- 8 Ağustos 2023
- 5.485
- 5.707
Az önce karnıma kramp girdi ara ara. Birde bir anda aşırı ter boşaldım. İnşallah altından kötü bir şey çıkmaz yaSelam canm olabilir, dikkat et, ama olmama ihtimali nude gize al hayal kırıklığı olmasın, rabbim gönlüne göre versin
Rica ederim. Gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor bu durumu. Yaşadığımız için birbirimizi anlayabiliyoruz. Amin Allah hepimize en güzel ve hayırlı olanını nasip etsinO kadar güzel yazmışsınız ki. Kalbime dokundunuz,çok teşekkür ederim. Hepimiz için en hayırlısı olsun
Hayırlısı canm vardir zamaniKızlar regli oldum. İnşallah güzel haber bekleyen arkadaşlarımız en tez zamanda verirlerr
12 gün ilacın etkisi cıkabiliyor testte 14. günden sonra belli oluyor aşılamaArkadaşlar merhaba ben 21 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 12. Günüm sizce tutmuş mu
jhayir cnm nigdeye gitmistim memlekete orda bi doktor vardi iyi diyip duriyolardi ona muagane oldum ilac verdi kullaniyom iste bgn de dondum aydinaWaww merhaba gebelik oluştu mu
Bende hala adet olmadimjhayir cnm nigdeye gitmistim memlekete orda bi doktor vardi iyi diyip duriyolardi ona muagane oldum ilac verdi kullaniyom iste bgn de dondum aydina
ciddenmi nerede oturuyon peki merkezde falanmiBende hala adet olmadim
Sen aydında mi oturuyorsun bende ordayim
Yok didimde oturuyorum sen nerdesinciddenmi nerede oturuyon peki merkezde falanmi
ben incirliovada oturuyomYok didimde oturuyorum sen nerdesin