• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos eylül tüp bebek yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aslinda taze transfer ve dondurulmuş olarak ikiye ayriliyor. Benim gibi rezerv az ise havuz yontemi deniyor 3 veya 4 kere opu yapiliyor. Benim 2 kez yapildi maddi olarak zor olduğu için 2 kez yaptırabildik. Süreç amh az ise evet uzun ama rezerv sıkıntıniz yoksa daha hizli ilerler. Kaliteleri hakkinda iyi dediler 6 ve 8 hücreli imisler bakalim gidince kontrole sorcem. Konusalim buradan durumlarimizi
Maddi olarak çok zor her işlem ilaç için para.çok gzl anlatmışsın cnm teşekkürler. hücre sayıları da önemli sanırım. Allah yardımcımız olsun. Kolay hamile kalanları okudukça imreniyorum

Merhaba arkadaşlar.. Ağustos sonunda hasta olacağım ve ilk kez tedavi olacağız nasip olursa.. çok tedirginim biz İzmir’de taşıyoruz istanbuşa gideceğiz tedavi için.. ben de çok büyük bir problem olmadığını soledi doktor. Fsh 9.8 çıktı sınırdaymış ve sol tarafta adetle gidebilecek bir kist var 3 cm. Bunlar büyük bir problem değilmiş ama tedirginim yine de. Asıl sorunumuz eşimin küçükken geçirmiş olduğu inmemiş testis ameliyatından dolayı sperm sayısının çok az olması. Doğal yolla gebe kalamazsın bu sayıyla dedi doktor. Bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında🙏

merhaba,
ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum 4-5 günüm var. Daha evvel 2 kere aşılama denedik ama olmadı ne yazıkki. Bende pko var, eşimde varikosel gerçi ameliyat oldu ama sonuçlar normale göre yinede bir tık düşük. bu ayın 17sinde 2 ay olacak prowomen kullanıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim süreç nasıl geçek merakla bekliyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alabilriiz

Bende bu ay adetim ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmama 4-5 gün kaldı. İlk denemem olacağı için heyecanlıyım. Eşim de varikosel var ama sperm sayısı aşılama ve tüp bebek için yeterli dedi doktorlar ameliyat olmasına gerek yok dendi aşılama deneyecektik benim yumurta rezervim aşırı azalmış o yüzden bekleyemeyiz ve aşılama ile vakit kaybedemeyiz direk tüp bebek denemeniz gerek dediler biz de deneyeceğiz bakalım. Bende ekstra olarak sol yumurtalığımın önünde 1,5 cm çikolata kisti var sağ tarafta da kistim var ama o adet ile birlikte dökülüyor bir de kronik olarak endometriozis hastasıyım. Ama yaşım 25 genç olman itibari ile şansımız yüksek dedi doktorum ve üzülme bu işler sadece 1 yumurta ve 1 sperm ile oluyor milyonlarca sperm ve milyonlarca yumurtaya ihtiyacımız yok elimizden geleni yapıcaz vücudunu bu duruma en iyi şekilde hazırlayacağım gerisi Allahın takdiri dedi doktoruma güveniyorum dediği gibi bizimde, doktorların da, tıbbında yapabileceği şeyler bir yere kadar o yerden sonrası Allah'ın takdiri o ol derse olacak ve umarım hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Merhaba arkadaşlar.. Ağustos sonunda hasta olacağım ve ilk kez tedavi olacağız nasip olursa.. çok tedirginim biz İzmir’de taşıyoruz istanbuşa gideceğiz tedavi için.. ben de çok büyük bir problem olmadığını soledi doktor. Fsh 9.8 çıktı sınırdaymış ve sol tarafta adetle gidebilecek bir kist var 3 cm. Bunlar büyük bir problem değilmiş ama tedirginim yine de. Asıl sorunumuz eşimin küçükken geçirmiş olduğu inmemiş testis ameliyatından dolayı sperm sayısının çok az olması. Doğal yolla gebe kalamazsın bu sayıyla dedi doktor. Bakalım hayırlısı olsun hepimizin hakkında🙏
İzmirde neden yaptırmıyorsunuz. Bende ailem istanbulda ama İzmir’de yaşadığım için İzmir’de yaptırıyorum.

Yok mu bizim gibi başka transfer bekleyen?
Merhaba kızlar ben ilk denememi temmuzda oldum malesef negatif oldu şimdi adet olmayı bekliyorum bu ay adetimin 2.günü gidicem ilaca başlıcaz rahim istenen kalınlığa gelirse eylülde transferim olucak 5.gün embriyosu donmuş allahım hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün bizi bizden başkası anlayamaz

İzmirde neden yaptırmıyorsunuz. Bende ailem istanbulda ama İzmir’de yaşadığım için İzmir’de yaptırıyorum.
İstanbul da memorial e gitmeye karar verdik. Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle. Labarotuvarının çok iyi gelişmiş olduğunu söyledi. Olacaksa eğer ki heryer de olur Allah nasip ederse tabiki ama nedense içimden orası geçti. İzmire göre daha gelişmiş İstanbul tüp bebek konusunda bu şekilde yorumlara çok rastladım. Bakalım hakkımız Da hayırlısı Allahım sağlıkla ve hayırlısıyla isteyen herkesin kucağına yavrusunu verir inşallah..

