim ailemin Turkiyedeki evindeki odam olduğu gibi duruyor nasil biraktiysam oyle. 😬
Her zaman dönüp yeniden baslayabilirdim. Tekrar avrupada yaşiyorlar bir kaç senedir artik, boşansam yanlarina gider oradan hayatima devam ederim herhalde. 😁

İsterse 30 yaşinda evlilik dusunuyor olsun, kocasi disinda hep 2. 3. Bir secenek, bir geri dönüş yolu olmali. 🤷
Sizin adiniza sevindim ayrica. Mutluluklar dilerim.
Böyle ailelerde büyüyen kadınlar zaten mutlaka ailesinin desteği+kendi emeği ile iş güç/ikinci üçüncü seçenek gibi imkanlara sahip oluyor. O bilinçle yetişiyor çünkü.
Ailem baksın, kocam baksın kafasındakiler de genelde benzer sıkıntıları yaşıyor.

Çok teşekkür ederim, hep mutlu olalım 🌸

Ayrıca hizmetçilerin müştemilatında yamalı kıyafetlerle dolaşmış saçlarla yaşamalı ve bir öğün önüne ekmek kırıntısı atılmalı.

Abla ne diyorsun sen ya :KK70:

ay hayır ya bitlenmesin diye saçlarını kazıtıcam
hiç türk filmi izlememişsin :skandal:

Turkiye'de evlilik disi cinsellik dini ya da kulturel sebeplerle yasak olmasa, genc yasta evlenme niyetlisi kadin/erkeklerin sayisi o kadar azalir ki...Butun dert sevisemiyor olmak aslinda, bu kadar uzun cumleler yazilmasinin bir anlami yok, alt metin anlasiliyor. 😬

Kızım var benimde büyük konuşmak istemiyorum ama annen az bile yapmış hell olsun ona. Sanada allah akıl fikir versin. Bu yaşta ne evliliği ya aklınımı kaçırdın sen okulunu oku iş sahibi ol evlenirsin sonra ne bu acele.

Nasıl ortamlarda yetişiyorsunuz siz ya bunlar nasıl laflar daha 21 yaşındasın. Helal olmak istiyoruz muradım o benim falan. 35 yaşımdayım cümle içinde ben kullanmıyorum bu kelimeleri.
Otur oturduğun yerde ne evlenmesi ya önü açık değilmiş. Üniversitenin amacı KPSS ile atanmak değildir. Okuldan ne alabilirim sen ona bak. Bölümün ne bilmiyorum ama. Yükseğini yap. Farklı alanda işe gir. Meslek sahibi olmanın yolunu ara. Bir adamın insafına mı bırakacaksın kendini? Yarın öbür gün vefat etse, çalışamayacak duruma gelse sen 2 çocukla iş mi arayacaksın?
Sonra da burada konu açarsın. Biz de gereksiz üzülürüz.
Daha da üzülmem mesleğim yok boşanamıyorum diyenlere.
varoşların aşkı tutkulu olur. nerde bizde öyle cümleler..

Back