- 28 Haziran 2022
- 495
- 433
- 23
- 35
Maaşallah azminize hayran kaldım. Hangi ara tıp okuyup çocuklara falan baktınızAyakların üzerinde durmadan evlilik yapmayın
Sonuç pişmanlık olur 19 yaşında evlenmiş 4 ćocuk annesi bir doktor olarak yazıyorum
Farkımız beni döven annem yoktu yanımda
Ben evlendiğimde 23 yaşındaydım, eski eşim 25. Biz erken başladığımız için okullarımız da erken bitmişti, ikimiz de birkaç yıldır çalışıyorduk, onun mesleği maaşı baya üst düzeydi hatta, aileler de destek oldu ama çoğu şeyi kendi yaptı. Yani herkes, yaşı küçük olsa da, ayakları üzerindeydi.
Bizim başka sorunlar oldu, bitti velhasıl, neyse, konu o değil zaten
Yaşlar küçük, eğitim yok, diploma meslek yok, vizyon zaten asla yok, aile onayı yok, ee? Bu koşullarda, henüz bi şeyle sınanmamış ve toz pembe görünen aşkına güvenip böyle bi riske mi gireceksin gerçekten?
Seni çok seviyorsa beklesin, eğitimini desteklesin, o süre içinde de iyice tanımış olursun. Baktın hâlâ gayet iyi devam ediyor, o zaman evlenirsin. Koca bi yere kaçmıyor.
Bir de bu durum var, bir sürü bölüm denedim demişsin. Denediğin bölümler de sayısal / eşit ağırlık gibi bölümler..? Lisedeki bölümler yani. Dur daha çabalamamışsın bile …Ayrica 21 yasinda kac tane farkli bölümde okumayi denemis olabilirsin ki?
Tebrik ediyoruz sizi dindar olduğunuz için.En çok siz dindarsiniz buradaki herkes ataiz.Aleykum selam canım. Dindar bir ablanım seni anlıyorum. Sevmeni de anlıyorum. Sevgilin haram olmadığı için mesafeli ve aralıklarla görüş ve oku mesleğini eline al. Burada konuşan ablaların haklılar. Hani onlar dindar değil diyorsan ben öyleyim ama aynısını diyorum. Burada insanların yaşadıklarını oku ibret al oku oku oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?