• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Tüp bebek yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim 🙏🏻

Amin canım amin
Ultrasonda gözükmez şuan cikan sonuca göre cumartesi tekrar test verecez sonra pazartesi tekrar test verecez sonuçlar her seferinde 2.ye katlarsa keseye bakmak için doktordan rendevu alacaz daha sonra kalp atışı öyle ilerliycez İNŞALLAH 😊

Bu doktor neden baktı şimdiden anlamadım benim doktorum değil zaten anlam veremedim 😌neyse öğleden sonra belli olur artık senin bi belirtin var mı canım ağrın falan bende hiçbişe yok

Ultrasonda gözükmez şuan cikan sonuca göre cumartesi tekrar test verecez sonra pazartesi tekrar test verecez sonuçlar her seferinde 2.ye katlarsa keseye bakmak için doktordan rendevu alacaz daha sonra kalp atışı öyle ilerliycez İNŞALLAH 😊
Sonucunu öğrendin mi canım

Maalesef son bi tane kalmıştı o da gitti başka yok olsa bu kadar üzülmezdim şimdi herşey yeni baştan bilemiyorum gücüm yetene artık 😔😔😔
Bendede öyle olmustu sil baştan tekrar başladık 5 tane dondurulmuş 3 gün embriyomuz oluştu 2 tane tranfer oldum yaşım 42 bu yaşlarda biraz daha zorlaşıyor bu işler biliyosundur rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla pes etme arkadaşım 6 deneme sonra normal yollardan hamile kaldı ve bebegini dogurdu ümidini kaybetme ALLAH yar ve yardımcımız olsun

Bendede öyle olmustu sil baştan tekrar başladık 5 tane dondurulmuş 3 gün embriyomuz oluştu 2 tane tranfer oldum yaşım 42 bu yaşlarda biraz daha zorlaşıyor bu işler biliyosundur rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla pes etme arkadaşım 6 deneme sonra normal yollardan hamile kaldı ve bebegini dogurdu ümidini kaybetme ALLAH yar ve yardımcımız olsun
Bu da bir imtihan ne diyelim vardır rabbimin bir bildiği ben 33 yaşındayım ama eşim benden 14 yaş büyük ondan biraz daha stres oluyorum ve benim normal yolla olma ihtimalim yok gibi çünkü genetik testi sıkıntılı çıktı bu da sağlıklı tek embriyoydu herşey iyiydi ama olmadı demekki nasipte yokmuş ne diyeyim 😔😔😔

Bu da bir imtihan ne diyelim vardır rabbimin bir bildiği ben 33 yaşındayım ama eşim benden 14 yaş büyük ondan biraz daha stres oluyorum ve benim normal yolla olma ihtimalim yok gibi çünkü genetik testi sıkıntılı çıktı bu da sağlıklı tek embriyoydu herşey iyiydi ama olmadı demekki nasipte yokmuş ne diyeyim 😔😔😔
Erkekte yaş önemli değil sende daha gençsin olur inşallah Allah'tan ümidini kesme bize sizin çocuğunuz hiç olmaz dediler 12 yildir tedavi görüyoruz ve hala devam etmekte

Benim 3cü canım 1ci transfer oldum ama 2ci tam yumurta toplanacak 1gün önce kovid testi istediler pozitif çıktı bu 3cü denemem ama 2ci transferim. Zor canım ama bu sefer tutsun İnşallah gerekirse 9ay yaparım iğneleri yeterki tutsun 🌿
Pozitif çıkınca ne oldu? Opuya almadılar mı?

Pozitif çıkınca ne oldu? Opuya almadılar mı?
Yok canım almadılar her şey çöpe gitmişti ama yumurta toplama işlemi için istemiyorlar covid testini benim aynı gün eşim tese amaliyatı olacaktı o yüzden covid testi istediler hastada da deyildik inanki eşimin kanında kalmış ondan pozitif göstermiş çok üzülmüştüm o zaman o kadar iğne yap kontrole gel her şey yolun da gitsin güzel sona yaklaşınca her şey çöp oldu bi anda 😐Ama Nasip öyleymiş vardır her şeyde bi hayır deyip toparlandım 3cü denemem çok şükür Rabbime şimdi Hamileyim darısı isteyen her kesin başına 🤲

Back