- 13 Mart 2023
- 2.378
- 972
- 25
anladim cnm adet onceside olmustu galiba benim gecen ay sanki bu sefer daha cok agriyoYoktu şükür hicbirsey çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim cnm adet onceside olmustu galiba benim gecen ay sanki bu sefer daha cok agriyoYoktu şükür hicbirsey çıkmadı
Evet adet öncesinde olmuştu bugünü saymazsak 2 gün kalıyor adetimeanladim cnm adet onceside olmustu galiba benim gecen ay sanki bu sefer daha cok agriyo
Ben iki tarafımdan da yaşadım enfeksiyon çıktı. Gebelik şüphesi olduğu için dr monurol verdi, tek seferlik içilen toz ilaç. Bat ı bekliyorum gebelik olmazsa antibiyotiğe başlayacağımkizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
Merhabalarrr Aslında benim ki plansız oldu ben tedavi görmeden hamile kalmıyorum iki çocuğum ver ikisinde de tadevi görüp kaldım şimdi galiba hamileyim ve küçük oğlum 8yasında beş yıl ne olur ne olmaz spırel taktım üç yıl önce çıkarttım üç yıldır hiç korunmadım 28günde bi adet olurum bugün 31oldu halen olmadım evde test yaptım ve çıktı bugün kan verdim yarın sonucu göreceğim şok içindeyimMerhabalar, oncelikle Rabbim isteyen herkese bebek versin kucağını boş birakmasin
Anne adaylarımiz sat bat durum tomrs 21 Ağustos 17 Eylül bekliyor @missaisha 22 21 Ağustos bekliyor Hasrtttcim 17 temmuz 26 Ağustos bekliyor @mirasanne 8 temmuz 7 Ağustos bekliyor @orhfeza 18 temmuz 17 Ağustos bekliyor @medusaa 30 temmuz 23 Ağustos bekliyor @sonsuzaskk 31 temmuz 29agustos bekliyor O ozge3335 1 Ağustos 26 Ağustos bekliyor Waww 31 Ağustos bekliyor @dilanurrr 25 Ağustos bekliyor @Aysegul Alav 28 temmuz 24 Ağustos bekliyor @nilns 5 Ağustos 31 Ağustos bekliyor
Hayırlı olsun tebrik ederim.Merhabalarrr Aslında benim ki plansız oldu ben tedavi görmeden hamile kalmıyorum iki çocuğum ver ikisinde de tadevi görüp kaldım şimdi galiba hamileyim ve küçük oğlum 8yasında beş yıl ne olur ne olmaz spırel taktım üç yıl önce çıkarttım üç yıldır hiç korunmadım 28günde bi adet olurum bugün 31oldu halen olmadım evde test yaptım ve çıktı bugün kan verdim yarın sonucu göreceğim şok içindeyim
ne zmn yasadin cnm sen bu agriyi adete kac gun kala bu aymi yasadinBen iki tarafımdan da yaşadım enfeksiyon çıktı. Gebelik şüphesi olduğu için dr monurol verdi, tek seferlik içilen toz ilaç. Bat ı bekliyorum gebelik olmazsa antibiyotiğe başlayacağım
insallah cnm yaa ama benim gecen ay adet onceside olmustu hatirladimda yine adet olmasam bariEvet adet öncesinde olmuştu bugünü saymazsak 2 gün kalıyor adetime
Çevremden 2-3 kişi böbrek agrisi ile hamilelik haberi almışlar umarım bizdede öyle olursa güzel haberler aliriz
Çok sağolun kan tahlilini görmeyene kadar hala inanamıyorum üçüncü çocuk olacak ama arada 8yıl geçmiş hiç hatırlamıyorum nasıl bişi şunu biliyorum belim ağrıyor akıntım çok çok fazla oldu kasıklarım ağrıyor her an olacakmışım gibi hisHayırlı olsun tebrik ederim.
Evet haklısınız en net sonucu veren kan sonucudur. lakin çift çizgi demek genellikle gebelik demek . Ayrıca yaşadığınız belirtiler hamilelik belirtileri ile aynı. Rabbim evladınızı size hayırlı eylesinÇok sağolun kan tahlilini görmeyene kadar hala inanamıyorum üçüncü çocuk olacak ama arada 8yıl geçmiş hiç hatırlamıyorum nasıl bişi şunu biliyorum belim ağrıyor akıntım çok çok fazla oldu kasıklarım ağrıyor her an olacakmışım gibi his
Amin amin üç dört gün öncede her iki mememde kitle gördüler ve şüpheli lezyon dediler ikisine de biyopsi yaptılar lütfen dua edin biyopsi sonucum temiz çıksın hem çocuk hem kanser Şüphesi kafam dolmuş durumdaEvet haklısınız en net sonucu veren kan sonucudur. lakin çift çizgi demek genellikle gebelik demek . Ayrıca yaşadığınız belirtiler hamilelik belirtileri ile aynı. Rabbim evladınızı size hayırlı eylesin
Allah şifalar versin sonucunuz inşallah temiz çıkar. Bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşallahAmin amin üç dört gün öncede her iki mememde kitle gördüler ve şüpheli lezyon dediler ikisine de biyopsi yaptılar lütfen dua edin biyopsi sonucum temiz çıksın hem çocuk hem kanser Şüphesi kafam dolmuş durumda
Amin çok sağolun sizinde kalbinizdeki duanız kabul olsunAllah şifalar versin sonucunuz inşallah temiz çıkar. Bebeğinizi sağlıkla büyütürsünüz inşallah
İnşallah olmazsinda güzel haberlerini alırızinsallah cnm yaa ama benim gecen ay adet onceside olmustu hatirladimda yine adet olmasam bari
insallah cnm ya insallah bekleyen herkes guzel haberler alirİnşallah olmazsinda güzel haberlerini alırız
kac gun var cnm adet gununeBen iki tarafımdan da yaşadım enfeksiyon çıktı. Gebelik şüphesi olduğu için dr monurol verdi, tek seferlik içilen toz ilaç. Bat ı bekliyorum gebelik olmazsa antibiyotiğe başlayacağım
cnm mrb varmi bi degisiklik belirti falan testi tekrarlami dusunuyonmuİnşallah olmazsinda güzel haberlerini alırız
testi tekrarlamayi dusunuyonmuİnşallah olmazsinda güzel haberlerini alırız
Bende de oluyor kuzum adete 2 gün varkizlar yaa benim sol bobrek yani sirtimin sol tarafi cok agriyo yasayan varmi bu durumu adet guneme 8 gun var daha
oylemi cnm bn dogrulamadim ya cok kotuydum bgn simdi gecti ama sen test yapmadin galibaBende de oluyor kuzum adete 2 gün var
Yok yapmadım ama sağ kasıktan bir ağrı çok afedersiniz ama vajinamın üstüne vuruyor doğrulunca falan şimdi de o çıktı o tarafta kistte vardı o mu yapıyor acaba ?oylemi cnm bn dogrulamadim ya cok kotuydum bgn simdi gecti ama sen test yapmadin galiba