- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
Herkes oldu sanacak ama benim derdim oo zaman o iş olmasın balayına gidince hallolur uyuyuverin 1 gececik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes oldu sanacak ama benim derdim oo zaman o iş olmasın balayına gidince hallolur uyuyuverin 1 gececik
ya sansınlar doğal olan o zaten bence sen fazla anlam yüklüyorsun bundan sonraki ömründe kocanla sevişeceksin zaten kardeş kardeş yaşamayacaksın neyin utancını yaşıyorsun .Herkes oldu sanacak ama benim derdim o
kimse size gülmeyecek neden gülsünler ki. ilkokul yıllarınızda değilsiniz karşınızdakilerde sizin gibi yetişkin insanlar. problem olmaz endişelenmeyin ha gülecek olan telefondada güler ertesi gün kapatın bari :)Herkesin sabah bakip bakip gulmesini istemiyorum
Ne alakasi var hem yuzume bakip siritmasini istemiyorum milletin hemde siradan bi gece gibi gecmesini de istemiyorum bi ev odasindaya sansınlar doğal olan o zaten bence sen fazla anlam yüklüyorsun bundan sonraki ömründe kocanla sevişeceksin zaten kardeş kardeş yaşamayacaksın neyin utancını yaşıyorsun .
kimse sırıtmaz merak etme senNe alakasi var hem yuzume bakip siritmasini istemiyorum milletin hemde siradan bi gece gibi gecmesini de istemiyorum bi ev odasinda
Dugun gecesinin ozelligi kalmiyo ozamanHemen mikmik yapmak zorunda değilsiniz. O gece kalır ertesi gün otelde yaparsınız açılışı.
Dugun gecesinin ozelligi kalmiyo ozaman
Ben illa balayina gidelim demiyorum ki ama kasabada bi otelde olurBence de onca yorgunlukta yol yorgunluğu çekilmesin diye söylemişlerdir. Kötü niyetleri yoktur. Kalıverseniz bi gececikte sonra gitseniz olmaz mı ?
Ben illa balayina gidelim demiyorum ki ama kasabada bi otelde olur
Ben ozel bi gun olmasini istiyorum ne bilim romantik falan koyde ev odasinda ne olabilir ki yanibizde de ertesi gün aile ziyareti olur. düğünden sonra el öpmeye gidilir. bende tutturdum yok olmaz gitmem. akşamına balayına gideriz diye. ne oldu. kimliğimi telefonumu annemler de unuttum. paşa paşa gittik el öpmeye
kısaca demem ol ki. köy evinde birşeyinizi unutursunuz. koştur koştur o evde uyur kalırsınız. ben boyumun ölçüsünü aldım
Dugun gecesinin büyüsü ozelligi kalir mi ikimci guneAma şimdi siz köyde ev varken kasabada otelde kalalım mı diyeceksiniz? Bence 1 geceden bir şey olmaz.
İsterseniz size göre " o özel" anı eşinizle otelde yaşarsınız, kimse bilmez ne olacak ki ?
İlk günden parazit yapan gelin olmayın bence, azıcık uyumlu oluverin hı ?
Sonra dişinizi gösterirsiniz isterseniz :))
Ben ozel bi gun olmasini istiyorum ne bilim romantik falan koyde ev odasinda ne olabilir ki yani
Bilmiyorum teyzemler surekli cok kotu gecer orda kalirsan bunu kabul ederseen hep ezerler diyoNe olcak ki biz ilk günde dahil 20 gün Kv deydik zaten ilk gün yorgunluktan hemen uyuyorsun pek fantastik Geçmiyor ki Sonrada İtalya'dan 4 gün geçirdik Ve evimize geldik Hiçte bi eksiklik hissetmedim nolcak ya ... ayrıca kimse tuhaf şekilde bakmıyor düşününce öyle olacağını sanıyor insan fakat herşey normal ilerliyor .
Benim 2 düğünüm oldu, ilk dugunden bikac saat sonra yola ciktik, 2. Esimin ailesinin yasadigi sehirdeydi, dugunden sonra hep birlikte eve gittik, gelinligimi cikardim kaprimi tisortumu giydim girdim salona, sohbet muhabbet, sonra kayinvalidem biz bu gece karsida kalacagiz dedi (karsi dairede dede nine oturuyor) bize de kendi yatak odalarini hazırlamış. Gerek yok dedik yattik uyuduk salonda, ertesi gun yine sabahin korunde yola cikip evimize döndük.
Ama soyle bisey var onlarin yasadigi yerde otel vs yoktu. Varsa da kalinacak biyer oldugunu sanmıyorum, ic anadolunun bir ilcesi cunku.
Ben annesi babasiyla gece ole oturup sobbet etmeyi asla kabul etmem birlikte uyuyalim bide oldu olcak ne isleri bar o gece yanimda ne muhabbeti edicez yaniBenim 2 düğünüm oldu, ilk dugunden bikac saat sonra yola ciktik, 2. Esimin ailesinin yasadigi sehirdeydi, dugunden sonra hep birlikte eve gittik, gelinligimi cikardim kaprimi tisortumu giydim girdim salona, sohbet muhabbet, sonra kayinvalidem biz bu gece karsida kalacagiz dedi (karsi dairede dede nine oturuyor) bize de kendi yatak odalarini hazırlamış. Gerek yok dedik yattik uyuduk salonda, ertesi gun yine sabahin korunde yola cikip evimize döndük.
Ama soyle bisey var onlarin yasadigi yerde otel vs yoktu. Varsa da kalinacak biyer oldugunu sanmıyorum, ic anadolunun bir ilcesi cunku.