Ah şu adetler

Birde seninki köy benim eşimin ailesi şehirde yaşıyor k,peder küsermiş,,biz bu adet yüzünden iki gün geç balayı yaptik kısa surdu zaten o da ramazana denk geldi. Çok gıcık bi durum kesinlikle kalma

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis

Yahu zaten cinsellik yasiyor muşsunuz..ilk kez olsa anliycam stresini...siz de bi değişiklik yapıp sevismeyin o gece...

Taslanacagimi bile bile yazıcam

Evlilik öncesi cinsellik yaşamanın eksileri bunlar....ayrı uyuruz o zaman demişsin adamın umrunda olmamış...hersey evleninceye kalsaydı adam peşinde pir donerdi...balayina da giderdin,kadehte tokustururdun....

Yahu zaten cinsellik yasiyor muşsunuz..ilk kez olsa anliycam stresini...siz de bi değişiklik yapıp sevismeyin o gece...
aaa oylemiymis..o zaman bende anlamadim olay nedir...yani kimseyi ilgilendirmez evlilik oncesi sonrasi, isteyen istedigini yasasin ama ilk olmayinca, sendeki kocanin rahatligi anlasildi :KK66:

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ve düğün köyde olacakmış neyse buraya kadar sorun etmiyorum ama ilk geceyi onun ailesinin evinde gecirecekmisiz ve ailesinin de evde kalma ihtimali var ben boyle biseyi kabul etmem dedigimde tamam onlar da evde kalmaz dedi ama ben geceyi orda gecirmek istemiyorum ya direk balayina ya da bi otele gitmek istiyorum sizce haksiz miyim onlarda adet boyleymis
Köyleree kapi arkdasinda kvde carsaf beklerde ondan..

X