Canım öncelikle aynı evde yaşaman bile sabırlı oldugunun bir göstergesi diye düsünüyorum.Anlattıgına göre biraz görgüsüzlük var esinin ailesinde.O cikolata olayına sasırdım ama sasırmıyım benim esimin ailesi de görgüsüz allahtan aynı sehirde degiliz.Canım senin tek çözümün o evden ayrılmak kira bile olsa baska evde yasayın ne olucak.Aynı evde oldugunuz sürece sorunlar hic bitmez acı ama gercek bu arkadasım.sürekli yüz yüze bakıyosunuz cünküSırf kimseye anlatıp kendimi ezik göstermek istemediğimden bu sayfayi mucize eseri buldum. Derdini anlatıyorsun ve kimse sana acıyarak bakamıyor şu sanal ortam ne güzel şeyben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz. Annesi babası 3 erkek ve bir kız kardeşi var. Dublex evde ama yemek dahil herşey bir uyumak için yukarı çıkıyoruz. Eşimin küçüğü Benim yaşımda o evlenmeden beni asla ayırmazlar ki zaten o evlenince bile o gitsin biz kalalım istiyorlar. Konuya gelince kb ve kp bir sıkıntım yok ancak kaynanam her yaptığımda art niyet arıyor kocasına Ben yukarı çıktıktan sonra ben ona iyilik yapıyorum o başıma kakiyor ablasina gidip beni çağırmıyor diyor halbuki çağriyorum gelip ne yapcam diyor. Eşim hamile olduğumdan canım çekti iki tane çikolata almıştı seviyorum diye eşim geldiği gibi poset i aldı kurcaladi çikolataları çıkardı ayıp birşey yapmısiz gibi baktı kp de baktı yanlış birşey gibi utandım sonra oturduğum yere attı bende kızıp almadan kalktım Yukarı çıktım. Bir kaç gün geçti bugün büyük görümceme gittik konu açıldı bana şunlardan yesene dedi bende abla ben herşeyi sevmiyorum bi tatlı niyetine arada çikolata yiyorum dedim kv da ordan onun gibi güzel şey mi var hep zaten güzel şeyleri seviyorsun dedi o gün ki lerin birini ben yedim birini de küçük kb yedi (18 yaşında) çok güzeldi dedi. Sesimi çıkarmadım. Geçen gün de eşimle bir akraba 'nin düğününe gittik eşim pazar günü bile 10 kadar çalışır. Gel bir çarşıda gezip öyle gidelim dedi bende açtım oturup birşeyler yedim saat 1 de eve geldik kapıyı açtignda tekrar sert ce çarptı ben yukarı çıktım eşime demediğini bırakmadı bu saatte kadar geziyorsun kadın bu saatte dışarıda olur mu hergün dışarıdasiniz gibi bir çok şey söyledi eşim de sus artık diye bağırıp yukarı geldi bende yeter artık dayanamiyorum gidelim bu evden beş kuruş parasız dedim olmaz diyor. Ev alcaz diyor kardeşim evlenecek para lazım diyor bende ben elimden geleni yaptım birgün gelip beni evde görmezsen sebebini biliyorsun dedim senden bunu beklemezdim dedi beni suçladı. Annesi çok otoriter herkes benim emrim altında olsun diyor annem in evine gitmeme bile kızıyor önce izin alıyordum bazen mirin kirin ediyordu bende eşime bundan sonra ona hiçbir şey sormam giderken haber veririm hepsi o kaç kişiyle evliyim ben bu evde dedim tamam dedi zoruna gidiyor şimdi sormamam. bizi saymıyor diyor akşam geldiğimde de genelde yatakta oluyor kpe bu kadını bu halde mi bırakıp gittin diyor ona anlatmaya çalışınca da sinirden ağlıyorum konuşamıyorum bizi görünce nefret inden ağlıyor diyor millet in yanında o kadar iyi görünüyor ki herkes Allah aranizi bozmasın diyor. Ben okul okudum hiç çalışmadım 6-7 ay dışında. birde okulun staj eğitimini yapmıştım bana sen çok şanslısın benim gibi kv