Ahhh Kaynana

keşke evlenmeden okusaydınız buraları :)
kesin vazgeçerdiniz.. sabredin
inşallah dedikleri zamanda ayırırlar evinizi..

bence esinle konusmalısın baska bir eve cıkmaya ikna etmelisin kafan rahat olur

Çikolata sadece bir örnekti eskiden beri çok yemek seçerdim annemin son çocuğuyum nazlı büyüdüm. Hamileyim herşeyi yiyemiyorum bir zeytin aldırdım benim yaptığım daha güzel bu ne böyle dedi kp ye. Canım bir meyveyi çekti iki kez aldı sağolsun sonra bana birgün şakayla karışık ne hamilelikmis hep güzel şeyler istiyorsun dedi bende olsem birdaha senden birşey istemem bu sondu dedim

Aman basına kakmıs hic almasa daha iyiydi cevabını iyi vermissin ama

Kac yasındasın

aman çocuk yapmaktanda geri kalmamışsın hayır aynı evde yaşamayı kabul ettin
birde ödül olarak hamilesiniz bravo sana
ayrı eve çıkıp çocuk yapsaydınız
çocuk doğunca anlıyacaksınız ne demek istediğimi

Bu zamanda,hem de okul okuyan bir insan olarak kaynana kayın peder görümce kayın....olan evde ne işin var güzelim.Kimsenin seni çocuk gibi azarlamaya,herşeyine karışmaya hakkı yok.Önce sen suçlusun böyle bir evliliği kabul ettiğin için.Sonra da eşin suçlu böyle bir evliliği sana yaşattığı için.Kayınvalideni sen seçmedin ama eşini sen seçtin.Çözümünde belli.Başka eve çıkacaksın.Öyle 1 yıl 2 yıl beklemekle olacak iş değil.Hem sen onların emirleri altına gir.Hem onlara rağmen bu evliliği kabul et.Hem herşeyine karışsın laf soksun.Sonra da seni suçlasın.Kimse salak değil kusura bakmasın.Sana çektirmiyorum demek ne demek ya.Lütufta mı bulunmuş.O kim ki sana çektirecek.Sen çekmek için mi yuva kurdun.

peki ne dememizi bekliyorsunuz?
ahh canım çok üzüldüm v.s. falan mı dememizi bekliyorsunuz?
dediklerimizi uygulayabilecek misiniz ona göre yorum yazalım
mesela benim önerim eşinizi dinlemeyin biran önce iş bulup çalışın
biraz kararlı ve dik durun..

cocuk oldukdan sonra o evden cikabilmen dahada zor olacak
Canım o kadar ağzı var dili yok değilim bir kez büyük tartıştık oğlunun düğünü olsun o düğünden bu eve dönen ben olmucam dedim Allah sana senin gibisini nasip etsin dedim ki görünen o ki benden sonraki gerçekten de öyle olacak o yapmasa bile annesi alır ahimi ondan çok iyi biliyorum

Hamile olduğum halde mi kimi günler ayağa bile kalkamazken mi?

21 yasındasın bebek icin bekleseydin keske canım
Herşey o kadar birbiriyle bağlantılı ki annem ve babam hasta ve yaşlılar son çocuklarıydim bir yıl çocuk istemedim ama annem şu hayattaki tek istediğim senin çocuğunu görmek dedi çok düşkünüm anne babama birgün gelir de o pişmanlığı yaşamak istemedim

Nasıl katlanıyorsunuz buna ya?
Resmen kv den izin almak zorundasınız.
Hiç bir şekilde özgürlüğünüz yok çikolata bile yiyemiyorsunuz.

Nasıl katlanıyorsunuz buna ya?
Resmen kv den izin almak zorundasınız.
Hiç bir şekilde özgürlüğünüz yok çikolata bile yiyemiyorsunuz.
yiyemez tabi onun evi onun kuralları o eve giren paralar onun istediğini yapar...
hanım kızımızda gözünü açsın gerekirse terketsin kocasını evini ayırsın...
doğurup çocuğu 4-5 aya getirincede madem ailesi okutmuş bi zahmet elini taşın altına soksun ben çalışacağım hayat benim diye resti çeksin..
o zaman yediği çikolatanın hesabını vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…