- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyle olurCanım adet olana kadar umudunu kesme
İnşallah üzülmem artıkHala var üzülmek için çok erkek kuzum ne olacağı hiç belli olmaz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah Arkadaşım 1800 bHcg değerinde keseyi ancak vajinal muayenede görebildi. Bunu göz önünde bulundurarak 2 bini geçmesini bekle bence canım. Ama folik asit kullanmaya başlamadıysan ona başla doktor için beklemene gerek yok.Kızlar üstteki kaset artımed. Alttaki erken gebelik testi ikiside ilk idrarla yapılmadı. bat yarın yada 2 gün sonra çatlama gününden tam emin değilim. Yarın sağlık ocağında kan vericem.Doktor için ne zamana randevu almam lazım.
Folik asit kullanıyordum ama o kadar ümidimi kesmiştim ki bitince bu ay yenisini almamıştım. Bugün testler pozitif olunca başladım tekrar. Yani haftaya Salı için oluşturdum randevu regl tarihimi 1 hafta geçmiş oluyor. ama kan sonucuna göre bi doktora yazarım. Kana devam et derse öyle yaparımHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah Arkadaşım 1800 bHcg değerinde keseyi ancak vajinal muayenede görebildi. Bunu göz önünde bulundurarak 2 bini geçmesini bekle bence canım. Ama folik asit kullanmaya başlamadıysan ona başla doktor için beklemene gerek yok.
Hayırlısı olsun inşallah güzel bir değer çıkar takibe de gerek kalmaz canım kandaFolik asit kullanıyordum ama o kadar ümidimi kesmiştim ki bitince bu ay yenisini almamıştım. Bugün testler pozitif olunca başladım tekrar. Yani haftaya Salı için oluşturdum randevu regl tarihimi 1 hafta geçmiş oluyor. ama kan sonucuna göre bi doktora yazarım. Kana devam et derse öyle yaparım
Kaç ve üzeri çıkarsa takip etmeme gerek kalmaz ?Hayırlısı olsun inşallah güzel bir değer çıkar takibe de gerek kalmaz canım kanda
Kuzum değişir ki o kişiden kişiye. Kimisinin çok düşük çıkar belli olmaz takip edelim deyip takip isteyebilir doktor ya da daha önceden düşük öyküsü falan olanlarda. Mesela eşimin ablasının 70 çıkmıştı adet günü, daha önce de bir kaybı vardı ona düzenli takip önerdi. 2 günde bir takip edildi. Ama az önce bahsettiğim arkadaşım 5 günlük gecikmede kan verdi 1800lerdeydi. Bakmış vajinal muayeneden görmüş keseyi doktor tek kanla bitirdiler yani süreci. Erken kan vermeyin diye bu yüzden diyorlar aslında ama sabretmek de kolay olmuyor tabi anne adayları için…Kaç ve üzeri çıkarsa takip etmeme gerek kalmaz ?
Canım predictor ile bu sabah ilk idrarla testim. Bugün vericem kanı. Çıkan sonucu doktora yazıcam. Duruma göre perşembede veririm daha vermemKuzum değişir ki o kişiden kişiye. Kimisinin çok düşük çıkar belli olmaz takip edelim deyip takip isteyebilir doktor ya da daha önceden düşük öyküsü falan olanlarda. Mesela eşimin ablasının 70 çıkmıştı adet günü, daha önce de bir kaybı vardı ona düzenli takip önerdi. 2 günde bir takip edildi. Ama az önce bahsettiğim arkadaşım 5 günlük gecikmede kan verdi 1800lerdeydi. Bakmış vajinal muayeneden görmüş keseyi doktor tek kanla bitirdiler yani süreci. Erken kan vermeyin diye bu yüzden diyorlar aslında ama sabretmek de kolay olmuyor tabi anne adayları için…
BöyleKuzum değişir ki o kişiden kişiye. Kimisinin çok düşük çıkar belli olmaz takip edelim deyip takip isteyebilir doktor ya da daha önceden düşük öyküsü falan olanlarda. Mesela eşimin ablasının 70 çıkmıştı adet günü, daha önce de bir kaybı vardı ona düzenli takip önerdi. 2 günde bir takip edildi. Ama az önce bahsettiğim arkadaşım 5 günlük gecikmede kan verdi 1800lerdeydi. Bakmış vajinal muayeneden görmüş keseyi doktor tek kanla bitirdiler yani süreci. Erken kan vermeyin diye bu yüzden diyorlar aslında ama sabretmek de kolay olmuyor tabi anne adayları için…
bize de yaz canımCanım predictor ile bu sabah ilk idrarla testim. Bugün vericem kanı. Çıkan sonucu doktora yazıcam. Duruma göre perşembede veririm daha vermem
Verdim akşama en geç sabaha çıkar dedilerbize de yaz canım
AYnen canim modumda dustu bekliyorm olmadmda halaBen de aynıyım canım bat 9 aralıktı gelen giden yok testler negatif. Böyle çok yorucu oluyor.
Merhaba! Yine adet oldum maalesef. Bat 15 AralıkSelam canlar regl olanlar sat hini bildirin guncelleyeyim olur mu
KASİM yas bat durum HAMİŞLER @mirasanne 32 ekim hamiş @mely25 26 Kasım hamiş @morumtirak 30 Eylül hamiş @Bhsa 36 ekim hamiş @rosa888 34 ekim hamis @Bebik olsun 24 ekim hamiş tomrs 39 5 ocak bekliyor @cns15 32 4 kasim bekliyor @kova35 29 4 ocak bekliyor @Gevezeler 30 18kasim bekliyor, @lilystar 28 9 Aralık bekliyor @Tospaagtd 2 aralik bekliyor @alyanil 27 30 kasim bekliyor Waiting for a miracle 18 aralik bekliyor B Butterfly193 19 20 aralik bekliyor A adeninannesi12 30 8 Aralık bekliyor @BinevsJade 14 kasim bekliyor @bvice 26 21 kasim bekliyor outoffit 29 14 kasim bekliyor @sonsuzaskk 26 kasim bekliyor @8996asya 26 18 aralık bekliyor @Metaverse 2 aralik bekliyor @Damlafzt 10 aralik bekliyor @zey0910 31 10 aralik bekliyor @Soulfly07 5 kasim bekliyor @tarccinn 35 3 kasim bekliyor @hacerkahraman 26 6 kasim bekliyor @seldakayavuz 35 11kasim bekliyor @zesamu93 2 Kasım bekliyor @zingarina10 32 9 Aralık bekliyor @lilyrosey 27 7 Aralık bekliyor @elena10 26 8aralik bekliyor @haticemm42 29 2aralik Bekliyor @ecevekedileri 10 aralik bekliyor @Lila_22 26 12 aralik bekliyor @hawaii 29 3 ocak bekliyor @hatikea 24 11 aralik bekliyor @Balim1234 32 6 aralik Bekliyor
Gekeck ay 15 ocak mi denk canmMerhaba! Yine adet oldum maalesef. Bat 15 Aralık
Evet ya, pardon, yanlış yazmışımGekeck ay 15 ocak mi denk canm
Önemli degil canm benimEvet ya, pardon, yanlış yazmışım