zor bulunur ben çok çektim o yüzden sana çektirmiyorum baba evinde bu kadar rahat değildin diyor deli oluyorum bende baba evinde bulamadığım rahatlığı sen mi veriyorsun bana Allah kızına da bir tane senden nasip etsin dedim hiç birşey demedi. eşim hak veriyor bana ama 1 -2 yıl dayan geçecek diyor o gidip annesiyle konuşunca da karın doldurmuş diyor ne yapcam bilmiyorum o kadar içime atıyorum ki sinirden ağlıyorum. Normal de çok sert biriyim asla cevap vermeden durmam ama uğraşmıyorum artık bütün enerjisini bana harcıyor nasıl bas edicem bilmiyorum
Bi kere kabul etmis bir de hamile cocuk faktoru de isin icine giriyo Allah yardım etsin vallaEv üstüne ev olmaz bastan neden kabul edıyorsunuz
Sırf evleneyım aman bırlıkte oturalım ne olacak kafasını yasayanların hazın sonu malesef cocuk dogunca daha beter oluyor işler bu sefer bebek bakımına sütüne kakasına kadar karısacak. Eşin gitöeye niyeti hiç yok kardesi evlensin ev alınsın hikayeleri çok okuduk kk'da keşke konu sahibi çalışıyor olsaydı en azından ekonomik özgürlüğü ile daha kolay hareket edebilirdiBi kere kabul etmis bir de hamile cocuk faktoru de isin icine giriyo Allah yardım etsin valla
Bende o hikayelere inanmıyorum evlenene kadar baska eve gecicez derler evlendikten sonra 2 yıl daha 5 yıl daha diye oyalarlar.Ama bu bebıs size ugurlu gelir insallah.Mübarek ramazan ayında cok dua et rabbim hayırlısıyla kabul edicektir niyetlerini.belki senin sınavın buSırf evleneyım aman bırlıkte oturalım ne olacak kafasını yasayanların hazın sonu malesef cocuk dogunca daha beter oluyor işler bu sefer bebek bakımına sütüne kakasına kadar karısacak. Eşin gitöeye niyeti hiç yok kardesi evlensin ev alınsın hikayeleri çok okuduk kk'da keşke konu sahibi çalışıyor olsaydı en azından ekonomik özgürlüğü ile daha kolay hareket edebilirdi
Sağol canım evet eşim öyledir biraz hatta çok öyledir. Ama küçüklükten beri öyle yetiştirmiş anne babaya çok değer verir. Şimdi iyi yine önceleri hiç dinlemiyordu bile beni. İnanır misin sevgiliyken anne babası yüzünden gelip yanımda aglardi ben ağlamayı hep güçsüzlük görür kızardım Şimdi aynısını ben yapıyorum. Kv ile aramızda kültür farkı çok beni anlamıyor onun gibi olayım istiyor . birgün kp benim gelinim çok iyi dedi o da şakayla karışık neresi iyi şunun dedi kp bana dönüp daha küçük büyüsün aynı senin gibi bir kadın olur değil mi kızım dedi bende hayır olmam o zaman onun gibi olan birini alsaydıniz öyle olayım istiyorsun da zaten bir tane var dedim. Sustu birşey demedi ama hep yukarı çıkınca merdivenden dinliyorum nasıl çekistiriyor inanamıyorum bu anlattığı ben miyim diye. Eşim çok sessiz sakin biriydi ilk evlendiğimzde Ama psikolojisi bozuldu onun yüzünden ne yapsa ne yapsak yaranamiyoruzOncelıkle Allah sabır versın canım ama eşini çok pasif buldum bence yeterli değil .Kayınvalıdene gelınce ıcınde tutma hakedıyorsa soyle cevabını ver bılmıyorum ama hem hamıle olup en hassas donemınde sureklı uzulmen , bebegınede zarar verır çık gıt annene bıraz kafanı dağıt eşin salmıyorsada gıt!! Aılenle konuş eşinle konuşsunlar arkanda oldugunu bılsın ein ve aılesı. Ben şahsen değil 1 sene 1 gün katlanamam herhalde elımde kalır o kadın ınsallah tez zamanda o kadından kurtulursun.
