- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
Ezilecek durum ne ki anlamadım ayrıca sen sadece 1 gece kalacaksın kişiden kişiye değişir ama kırmaya Değmez birbirinizi ondan sonra zaten Balayına çıkacaksınız . Ayrıca benim düğünde Köyde oldu gayette güzeldi :))))Bilmiyorum teyzemler surekli cok kotu gecer orda kalirsan bunu kabul ederseen hep ezerler diyo
Ben annesi babasiyla gece ole oturup sobbet etmeyi asla kabul etmem birlikte uyuyalim bide oldu olcak ne isleri bar o gece yanimda ne muhabbeti edicez yani
Bilmiyorum teyzemler surekli cok kotu gecer orda kalirsan bunu kabul ederseen hep ezerler diyo
Yok yahu, şu ilk geceye peri masalarındaki gibi " sonsuza dek mutlu yaşadılar" romantizmini ne olur atfetmeyin.Dugun gecesinin büyüsü ozelligi kalir mi ikimci gune
Şşşt, bence dolduruşa gelme, teyzen de bir alemmiş !Bilmiyorum teyzemler surekli cok kotu gecer orda kalirsan bunu kabul ederseen hep ezerler diyo
Yok yahu, şu ilk geceye peri masalarındaki gibi " sonsuza dek mutlu yaşadılar" romantizmini ne olur atfetmeyin.
Zaten insan ne olduğunu anlamıyor
Şşşt, bence dolduruşa gelme, teyzen de bir alemmiş !
Sadece cinsel anlamda biseyden bahsetmiyorum ne bilim romantik bi an karsilikli birer kadeh biseyler falan koy odasinda bunlar olur mu bilemiyorumDugun gunu o stres ve sabahtan aksama oturmadan o rahatsiz giysilerle gecen kosusturma, taki toreninde saatlerce ayakta durma, foto cekimleri, sulaleyle karsilikli gobek atmaca sonra hepsini tek tek opme ve aglak sahnelerle vedalasma sonrasi kafadaki 10 yuz bin milyon tel tokayi da cikardiktan sonra atesli ve basarili bir performans sergileyenlerin libidosu karsisinda ancak saygiyla egilebilirim
Dugun gunu o stres ve sabahtan aksama oturmadan o rahatsiz giysilerle gecen kosusturma, taki toreninde saatlerce ayakta durma, foto cekimleri, sulaleyle karsilikli gobek atmaca sonra hepsini tek tek opme ve aglak sahnelerle vedalasma sonrasi kafadaki 10 yuz bin milyon tel tokayi da cikardiktan sonra atesli ve basarili bir performans sergileyenlerin libidosu karsisinda ancak saygiyla egilebilirim
Sadece cinsel anlamda biseyden bahsetmiyorum ne bilim romantik bi an karsilikli birer kadeh biseyler falan koy odasinda bunlar olur mu bilemiyorum
Turk filmi mi kusura bakmayın ama cahil gibi ustume atlatmam hemen adamiAy kıyamam sana kız, nişanlın romantik mi bari ?
Bence çok fazla türk dizisi izleme, gerçek hayat acıtabilir seni..
Turk filmi mi kusura bakmayın ama cahil gibi ustume atlatmam hemen adami
Fazla anlam yukluyorsun o geceye zaten yorgunluktan ayakta duracak halin olmayacak bir gece sonra sevisiverin ne olacak artik tum geceler sizinBen annesi babasiyla gece ole oturup sobbet etmeyi asla kabul etmem birlikte uyuyalim bide oldu olcak ne isleri bar o gece yanimda ne muhabbeti edicez yani
Sevismek degil benim olayim zaten cinsel birlikteligimiz var ben sadece o gunun ozelligini yasayalim istiyorumFazla anlam yukluyorsun o geceye zaten yorgunluktan ayakta duracak halin olmayacak bir gece sonra sevisiverin ne olacak artik tum geceler sizin
O gunun ozelligi deyince bence nedir biliyor musun ayni evde ayni odada birlikte sarilip uyumak uyanmaktir geceyi birlikte gecirmis olmak bile yetmeli bir insana siz biraz fazla sertsiniz aileyle ne konusacam falan demissiniz bir arkadasa ki onun soylediginde de garip birsey yok ne guzel kizcagiz guzelce ustunu degistirmis gelmis sohbet edilmis aileyle ne var bunda? Dert dava iki kadeh bir sise ickiyse onu da goturun yaninizda sanki acik alanda kalacakmissinizcadirda kalacakmissiniz gibi uzulmeyin derimSevismek degil benim olayim zaten cinsel birlikteligimiz var ben sadece o gunun ozelligini yasayalim istiyorum
kesinlikle çok haklısın eşine rest çek bence de o ne saçmalık yahu! adetmiş diye kanlı çarşafı da assınlar ertesi gün töbe töbe!!! benim eşimin bi ağzından çıkmıştı ilk gece biz de mi kalsak diye öyle bir tepkim olmuştu ki saçmalama otele gidicez tabiki diye bir daha ağzına alamadı bu isteği. gerçi son güne kadar heralde bi umut kabul ederim diye oteli bile ayarlamamıştı ama sonunda otele gittik.Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
Ailesi evde olmaz yani heralde olursa buyuk skandal çünkü ama yani kendi evimiz olsa neysekesinlikle çok haklısın eşine rest çek bence de o ne saçmalık yahu! adetmiş diye kanlı çarşafı da assınlar ertesi gün töbe töbe!!! benim eşimin bi ağzından çıkmıştı ilk gece biz de mi kalsak diye öyle bir tepkim olmuştu ki saçmalama otele gidicez tabiki diye bir daha ağzına alamadı bu isteği. gerçi son güne kadar heralde bi umut kabul ederim diye oteli bile ayarlamamıştı ama sonunda otele gittik.
eğer o evde kalırsan da kesinlikle ilişkiye girme bence ilk gece. sizin mahreminizden anasına neymiş yahu!
Evlerinin alt kati bos orda dursak bari ailesi evde olmasa bile onlarin evinde konsantre olamaz ki insanIlk gece neyin bekçiliğini yapacaklarmış bunlar , ne kadar ayıp ve cahilce , arkadaşın dediği gibi ilk gece mışıl mışıl uyursun de ona "tabi ilk gece burda kalın denilmesinde ki sebeb o değilse"
bence cok haklısınız bız bırlıkte yasamamıza ragmen evlılık oncesınde , zaten ılk gece formalıteden olmasına ragmen , dugun sonrası otelde gecırdık gecemızı cokta hostu, ertesı gunde kalkınca yola cıktık balayı ıcın..Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis