Ah şu adetler

Benim merak ettiğim şey, sizin adetlerinize göre onlardan beklentileriniz oldu mu? Şu kadar altın, bu kadar eşya, şu parası, bu malı vs.?

Dereyi görmede pacayı sıvamak bumuki acep? Tatlım dügün ne zaman, bunu neden daha şimdiden konuşuyorsunuz. Ama hersey tamamda adam ikna olmuyorsa, sonuna kadar diren cünkü sen Haklısın ben olsam bende kabul edemezdim

Ben sana hak veriyorum. Düğün gecesi özeldir. İster sevişirim, ister güreşirim, ister fosur fosur uyurum. Benim bileceğim iş. Daha önce sevişmişim, daha sonra sevişebilecekmişim önemli değil. Eğer kafanda düğün gecene dair bir hayalin varsa şartlar dahilinde onu gerçekleştirmeye hakkın var. Sırf "adet" diye kaynanamın evinde, gözüm kapıda, çarşaf ne olacak diye düşünerek benim için manevi değeri olan bir geceyi ziyan edemem. Ben hiç evlenmedim. Evlenenler o gece matah bir şey olmuyor zaten demişler. Yine de keyif senin değil mi? Nerede daha mutlu olacaksan orada kal. Ayrıca evliliğin boyunca daha kaç tane saçma "adet" çıkaracaklar onu da merak etmiyor değilim.

Yoksa damadın ailesi çarşaf da mı bekler ki.. Haklısınız ikna edip direk balayına gecebilirsiniz

Ailenin etkisinde mi kaliyorsun teyzemler istemez kotu gecer kendini ezdirirsin yazmissin?? Tutturmussun ilk gece ilk gece hem birliktelikte yasamissiniz ne olacak kalin orda. Amcalarim memlekette birer hafta arayla evlendi. Ilk amcamda babannem evi bosaltti amcamla yengem dugun gecesi kaldilar sanirim 3 gun fln eve gitmedik. Bir sonraki hafta diger amcam evlendi onlarda dugunden ertesi gun evlerine donecekti yengem kimseyi birakmadi biz cumbur cemaat babannemlerde kaldik. Ertesi gun onlar kendi evlerine gitti. He yengem ezildi mi asla! O da istemistir ilk geceleri ozel olsun diye ama sartlar bunu gerektirdi. Seninki de ayni durum kalin evde dert etme etkilenme insanlardan.

Aaaaa kayınvalidenler niye gidiyor evden. Kalsınlar hep birlikte pijama partisi yaparsınız.. İnsanın özeli diye bi şey var. Ne kadar anlayışsızlar arkadaşım senden malum şeyi göstermeni istiyor olmasınlar??

Düğün sabahı akraba gezmesi aman ne muhteşem :) utanırım ben Bee iyi yapmışsın

Çok Enteresan adetler varmış. .
Tatlım nişanlını ikna etmeye bak. .

tutturmussun ilk gece de ilk gece illa o gece olamasi sart degil be guzelim... o gece yat dinlen ertesi gunu op ellerini sonra dogruuu balayi oradada ilk gece olur merak etme...(ilk olan seyler hep ilk olur ister dugun gecesi ister 3-5 gun sonra)

ilk gece sevişmek zorunda değilsiniz zaten. bu "ilk gece" muhabbeti fazla büyütülüyor. her gece sizin. istediğiniz zaman istediğiniz mekanda sevişin.

ne olacak ya. bir gün kalın ama yalnız. uyur dinlenirsin yola çıkarsınız. sanki burrada herkes hollywoodvari ilk geceler geçiriyor

adetlerini .........

İlk geceden sonra nerde yaşayacaksınız? Kendi eviniz ayrı mı? Öyleyse kendi evinize gidin bence..
Sonuna kadar haklısın. İsterlerse hep birlikte uyuyun hatta bir de. Tövbe ya.

Carsaf olayi yok allahtan ama kalma olayindan vazgeciremiyorum

Kalmak zorunda değilsin. Bu senin en temel hakkın. Evliliğinin ertesi günü eşinle gözünüzü ilk sabahınıza açarken başkasının evinde olmak zorunda değilsin. Ben olsam aileme söylerdim, ailen damadı alsın karşısına söylesin. Emin ol orada kalma fikri de nişanlının kendi şahsi tercihi değildir çünkü.

Birde şöyle birşey var, ilk gece olarak illa o işin olması gerekmiyor. O iş olsada ilk gece olmasada ilk gece, yani evlendiğin insanlaa uyuduğun ilk gece. İnsan eşiyle başbaşa olmak ister, sabah başbaşa kahvaltı yapmak ister... İçimde kalmayan nadir olaylardan bir tanesi bu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…