Ahhh Kaynana

Canim yasadiklarini uzulerek okudum inan.. senin yasadiklarinin aynisini kuzenim yasiyor suan o da erken yasta evlendi ailesinin istemedigi biriyle ve suan geri de donemiyor.. kuzenim careyi calismakta buldu en azindan yuzlerini aksamdan aksama goruyor.. sende biraz sabredip bebek dogduktan sonra calisabilirsin yada ailenin de destegini alarak esine ayri eve cikma konusunda ikna et.. sonucta esin hergun seni uzgun aglarken gormeye nasil dayaniyor bir de hamilesin bebisin de sagligini dusunmek zorunda esin..

Eşin sana hak veriyorsa biraz sabret.esine annesini kotuledikce sen suclu olursun. annesi soylrdiklerinde hakli cikmis olur.bunu yapmamaya çalış. Annesiyle sorunlarını kendin çöz. hesap verme eşinden başkasına. Dışarı çık gez toz ailene git sürekli ve sık sık. ev işi yapma kesinlikle. Bulmus senin gibi gelini tabi gondermek istemez.eşinin yaninda ailesine kötü bişey soyleme ki kötü olan onlar olsun.eşin yokken yuz verme.oodana çık. Keske ayri eve çıkana kadar çocuk yapmasaydin.bu cok büyük bi hata.bu cadi kaynanayla logusaligin sana zehir olur.ben olsam odama bi çaycı koyardim akşam çayını esimle odamda içerim( Ben biraz degişigimdir.) Eşime başbaşa ne kadar mutlu ve özgür oldugumuzu hissettirirdim.biraz genişse odaniz tv berjer falan koyun.kendinize bi kose kurun odanizda.naparsaniz yapin da hesap vermeyin gülün gecin.sizi mutsuz etmesine fırsat vermeyin. Ayrı eve cikinca da mutlaka bana yazın birlikte sevinelim. inşallah bebeginiz olmadan ayrı eve çıkarsınız.

Tatlım içine atıp kendine dert ediyosun kaynanana ağzına geleni söyle. Eşine hiç dır dır etme aksine eşine daha çok yaklaş. Kaynanan sana nasıl kötü davranıyosa sende ona öyle davran bende kaynanama anladığı dilden konuştum şu an çok mutluyum mesela

Aninda cevap verin.
Cikolata olayinda onlar torununuza size hemen baaska alip gelsin diyebilirdiniz huylu huyundan gelini icin hic vazgecmez. Dogru olan su niye boyle yapio diyip vakit harcamayin. Biraz bencil olun saygisizlik yapmadan

sanal ortam sandığınız kadar güzel değil..
gayette ezik görürler hatta gömerler bile ..
kv ile baş etme yolları 1 eşden 2 cevap vermekten geçiyor
ben de çok saygılıydım şu an gayet saygısızım o bişey dese ben on şey diyorum iyide oluyor

Allah sabır versin sana.. Bu ne böyle ya.
Hiç altta kalma hak edene hak ettiğini vereceksin. Yazık günah ya sen hamile kadına alınan çikolatayı al içinden yere fırlat! Sonrada ye sinsi sinsi. Allah yardımcın olsun canım. Onlarada merhamet vicdan versin çok sinirlendim inanki!!!

Katılıyorum size bende yüzlerine lafı vuruyorum valla. Beni ezenin karşısında susamam artık. Hiççççç de umurumda değil. Sakin,sessiz,saygılı oldukça tepene çıkıyorlar çünkü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…