Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de icten batma oluyo
Benim sanki hemen derinin altında gibi kuzum. Ya aslında kendimizi çok dinliyoruz belki de her ay olan şeyler ama bizler fazla dinlemeye çalışıyoruz oluruna bıraksak aslında zaman da çabuk geçer ama kafayı sıyırdık artık

diyolarya hani kafamdan sildim oyle hamile kaldim diye nasi siliyollar yaa cok merak ediyom yada evet dedigim gibi kafayi yedik biz iyice

diyolarya hani kafamdan sildim oyle hamile kaldim diye nasi siliyollar yaa cok merak ediyom yada evet dedigim gibi kafayi yedik biz iyice
Ona da inanmıyorum ya kim nasıl siliyor kafadan hiç mi gelmiyor akıllarına eşim diyor ki kadınlar kulübünde harcadığın zamanı borsaya versen milyoner olmuştun eee napayım birbirimize destek oluyoruz

Öncelikle herkese iyi geceler. Bende uzun süredir kadınlar kulübünü takip ediyordum. Ama yeni katıldım buraya. Bir senelik evliyim ve bu süreçte üç kez kimyasal gebelik geçirdim. Benimde son sekiz günüm kaldı bu ay çok umudum var. Allah hepimize o sevinci yaşatsın sağlıkla

Sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize kuzum hoş geldin inşallah hepimize şans getirirsin

Ona da inanmıyorum ya kim nasıl siliyor kafadan hiç mi gelmiyor akıllarına eşim diyor ki kadınlar kulübünde harcadığın zamanı borsaya versen milyoner olmuştun eee napayım birbirimize destek oluyoruz
dogru soylemis vallahi yoksa napcaktik oyle herkese soramazdikda bn bgn yengeme sordum hamileligini ogrenmeden once sol bobrek agrin oldumu diye oda evet oldu dedi beni her ay bi umutlandiriyo ama sonu husran oluyo

dogru soylemis vallahi yoksa napcaktik oyle herkese soramazdikda bn bgn yengeme sordum hamileligini ogrenmeden once sol bobrek agrin oldumu diye oda evet oldu dedi beni her ay bi umutlandiriyo ama sonu husran oluyo
Ayy yine iyi yengen dinliyor seni kime ağzını açsan giriyor ordan bir motive konuşmasına ata ata bitiremiyor nutuğunu sanırsın tedx de konuşmacı en azından burada kalbi temiz olan bir sürü insanın duasını alıyoruz ben Umudumu kesmiyorum kızlar her şeyin bir zamanı var inşallah da en yakın zamanda Rabbim hepimizin kucağını doldurur

amiin cnm amin test yapmiycanmi peki

Belirtilerin var mı kuzum ? Ya da bu ay farklı hissettiğin bir şüphen ?
Tansiyonum düşüyor iki günden beri, göz kararması oluyor yani. Birde sol kasığımda kendini hissettiren ama çokta keskin olmayan bir ağrı var,onun dışında bir şey yok. Umud etmekle beraber gebelikten de korkuyorum artık. Ama yinede bende herkes gibi çok istiyorum. Bu arada pcos var bende

amiin cnm amin test yapmiycanmi peki
Şaka gibi gelecek ama biz doğunun bir ilçesindeyiz erken gebelik testi yok burada akıl edip de sipariş veremedim eee kaldı son 2 gün bekleyeyim diyorum ya bat sabahı ya da battan bir gün sonra yapacağım

Hayırlı olsun tebrikler canım saglicakla da kucagina alirsin inşallah

Şaka gibi gelecek ama biz doğunun bir ilçesindeyiz erken gebelik testi yok burada akıl edip de sipariş veremedim eee kaldı son 2 gün bekleyeyim diyorum ya bat sabahı ya da battan bir gün sonra yapacağım
kaset testde de cikar aslinda nerelisin cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…