Yani en başında beraber oturmayi kabul ederken aklın neredeydi ki? Ev üstünde ev olmuyo maalesef. Şimdi burda sana kim ne dese senin sorunun cozulmez ķı. Cekiceksin maalesef senin soyleminle 1 2 sene daha. Doğum yaptiktan sonrada çocuğumu onların yanında sevemiyorum vs diye konu acacaksin gibi gorunuyorSırf kimseye anlatıp kendimi ezik göstermek istemediğimden bu sayfayi mucize eseri buldum. Derdini anlatıyorsun ve kimse sana acıyarak bakamıyor şu sanal ortam ne güzel şeyben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz. Annesi babası 3 erkek ve bir kız kardeşi var. Dublex evde ama yemek dahil herşey bir uyumak için yukarı çıkıyoruz. Eşimin küçüğü Benim yaşımda o evlenmeden beni asla ayırmazlar ki zaten o evlenince bile o gitsin biz kalalım istiyorlar. Konuya gelince kb ve kp bir sıkıntım yok ancak kaynanam her yaptığımda art niyet arıyor kocasına Ben yukarı çıktıktan sonra ben ona iyilik yapıyorum o başıma kakiyor ablasina gidip beni çağırmıyor diyor halbuki çağriyorum gelip ne yapcam diyor. Eşim hamile olduğumdan canım çekti iki tane çikolata almıştı seviyorum diye eşim geldiği gibi poset i aldı kurcaladi çikolataları çıkardı ayıp birşey yapmısiz gibi baktı kp de baktı yanlış birşey gibi utandım sonra oturduğum yere attı bende kızıp almadan kalktım Yukarı çıktım. Bir kaç gün geçti bugün büyük görümceme gittik konu açıldı bana şunlardan yesene dedi bende abla ben herşeyi sevmiyorum bi tatlı niyetine arada çikolata yiyorum dedim kv da ordan onun gibi güzel şey mi var hep zaten güzel şeyleri seviyorsun dedi o gün ki lerin birini ben yedim birini de küçük kb yedi (18 yaşında) çok güzeldi dedi. Sesimi çıkarmadım. Geçen gün de eşimle bir akraba 'nin düğününe gittik eşim pazar günü bile 10 kadar çalışır. Gel bir çarşıda gezip öyle gidelim dedi bende açtım oturup birşeyler yedim saat 1 de eve geldik kapıyı açtignda tekrar sert ce çarptı ben yukarı çıktım eşime demediğini bırakmadı bu saatte kadar geziyorsun kadın bu saatte dışarıda olur mu hergün dışarıdasiniz gibi bir çok şey söyledi eşim de sus artık diye bağırıp yukarı geldi bende yeter artık dayanamiyorum gidelim bu evden beş kuruş parasız dedim olmaz diyor. Ev alcaz diyor kardeşim evlenecek para lazım diyor bende ben elimden geleni yaptım birgün gelip beni evde görmezsen sebebini biliyorsun dedim senden bunu beklemezdim dedi beni suçladı. Annesi çok otoriter herkes benim emrim altında olsun diyor annem in evine gitmeme bile kızıyor önce izin alıyordum bazen mirin kirin ediyordu bende eşime bundan sonra ona hiçbir şey sormam giderken haber veririm hepsi o kaç kişiyle evliyim ben bu evde dedim tamam dedi zoruna gidiyor şimdi sormamam. bizi saymıyor diyor akşam geldiğimde de genelde yatakta oluyor kpe bu kadını bu halde mi bırakıp gittin diyor ona anlatmaya çalışınca da sinirden ağlıyorum konuşamıyorum bizi görünce nefret inden ağlıyor diyor millet in yanında o kadar iyi görünüyor ki herkes Allah aranizi bozmasın diyor. Ben okul okudum hiç çalışmadım 6-7 ay dışında. birde okulun staj eğitimini yapmıştım bana sen çok şanslısın benim gibi kv zor bulunur ben çok çektim o yüzden