- 19 Aralık 2007
- 2.060
- 3.386
Bide uyku ve yorgunluk hissi...ama uyuyamiyorum daaÇooook sevindim tebrik ederim belirtileriniz neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide uyku ve yorgunluk hissi...ama uyuyamiyorum daaÇooook sevindim tebrik ederim belirtileriniz neydi
Çooook sevindim tebrik ederim belirtileriniz neydi
Hayırlı olsuun camım çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz gözünüz aydınSonuc sabah cikmis.beta 75.
Tesekkur ederim canim.darisi isteyen tum guzel kadinlaraHayırlı olsuun camım çok sevindim sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz gözünüz aydın
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallahTesekkur ederim canim.darisi isteyen tum guzel kadinlara
hayirli olsun cnm saglikla dogar insallah darisi bekleyenlere insallahBide uyku ve yorgunluk hissi...ama uyuyamiyorum daa
Tesekkurler canim.amin inşhayirli olsun cnm saglikla dogar insallah darisi bekleyenlere insallah
belirtiler arasinda akinti da varmi cnmTesekkurler canim.amin inş
Bende olmadi canim ama olan cok var.belirtiler arasinda akinti da varmi cnm
hmm anladim cnm saolBende olmadi canim ama olan cok var.
Akintiniz nasıl acababelirtiler arasinda akinti da varmi cnm
akinti bnde de yok cnmAkintiniz nasıl acaba
teşekkür Ederimakinti bnde de yok cnm
aslinda test yapsaniz cikar yapmayi dusunmuyomusunuz akinti yasayan cok kisi var o yuzden sormustum bnde belki gebelik vardirAdetime 2-3 gün kaldı sulu sarimsj akintim var acaba ihtimal var mı
Testi sabah yaptım aslında kaset teste gölge çizgi oluştu umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır belki yarın kan testi yaparım sizin ne kadar var gününüzeaslinda test yapsaniz cikar yapmayi dusunmuyomusunuz akinti yasayan cok kisi var o yuzden sormustum bnde belki gebelik vardir
yaa oylemi insllah hamilesindir benim daha 8 gun var cnm testi atarmisinTesti sabah yaptım aslında kaset teste gölge çizgi oluştu umitlenmek istemiyorum ama inşallah hamilelik vardır belki yarın kan testi yaparım sizin ne kadar var gününüze
Ama belli olmuyor fotoğrafta yinede atayimyaa oylemi insllah hamilesindir benim daha 8 gun var cnm testi atarmisin
Ama belli olmuyor fotoğrafta
tm cnm