- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
bnde hafiften gordum cnm insallah hamilesindir belirtilrin varmibelli olmuyor ama kendim bakinca gorebiliyorum
Evet 1 haftadır kasıklarimda sancı var ve bugünde sulu hafif sarimsi beyazimsi karışık akintim varbnde hafiften gordum cnm insallah hamilesindir belirtilrin varmi
anladim cnm insallah guzel sonuclanir test yaparsan yada gecikme olursa bizede bildir mutlakaEvet 1 haftadır kasıklarimda sancı var ve bugünde sulu hafif sarimsi beyazimsi karışık akintim var
Aminanladim cnm insallah guzel sonuclanir test yaparsan yada gecikme olursa bizede bildir mutlaka
VerildiKizlar ovulasyon testi biten varmi? Elimde 15_20 adet laboquick var.ucretsiz gonderebilirim( kargoda ucretsiz) bana ozelden ilk yazana gonderecegim
Çoooook sevindiiim listedeki herkes hamile kalacak inşallah diye çok dua ediyorum hayırlı olsun sağlıkla evladına kavuşursun inşallah bizlere de dua ı esirgeme lütfen canımtomrs beni listede guncelleyebilirsin..siftah atayim ayagimi sureyim, herkes ardimdan gelsinnnn:)
Bütün dualarim sizinleÇoooook sevindiiim listedeki herkes hamile kalacak inşallah diye çok dua ediyorum hayırlı olsun sağlıkla evladına kavuşursun inşallah bizlere de dua ı esirgeme lütfen canım
İnşallaaaahh tüm kalbimle amiiinBütün dualarim sizinlehepinizi takipteyim.kutlamalara doyamayalim insallah
Ben yasadimm adetime 10 gün falan vardı acile gitmiştim ağrıdan duramiyordum iğne oldum mecburenkizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
bu aymi yasadin cnmBen yasadimm adetime 10 gün falan vardı acile gitmiştim ağrıdan duramiyordum iğne oldum mecburen
Evet bu ay yaşadımbu aymi yasadin cnm
benim cok kotu agriyo yaa dogrulamiyomEvet bu ay yaşadım
Ben 2 gece boyunca uyuyamamistim en sonunda dayanamadim ağrı kesici aldım üstüne hastaneye gittim gece ordanda iğne oldum idrar testi istemislerdi belki enfeksiyon varsa onun agrisi vuruyor diyebenim cok kotu agriyo yaa dogrulamiyom
varmiydi peki enfeksiyon cnmBen 2 gece boyunca uyuyamamistim en sonunda dayanamadim ağrı kesici aldım üstüne hastaneye gittim gece ordanda iğne oldum idrar testi istemislerdi belki enfeksiyon varsa onun agrisi vuruyor diye
Yoktu şükür hicbirsey çıkmadıvarmiydi peki enfeksiyon cnm