Gebeliğe Hazırlık Ağustos ta gebelik bekleyenler 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladim cnm adet onceside olmustu galiba benim gecen ay sanki bu sefer daha cok agriyo
Evet adet öncesinde olmuştu bugünü saymazsak 2 gün kalıyor adetime
Çevremden 2-3 kişi böbrek agrisi ile hamilelik haberi almışlar umarım bizdede öyle olursa güzel haberler aliriz

kizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
Ben iki tarafımdan da yaşadım enfeksiyon çıktı. Gebelik şüphesi olduğu için dr monurol verdi, tek seferlik içilen toz ilaç. Bat ı bekliyorum gebelik olmazsa antibiyotiğe başlayacağım

Merhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin💕

Anne adaylarımiz💕satbatdurum💌
tomrs tomrs 💕21 Ağustos17 Eylülbekliyor💌❤️
@missaisha💕2221 Ağustosbekliyor💌❤️
Hasrtttcim Hasrtttcim 💕17 temmuz26 Ağustosbekliyor💌❤️
@mirasanne💕8 temmuz7 Ağustosbekliyor💌❤️
@orhfeza💕18 temmuz17 Ağustosbekliyor💌❤️
@medusaa💕30 temmuz23 Ağustosbekliyor💌❤️
@sonsuzaskk 💕31 temmuz29agustosbekliyor 💌
O ozge3335 💕1 Ağustos26 Ağustosbekliyor💌❤️
Waww Waww 💕31 Ağustosbekliyor 💌
@dilanurrr 💕25 Ağustosbekliyor 💌
@Aysegul Alav💕28 temmuz24 Ağustos💌 bekliyor
@nilns 💕5 Ağustos31 Ağustosbekliyor 💌
Merhabalarrr Aslında benim ki plansız oldu ben tedavi görmeden hamile kalmıyorum iki çocuğum ver ikisinde de tadevi görüp kaldım şimdi galiba hamileyim ve küçük oğlum 8yasında beş yıl ne olur ne olmaz spırel taktım üç yıl önce çıkarttım üç yıldır hiç korunmadım 28günde bi adet olurum bugün 31oldu halen olmadım evde test yaptım ve çıktı bugün kan verdim yarın sonucu göreceğim şok içindeyim

Eklentiler

• F2B2FD04-7484-428A-8920-29B80E4573AB.jpeg
    F2B2FD04-7484-428A-8920-29B80E4573AB.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 30
Merhabalarrr Aslında benim ki plansız oldu ben tedavi görmeden hamile kalmıyorum iki çocuğum ver ikisinde de tadevi görüp kaldım şimdi galiba hamileyim ve küçük oğlum 8yasında beş yıl ne olur ne olmaz spırel taktım üç yıl önce çıkarttım üç yıldır hiç korunmadım 28günde bi adet olurum bugün 31oldu halen olmadım evde test yaptım ve çıktı bugün kan verdim yarın sonucu göreceğim şok içindeyim
Hayırlı olsun tebrik ederim. 🌸

Ben iki tarafımdan da yaşadım enfeksiyon çıktı. Gebelik şüphesi olduğu için dr monurol verdi, tek seferlik içilen toz ilaç. Bat ı bekliyorum gebelik olmazsa antibiyotiğe başlayacağım
ne zmn yasadin cnm sen bu agriyi adete kac gun kala bu aymi yasadin

Evet adet öncesinde olmuştu bugünü saymazsak 2 gün kalıyor adetime
Çevremden 2-3 kişi böbrek agrisi ile hamilelik haberi almışlar umarım bizdede öyle olursa güzel haberler aliriz
insallah cnm yaa ama benim gecen ay adet onceside olmustu hatirladimda yine adet olmasam bari

Hayırlı olsun tebrik ederim. 🌸
Çok sağolun kan tahlilini görmeyene kadar hala inanamıyorum üçüncü çocuk olacak ama arada 8yıl geçmiş hiç hatırlamıyorum nasıl bişi şunu biliyorum belim ağrıyor akıntım çok çok fazla oldu kasıklarım ağrıyor her an olacakmışım gibi his

Çok sağolun kan tahlilini görmeyene kadar hala inanamıyorum üçüncü çocuk olacak ama arada 8yıl geçmiş hiç hatırlamıyorum nasıl bişi şunu biliyorum belim ağrıyor akıntım çok çok fazla oldu kasıklarım ağrıyor her an olacakmışım gibi his
Evet haklısınız en net sonucu veren kan sonucudur. lakin çift çizgi demek genellikle gebelik demek . Ayrıca yaşadığınız belirtiler hamilelik belirtileri ile aynı. Rabbim evladınızı size hayırlı eylesin

Evet haklısınız en net sonucu veren kan sonucudur. lakin çift çizgi demek genellikle gebelik demek . Ayrıca yaşadığınız belirtiler hamilelik belirtileri ile aynı. Rabbim evladınızı size hayırlı eylesin
Amin amin üç dört gün öncede her iki mememde kitle gördüler ve şüpheli lezyon dediler ikisine de biyopsi yaptılar lütfen dua edin biyopsi sonucum temiz çıksın hem çocuk hem kanser Şüphesi kafam dolmuş durumda

Amin amin üç dört gün öncede her iki mememde kitle gördüler ve şüpheli lezyon dediler ikisine de biyopsi yaptılar lütfen dua edin biyopsi sonucum temiz çıksın hem çocuk hem kanser Şüphesi kafam dolmuş durumda
Allah şifalar versin sonucunuz inşallah temiz çıkar. Bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşallah

oylemi cnm bn dogrulamadim ya cok kotuydum bgn simdi gecti ama sen test yapmadin galiba
Yok yapmadım ama sağ kasıktan bir ağrı çok afedersiniz ama vajinamın üstüne vuruyor doğrulunca falan şimdi de o çıktı o tarafta kistte vardı o mu yapıyor acaba ?

X