- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
millet ne meraklı anacım naklen izle desen izleyecekler sonra en ufak birşeye yok ayıp yok sus bu ne o zamanbence de. sonra biz bakmadık biz görmedik diyorlar
Ayy doğru kalsın ilk gecede bir şey yapmasinilk gece o evde kalırsak benden birşey bekleme de bak nasıl götürüyor otele
Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
böğkkk iğrençAilesi kanlı carsaf bekliyordur
aaa oylemiymis..o zaman bende anlamadim olay nedir...yani kimseyi ilgilendirmez evlilik oncesi sonrasi, isteyen istedigini yasasin ama ilk olmayinca, sendeki kocanin rahatligi anlasildiYahu zaten cinsellik yasiyor muşsunuz..ilk kez olsa anliycam stresini...siz de bi değişiklik yapıp sevismeyin o gece...
ehh maalesefmillet ne meraklı anacım naklen izle desen izleyecekler sonra en ufak birşeye yok ayıp yok sus bu ne o zaman
Köyleree kapi arkdasinda kvde carsaf beklerde ondan..Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis