- Konu Sahibi Ckolatakistihikayem
-
Canım merak ettim seni kontrolün nasıl geçti ne durumdasinAmin canım sağolasın.
Bendeeeee bana da tecrübelerini yazar mısınMerhaba bende bu ay sorun cikmaz ise transfer bekliyorum. Bende amh rezev sıkıntısı var ilk denemem olacak oldukça heyacanli ve tedirginim.
Canım kullandın mı etkisini gördün mü pro womeni ne için kullanmıştınmerhaba,
ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum 4-5 günüm var. Daha evvel 2 kere aşılama denedik ama olmadı ne yazıkki. Bende pko var, eşimde varikosel gerçi ameliyat oldu ama sonuçlar normale göre yinede bir tık düşük. bu ayın 17sinde 2 ay olacak prowomen kullanıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim süreç nasıl geçek merakla bekliyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alabilriiz
Merhaba gonalf ve merianole ne zaman başladın acaba6 gün gonalf ve merianol kullandım, yarın sabah kontrole gideceğim. Opu yaklaşıyor, heyecan artıyor bende
Umarım herşey yolunda gitmiştir de bir sorun yaşamayız, bu hafta sonuna doğru da herhalde toplama için gün belirlenir sanıyorum. Amanınnn heyecanlıyım :)
Merhaba problem olmaması çok gzl. Tedavi başlangıcında ne yaptınız?Merhaba, 2 yıllık evliyim tüm testlerimiz temiz çıktı çok şükür. doktorumuz beklersek olacağını düşünüyor ancak biz beklemek istemedik. Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim. Geçen ay dinlenip 4 ağustosda tedaviye başladık. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. bizleri evlatsızlıkla imtihan etmesin.
4 ağustos SalıMerhaba gonalf ve merianole ne zaman başladın acaba
Çok heyecanlı bir süreç allahım yardımcımız olsun.insan bi an önce transfer yapılıp brkleme sürecine girmek istiyor.toplandıktan sonra ne zaman olur transfer acaba?4 ağustos Salı
canım bende pko var bu yüzden doktor vermişti bu takviyeyi ve bana iyi geldiğini düşünüoyurm çüünkü bu ialcı kullandığımdan bu yana 2. regl dönemim ve ikisindede 28. günde oldum, gecikme olmadı ve hatta yumurtlama günümü bile hissettim ve tabi her ay geç gelen ve beni ağrısı ile kahreden bir regl dönemini iki aydır yaşamıyorum bu takviyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorumCanım kullandın mı etkisini gördün mü pro womeni ne için kullanmıştın
Canım merak ettim seni kontrolün nasıl geçti ne durumdasin
Gonal-f iğne verdi bana canım hatta cuma günü hastanede hemşire vurarak göbekten ilk iğnemi olmuş oldum. Sonra tekrar pazar günü başladım kendim yaptım artık evde. Estrofem ilaç verdi cuma itibari ile başladım ona da ama pazar günü sabah 2 tane içtim o sondu daha içme dedi . B12 düşüktü onun içinde iğne verdi. Sol tarafta 7 tane sağ tarafta 3 tane yumurta görüldü. Çarşamba günü tekrar çağırdı :) sen ne yaptın gidebildin mi
Ooo maşallah başlamışsın artık hayırlısı olsun. Bende cumartesi günü adet oldum randevumu da aynı gün aldım fakat randevuyu salı gününe verdiler yani yarın...adetin 4. Günü olcak neden bu kadar geç oldu anlam veremedim vardır bir bildikleri desemde kafamda soru işareti kaldı. Pazartesi gecesinden itibaren yeme içme olayı olmasın dediler kist boşaltma operasyonuna alma ihtimalleri varmış. Benim durumlar böyle canım. Senin kist bosaltma işi noldu?
Doktorum kistini boşaltıcaktım ama gerek yok çünkü kistin yumurtalığına yapışık değil sadece önünde bizi engellemez boş yere içini boşaltıcam diye içeri ile oynamaya gerek yok dedi. Kist yumurtanın içinde veya yumurtaya yapışık olduğu zaman içini boşaltıyorlarmış benimkisi de önündeymiş ama yapışık değilmiş hemde küçük 1,5 cm o yüzden gerek yok dedi.
Yaa ne güzel keşke benimde kurcalanmasa inanki hiç istemiyorum. Ama benim kist biraz büyük 4 cm civarı o yüzden büyük ihtimal boşaltılır
Aaaa evet biraz büyükmüş. Peki konumu ne? Nerede yanı tam olarak
Hepimize sabır ve bol şans dilerim.Çok heyecanlı bir süreç allahım yardımcımız olsun.insan bi an önce transfer yapılıp brkleme sürecine girmek istiyor.toplandıktan sonra ne zaman olur transfer acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?