yaa tabiki o gün başbaşa olmalısınız kesinlikle katılmıyorum aman ne olacak diyen arkadaşlara. birlikte ömür geçireceğiniz ilk gece her türlü çok özel, kaynana girecek mi sesim çıkacak mı tedirginliği ile mi geçecek? bir de cinsel birlikteliğiniz varmış ki çarşaf olayı her türlü problem. çok itici bence birinin evinde kalmak. gidin güzelce otelde kalın sabah kahvaltıya gidersiniz kv nizin yanına. gerçekten asla kabul etmezdim bunuSevismek degil benim olayim zaten cinsel birlikteligimiz var ben sadece o gunun ozelligini yasayalim istiyorum
Sadece cinsel anlamda biseyden bahsetmiyorum ne bilim romantik bi an karsilikli birer kadeh biseyler falan koy odasinda bunlar olur mu bilemiyorum
Carsaf adetleri yok ama illaki gorecekler rabi carsafi ben onu dusunmemistim :/yaa tabiki o gün başbaşa olmalısınız kesinlikle katılmıyorum aman ne olacak diyen arkadaşlara. birlikte ömür geçireceğiniz ilk gece her türlü çok özel, kaynana girecek mi sesim çıkacak mı tedirginliği ile mi geçecek? bir de cinsel birlikteliğiniz varmış ki çarşaf olayı her türlü problem. çok itici bence birinin evinde kalmak. gidin güzelce otelde kalın sabah kahvaltıya gidersiniz kv nizin yanına. gerçekten asla kabul etmezdim bunu
Evde olmasalarda onların evi sonuçtaBen bu yorumlari cidden anlamiyorum. Yani bu olay kadini nasil rencide ettigi apacik ortada degil mi? Hani sanki yazanlar Türk kültürün t'sini bilmiyorlarmis gibi. Evet o geceye anlam yükleniyor, özelikle köy ortaminda. Evet o kv'de carsafi kesin dedikleri. Ki evlenmissin, daha neden annelerde kalasin ki? Yani tersi olsa ve kiz "gel annemlerde kalalim dügün gecesi" dese abes kalir. Neden? Cünkü gelin artik o evden cikmis oluyor, eh ya damat?
Zaten tüm gün yogun geciyor, dügününü sonra bide insan rahat etmek ister, ve kim ne derse desin, evde baska kisiler olunca asla o rahat yok.
Evde olmasalarda onların evi sonuçta
Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
evet eğer eşin diretirse bu da çok harika bir çözüm yolu @midwife54Düğünümüz memlekette oldu. Gece kv de kaldık.kardeşleri kv kp de evdeydi. Eşim bir kanepede ben bir kanepede birkaç saat uyuduk gece, ben gelinlikle o damatlıkla
Sabah da 6 buçukta uçağa gelinlikle binip evime geldim ve evime gelinlikle girdim...
O gün akşam da balayı için yola çıktık evimizden...
Kv evinde kaldım mı kaldım
tam tersi muhtemelen kaynana o evde olmasını carsafı görmek icin istiyodur köyde var böyle adetler kimi bakar kimi bakmazilk gece o evde kalırsak benden birşey bekleme de bak nasıl götürüyor otele