Hepimiz için zorlu bir süreç. Herşeyi denedim ben de ama artık tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.sizlere hangi protokoller uygulanıyor? Süreç nasıl olacak deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

merhaba,
ben bu ay tüp bebek için tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum 4-5 günüm var. Daha evvel 2 kere aşılama denedik ama olmadı ne yazıkki. Bende pko var, eşimde varikosel gerçi ameliyat oldu ama sonuçlar normale göre yinede bir tık düşük. bu ayın 17sinde 2 ay olacak prowomen kullanıyorum. Çok heyecanlı ve tedirginim süreç nasıl geçek merakla bekliyorum. İnşallah emeklerimizin karşılığını alabilriiz
Prowomen ne için kullanılıyor?

Bende bu ay adetim ile birlikte tüp bebek tedavisine başlayacağım adet olmama 4-5 gün kaldı. İlk denemem olacağı için heyecanlıyım. Eşim de varikosel var ama sperm sayısı aşılama ve tüp bebek için yeterli dedi doktorlar ameliyat olmasına gerek yok dendi aşılama deneyecektik benim yumurta rezervim aşırı azalmış o yüzden bekleyemeyiz ve aşılama ile vakit kaybedemeyiz direk tüp bebek denemeniz gerek dediler biz de deneyeceğiz bakalım. Bende ekstra olarak sol yumurtalığımın önünde 1,5 cm çikolata kisti var sağ tarafta da kistim var ama o adet ile birlikte dökülüyor bir de kronik olarak endometriozis hastasıyım. Ama yaşım 25 genç olman itibari ile şansımız yüksek dedi doktorum ve üzülme bu işler sadece
kistten hiç ameliyat oldun mu?

Genel anlamda İzmir’de alışamadığım yek konu sağlık zaten. Kesinlikle İstanbul’un 20 yıl önceki hali. Ama bende devamlı git gel işi olduğu için izmiri tercih ettim. Haziranda başladım ve şuana kadar 4-5 kere çağırdı doktor
İstanbul da memorial e gitmeye karar verdik. Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle. Labarotuvarının çok iyi gelişmiş olduğunu söyledi. Olacaksa eğer ki heryer de olur Allah nasip ederse tabiki ama nedense içimden orası geçti. İzmire göre daha gelişmiş İstanbul tüp bebek konusunda bu şekilde yorumlara çok rastladım. Bakalım hakkımız Da hayırlısı Allahım sağlıkla ve hayırlısıyla isteyen herkesin kucağına yavrusunu verir inşallah..

merhaba ağustos eylül ayında tüp bebek yaptıracak olanlar birlikte hikayemizi paylaşalım.benim ilk denemem olacak bugün lucrin kullanmaya başladım.bana uzun protokol uygulanacak. İlk olduğu için pek bilgim yok.çikolata kistlerim var ve hidrosalpenks şüphem var.doktorum yumurta toplama sırasında bakacağını söyledi.siz de deneyimlerinizi paylaşır mısınız?bu süreçte bir bilgi bilr çok önemli
Merhaba
Bende de çikolata kisti var ben de tüp bebek aşamasına girdim adetimi bekliyoruz başlamak için heyecanla karışık korku var. Çikolata kisti için 2 kez soğan kürü yaptım. 5 cm idi 3 cm şuan. Hayırlısıyla atlatırız inşallah

Merhabalar benim 4tane üçüncü gün dondurulmuş embriyolarım var.haziranın ilk haftası dondurdurıldu. Rahim ince kaldığı için temmuzda transferim iptal oldu. Histereskopi yapılacak sonra transfer eylül gibi. Beklemek çok yorucu

Merhaba 👋
Bu ay ben de 3 ağustosta iğnelere başladım, ay ortası gibi opu olacak. Pco’luyum, rahim dinlendirme yapılacak. En iyi ihtimalle eylül ortası transfer olacak. Herkesin güzel haberlerini duyarız burada umarım 🤞🏼

kistten hiç ameliyat oldun mu?

Hayır olmadım çünkü ameliyat olmam için küçük 1,5 cm 5 cmden küçük olanları ameliyat etmiyorlarmış ilaç tedavisi uyguluyorlarmış tüp bebek tedavisi sırasında da doktorum kistin içerisindeki sıvıyı çekeceğini söyledi. Bu arada hiç doğum yapmamış birisine de ameliyat önermiyorlar zaten o yüzden olmadım.

Genel anlamda İzmir’de alışamadığım yek konu sağlık zaten. Kesinlikle İstanbul’un 20 yıl önceki hali. Ama bende devamlı git gel işi olduğu için izmiri tercih ettim. Haziranda başladım ve şuana kadar 4-5 kere çağırdı doktor
Biz önce online görüşme yaptık orada tedaviye başlanırsa 15 gün kalmamız gerekecek iş yerinden izin alacağım. Eğer tedaviye başlanmazsa gidip geleceğiz başlanana kadar

Merhaba
Bende de çikolata kisti var ben de tüp bebek aşamasına girdim adetimi bekliyoruz başlamak için heyecanla karışık korku var. Çikolata kisti için 2 kez soğan kürü yaptım. 5 cm idi 3 cm şuan. Hayırlısıyla atlatırız inşallah
Aynı durumdayız cnm senle.ben de adeti bekliyorum ve ondan sonraki süreç nasıl olacak merak ediyorum.ilk defa deneyeceğim tüp bebek

Merhabalar benim 4tane üçüncü gün dondurulmuş embriyolarım var.haziranın ilk haftası dondurdurıldu. Rahim ince kaldığı için temmuzda transferim iptal oldu. Histereskopi yapılacak sonra transfer eylül gibi. Beklemek çok yorucu
Gerçekten beklemek muallakta olmak çok zor oluyor.kesin olacağını bilsen seve seve beklersin de

Back