sana çektirmiyorum baba evinde bu kadar rahat değildin diyor deli oluyorum bende baba evinde bulamadığım rahatlığı sen mi veriyorsun bana Allah kızına da bir tane senden nasip etsin dedim hiç birşey demedi. eşim hak veriyor bana ama 1 -2 yıl dayan geçecek diyor o gidip annesiyle konuşunca da karın doldurmuş diyor ne yapcam bilmiyorum o kadar içime atıyorum ki sinirden ağlıyorum. Normal de çok sert biriyim asla cevap vermeden durmam ama uğraşmıyorum artık bütün enerjisini bana harcıyor nasıl bas edicem bilmiyorum
Sağol canım evet eşim öyledir biraz hatta çok öyledir. Ama küçüklükten beri öyle yetiştirmiş anne babaya çok değer verir. Şimdi iyi yine önceleri hiç dinlemiyordu bile beni. İnanır misin sevgiliyken anne babası yüzünden gelip yanımda aglardi ben ağlamayı hep güçsüzlük görür kızardım Şimdi aynısını ben yapıyorum. Kv ile aramızda kültür farkı çok beni anlamıyor onun gibi olayım istiyor . birgün kp benim gelinim çok iyi dedi o da şakayla karışık neresi iyi şunun dedi kp bana dönüp daha küçük büyüsün aynı senin gibi bir kadın olur değil mi kızım dedi bende hayır olmam o zaman onun gibi olan birini alsaydıniz öyle olayım istiyorsun da zaten bir tane var dedim. Sustu birşey demedi ama hep yukarı çıkınca merdivenden dinliyorum nasıl çekistiriyor inanamıyorum bu anlattığı ben miyim diye. Eşim çok sessiz sakin biriydi ilk evlendiğimzde Ama psikolojisi bozuldu onun yüzünden ne yapsa ne yapsak yaranamiyoruz
kusura bakmayında bilmem kaç tane erkek çocuğu kaç tane kız çocuğunun evine gelin gelmek deli cesareti..bunu kabul ediyorsanız o evde yaşayacağınız her şeyi kabul ettiğinizin taahhütünüde siz veriyorsunuz..evine ayıramayacak adam evlenmesin..kaynanasından dert yanacak kadında kaynana evine evlenmesin.Sırf kimseye anlatıp kendimi ezik göstermek istemediğimden bu sayfayi mucize eseri buldum. Derdini anlatıyorsun ve kimse sana acıyarak bakamıyor şu sanal ortam ne güzel şeyben 1.5 yıllık evliyim ve 3 aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz. Annesi babası 3 erkek ve bir kız kardeşi var. Dublex evde ama yemek dahil herşey bir uyumak için yukarı çıkıyoruz. Eşimin küçüğü Benim yaşımda o evlenmeden beni asla ayırmazlar ki zaten o evlenince bile o gitsin biz kalalım istiyorlar. Konuya gelince kb ve kp bir sıkıntım yok ancak kaynanam her yaptığımda art niyet arıyor kocasına Ben yukarı çıktıktan sonra ben ona iyilik yapıyorum o başıma kakiyor ablasina gidip beni çağırmıyor diyor halbuki çağriyorum gelip ne yapcam diyor. Eşim hamile olduğumdan canım çekti iki tane çikolata almıştı seviyorum diye eşim geldiği gibi poset i aldı kurcaladi çikolataları çıkardı ayıp birşey yapmısiz gibi baktı kp de baktı yanlış birşey gibi utandım sonra oturduğum yere attı bende kızıp almadan kalktım Yukarı çıktım. Bir kaç gün geçti bugün büyük görümceme gittik konu açıldı bana şunlardan yesene dedi bende abla ben herşeyi sevmiyorum bi tatlı niyetine arada çikolata yiyorum dedim kv da ordan onun gibi güzel şey mi var hep zaten güzel şeyleri seviyorsun dedi o gün ki lerin birini ben yedim birini de küçük kb yedi (18 yaşında) çok güzeldi dedi. Sesimi çıkarmadım. Geçen gün de eşimle bir akraba 'nin düğününe gittik eşim pazar günü bile 10 kadar çalışır. Gel bir çarşıda gezip öyle gidelim dedi bende açtım oturup birşeyler yedim saat 1 de eve geldik kapıyı açtignda tekrar sert ce çarptı ben yukarı çıktım eşime demediğini bırakmadı bu saatte kadar geziyorsun kadın bu saatte dışarıda olur mu hergün dışarıdasiniz gibi bir çok şey söyledi eşim de sus artık diye bağırıp yukarı geldi bende yeter artık dayanamiyorum gidelim bu evden beş kuruş parasız dedim olmaz diyor. Ev alcaz diyor kardeşim evlenecek para lazım diyor bende ben elimden geleni yaptım birgün gelip beni evde görmezsen sebebini biliyorsun dedim senden bunu beklemezdim dedi beni suçladı. Annesi çok otoriter herkes benim emrim altında olsun diyor annem in evine gitmeme bile kızıyor önce izin alıyordum bazen mirin kirin ediyordu bende eşime bundan sonra ona hiçbir şey sormam giderken haber veririm hepsi o kaç kişiyle evliyim ben bu evde dedim tamam dedi zoruna gidiyor şimdi sormamam. bizi saymıyor diyor akşam geldiğimde de genelde yatakta oluyor kpe bu kadını bu halde mi bırakıp gittin diyor ona anlatmaya çalışınca da sinirden ağlıyorum konuşamıyorum bizi görünce nefret inden ağlıyor diyor millet in yanında o kadar iyi görünüyor ki herkes Allah aranizi bozmasın diyor. Ben okul okudum hiç çalışmadım 6-7 ay dışında. birde okulun staj eğitimini yapmıştım bana sen çok şanslısın benim gibi kv zor bulunur ben çok çektim o yüzden sana çektirmiyorum baba evinde bu kadar rahat değildin diyor deli oluyorum bende baba evinde bulamadığım rahatlığı sen mi veriyorsun bana Allah kızına da bir tane senden nasip etsin dedim hiç birşey demedi. eşim hak veriyor bana ama 1 -2 yıl dayan geçecek diyor o gidip annesiyle konuşunca da karın doldurmuş diyor ne yapcam bilmiyorum o kadar içime atıyorum ki sinirden ağlıyorum. Normal de çok sert biriyim asla cevap vermeden durmam ama uğraşmıyorum artık bütün enerjisini bana harcıyor nasıl bas edicem bilmiyorum
Evet yaptım öyle bir hata benim tek suçum inanmak oldu evimiz yapılıyor şimdi Ama o evlenene kadar ayırmiyorlar ailecek böyleler çok ayıp birşey onlara göre. Ekonomik özgürlüğe gelince eşim çalışmamı istemiyor ben çok söyledim kv çalışmak istiyorum diye senin iş yerin evin dedi kalk ev işi yap çok boşsan dedi o gün bu gündür de pek birşeye el atmıyorum daha da deliriyorSırf evleneyım aman bırlıkte oturalım ne olacak kafasını yasayanların hazın sonu malesef cocuk dogunca daha beter oluyor işler bu sefer bebek bakımına sütüne kakasına kadar karısacak. Eşin gitöeye niyeti hiç yok kardesi evlensin ev alınsın hikayeleri çok okuduk kk'da keşke konu sahibi çalışıyor olsaydı en azından ekonomik özgürlüğü ile daha kolay hareket edebilirdi
Evet yaptım öyle bir hata benim tek suçum inanmak oldu evimiz yapılıyor şimdi Ama o evlenene kadar ayırmiyorlar ailecek böyleler çok ayıp birşey onlara göre. Ekonomik özgürlüğe gelince eşim çalışmamı istemiyor ben çok söyledim kv çalışmak istiyorum diye senin iş yerin evin dedi kalk ev işi yap çok boşsan dedi o gün bu gündür de pek birşeye el atmıyorum daha da deliriyor